|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Czerwiec - różności
NIEAKTUALNE!
Witam ![]() ![]() Dokładka 23.06 - Revlon Colorburst, masełko do ust w kolorze 096 MACAROON, zużycie ok. 10%, zdjęcia możliwe jutro wysyłka do lawmore - pomadka Bell Classic, odcień 118, zużycie testowe - połowa maski Alterra https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...aloe-vera.html o takiej, data do 2015 roku. - Garnier krem BB do skóry wrażliwej, wersja jasna, praktycznie nieużywany, mam kartonik. - Rimmel Stay Matte, 091 Light Ivory. W grudniu kupiony, w grudniu otworzony, przydatnośc to 18 miesięcy. Calutki, używałam max. 4 razy. Numer serii 3210, czyli produkcja 2013-07-29. - Catrice, All Round Concealer. Kupiony w Ladymakeup, przyszedł 20 kwietnia. Użyłam ze 3 razy i leży. Nie widzę numeru seryjnego, musi byc w jakims dziwnym miejscu, ale produkt jest świeży. - Revlon Colorstay, kolor 150 Buff, wersja do cery suchej i normalnej. Jes go mało, na zdjęciu dokładnie widac, ale myślę, że do testów idealnie. Oddaję, bo dostałam nowe opakowanie, to czemu by nie dac komuś na test ![]() - Czarny tusz L'Oreal False Wings. Kupiony w grudniu, otworzony na końcu marca, gdyż miałam jeszcze tusz. Próbowałam go używac i "wymęczyc" no ale cóż... Chyba nie dam rady ![]() - Pomadka Alterra rumiankowa, kupiona jako odżywka do rzęs, tylko nie widziałam efektu. Nie lubię bezbarwnych pomadek więc oddaje. Jak widac, jest jej duuuużo. wysyłka do lawmore - Róż Bell 2skin pocket, nr 053. Chciałam pokazac kolor, ale zdjęcie słabe... Pełny, użyty kilka razy. Kupiony ok. marca lub lutego, nie pamiętam. Nie widzę Bell w świeżomierzu, ale nr serii to 76838748. - Maska Latte mała. Zużycie duże, zostało 1/4, co widac na zdjęciu. Myślę, że już jej nie wymęczę. wysyłka do lawmore - Szminka Rimmel Lasting Finish, kolor nr 170 "Alarm", mocna ciemna czerwień. Uwaga: numer serii to 1299, co wg świeżomierza oznacza produkcję w październiku 2011, ale ja kupiłam ją w sierpniu 2012, a jej przydatnośc to 30miesięcy, więc będzie jeszcze ważna. nie ma - Trzy kredki do oczu: szara i brązowa Avon, zielona Ingrid i kredka biała Avon do frenczu. UWAGA, PRZETERMINOWANE. Nie wiem dokładnie ile, bo numery się starły, ale trochę u mnie leżą, jednak ja nie zauważyłam gorszego działania czy jakiejkolwiek reakcji alergicznej, a alergikiem jestem. Wiem, że niektóre kobiety używają kredek po terminie, tym do frenczu to na pewno nie przeszkadza. Nie potrzebuję, bo w ogóle nie umiem malowac tych kresek. Dokładka: - Krem Regenerujący Półtłusty Soraya z olejem arganowym, ważnośc do 2015, otwarty miesiąc temu, ubytek ok. 1/4 - Inter Fragrances, Krem wybielający przebarwienia skóry, tylko otwarty i wypróbowany, ok 2 miesięcy temu - Oriflame Pure Nature, korektor w sztyfcie zielony + ciemny beż, bez ubytku wysyłka do zywieczdroj - Essence Sun Club, bronzer do policzków, tylko wypróbowany - Essence, pędzel do pudru fioletowy + etui wysyłka do zywieczdroj - Lirene Nature Matt, nr 12, jest połowa - Dax Perfecta Bronze, balsam brązujący karnacja ciemna i średnia, raz użyty (ja mam jasną) wysyłka do zywieczdroj -Serum Eveline 3D Extreme Slim, termoaktywne. Użyte kilka razy, nie umiem znieśc pieczenia. - peeling enzymatyczny Ziaja Ulga, ubytek niewielki wysyłka do lawmore - lakiery: Colorama nr 26, niewielki ubytek oraz Miss Sporty Clubbing 455 - bez zdjecia: odżywka do włosów Nivea Volume & Braight, połowa - odżywka ekspresowa Joanny w spraty, taka w różowym atomizerze, połowa - pół ubki farby Wellaton w kolorze Karmelowa Czekolada z całym utleniaczem i odżywką + rękawiczki z Prodigy - nie zrobiłam wątku ciuchowego jeszcze, ale mam dobry, prawie nowy fartuch laboratoryjny w rozmiarze 36, użyty kilka razy na laborki. Konieczny, jeśli ktoś będzie miał na studiach chemię, anatomię itp. Do tego mogę dodac gogle ochronne. Moja wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post47025118 Pozdrawiam i zapraszam! Wizażanka lawmore przy najbliższej wymianie może sobie wybrac jakiś gratis - wiesz za co, Kochana ![]() ![]() Edytowane przez Misseczka Czas edycji: 2014-07-01 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - różności
Coś u mnie za:
- Czarny tusz L'Oreal False Wings. Kupiony w grudniu, otworzony na końcu marca, gdyż miałam jeszcze tusz. Próbowałam go używac i "wymęczyc" no ale cóż... Chyba nie dam rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Odwrotnie nie ma problemu, co Cię zainteresowało?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wymiary spódnicy będę mogła podac dopiero w weekend jak pojadę do swojego domu
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Nie wstydzę się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Myślałam, żeby wymienić spódniczkę za tusz i resztkę podkładu. Jeśli chcesz jeszcze kostium to mogę sobie coś dobrać, ale w wątku kosmetycznym już nic nie widzę więcej ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ok, nie ma problemu ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Ok,ja spódniczkę będę mogła wysłać dopiero po weekendzie, gdyż jak pisałam mam ją w domu rodzinnym. To co PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję
![]() Podoba mi się: - Oriflame Pure Nature, korektor w sztyfcie zielony + ciemny beż, bez ubytku - Dax Perfecta Bronze, balsam brązujący karnacja ciemna i średnia, raz użyty (ja mam jasną) - Essence, pędzel do pudru fioletowy + etui ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Ok, pasuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- peeling enzymatyczny Ziaja Ulga, ubytek niewielki -Serum Eveline 3D Extreme Slim, termoaktywne. Użyte kilka razy, nie umiem znieśc pieczenia. ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Czarny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic ;-)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie lubimy się z Rimmelem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Zestaw mam w negocjacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety nie będę zainteresowana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
revlon 150 buff pomadka alterra
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ile byś tego chciała?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze peeling ziaja, maska latte, masełko revlon
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- mogę Ci dać trochę więcej niż 20 ml olejku arganowego, ok 8 g keratyny (jednego i drugiego używa się po kilka kropel) i jakieś 10 ml kokosa, może być? ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- olej arganowy oddaję Ci cały, keratyny zostawiam sobie malusieńko, mogę zaproponować Ci np odlewkę thalgo - ma dobry skład i dobry wpływ na włosy. pasuję mi obie opcje wymianki - i ta mniejsza i większa. decyduj ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- mówisz o maśle kakaowym ziaji? przecież napisałam, że jak najbardziej mogę Ci je oddać. oleju kokoswego mogę dać powiedzmy 30ml? może być? ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- thalgo? oczywiście, mogę dorzucić, nie ma problemu. a masz może jeszcze jakieś fajne podkłady żeby zrobić mi jakieś minipróbki na raz czy dwa - szukam ideału ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- hm, może w jakąś nakrętknę czy pokrywkę zaiwniętą w jakąś folię spozywczą albo małe coś po czymkolwiek ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ok, wszystko pasuje, zapraszam na priv
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Chętnie przygarnę połowę maski z Alterry oraz micel (nowy?) z Biedronki za kabuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.