![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolorówka, pielęgnacja, perfumy
Część,
Produkty, które oferuje są wszystkie nowe, nieużywane, nigdy nie otwierane, chyba, że przy opisie produktu jest napisane inaczej. W zamian oczekuje również nowych rzeczy, z nielicznymi wyjątkami. Wyjątki dotycza perfum lub dermokosmetyków. Zamierzam dokonywać częstych aktualizacji także zapraszam do odwiedzin ![]() Na niebiesko dokładki na szaro nieaktualne Wishlista Perfumy; - Guerlain Aqua Allegoria Mandarin Basilic - Marc Jacobs - Carolina Herrera 212 - Feerie Van Cleef & Arpels Pielęgnacja; - wszelkie produkty do cery tłustej trądzikowej, - żele do mycia twarzy, - sera z witaminą c, - peelingi, - kremy pod oczy - Ginvera 168 Hair Gro-Essence Inne; - woski Yankee Candle Chętnie oczywiście przyjmę inne rzeczy w razie czego proszę o kontakt, raczej nie interesuje mnie kolorówka, poza pomadkami matowymi. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Edytowane przez megara0 Czas edycji: 2014-10-08 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja, perfumy
Perfumy;
Beyonce Pulse 50 ml. Adidas Fruity Rhythm, 50 ml Adidas Pure Lightness 50 ml Cerruti 1881 100 ml Calvin Klein Truth 100 ml Lolita Lempicka 100 ml Hugo Boss XX 100 ml Edytowane przez megara0 Czas edycji: 2014-10-25 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kolorówka
Tusze, - Rimmel Scandaleyes waterproof maskara, - Max Factor 2000 Calorie - Astor Big & Beautiful Butterfly - Maybelline Big Eyes Maskara - Max Factor Fals lashes Effect, - Maybelline, Rocket Volume, - Rimmel Scandaleyes rockin curves, - Astor Lockout, - Loreal, false lashes telescopic, - Bourjois Volume glamour, - Loreal, True Match korektor, 2 Vanille, - Loreal Glam Shine, błyszczyk 723 Mangorita - Absolute Eyeshadow Primer, baza pod cienie - Loreal Super Liner duo - So Susan Korektory poczwórne - Max Factor krem CC, 50 Natural użyty 3 razy, otwarty ok 2 miesięcy temu, - Astor, Skin Match, krem BB, 100 Ivory, użyty 4 razy otwarty miesiąc temu - Max Factor Creme Puff, Puder 41, 75 - Revlon Nearly Naked, puder 040 medium/deep - Bourjois róże, kolory 39, 35 - Loreal Bronzer, - Revlon Nearly Naked, natural beige, - Revlon Photo Ready 009 Rich Ginger - Revlon Color Stay True Beige - Loreal True Match N4, - Cienie do oczu Revlon, poczwórne, kolory 555, 525, 515 - Revlon, ColorStay concealer , 02 Light Pale, - Revlon photoready concealer 003 Light Medium - Bourjois Effet 3D Volume & Shine Elixir 18, 09 - Revlon Lip Butter, numery, 075, 025, 050, 015, 027 - Loreal Color Riche numery S101, S402 - Revlon Just Bitten Kissable Darling, Romantic Edytowane przez megara0 Czas edycji: 2014-10-09 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pielęgnacja;
- Carex, Mint, balsam do ust (nieaktualne), - Organique, Orange Sorbet (nieaktualne), - Mixa, BB krem łagodzacy przeciw zaczerwienieniom - Ziaja, Liście Manuka, krem nawilżający Edytowane przez megara0 Czas edycji: 2014-10-05 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
coś za beyonce i - Max Factor 2000 Calorie - Astor Big & Beautiful Butterfly - Maybelline Big Eyes Maskara - Max Factor Wild Mega Volume
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Hej. Podoba mi się Beyonce i adidas niebieski. Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za któryś z tuszów?
---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Niestety odżywka jest w rezerwacji, ale dzięki za odpowiedź ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej podoba mi sie carmex i organique, czy widzisz u mnie coś więcej??
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za któryś z tuszy?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos za Adidas Fruity Rhythm, 50 ml i tusz Max Factor Wild Mega Volume?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Max Factor Wild Mega Volume
Max Factor 2000 Calorie coś u mnie?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Super
![]() Jesli nadal jesteś zainteresowana wymianą zapraszam cie na PW ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety nic...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej, najchętniej wymieniłabym się za te z wish, ale możesz napisać co masz ciekawego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie lokówka
![]() jaki to dokładnie model? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Po dokładkach podoba mi się u Ciebie znacznie więcej, pytanie tylko czy widzisz coś u mnie poza tym co wymieniłaś i czy perfumy wymieniasz tylko na perfumy?
poza linerem o którym pisałam wcześniej podoba mi się: Loreal, false lashes telescopic , Cerruti 1881 i Lolita Lempicka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za bronzer L'oreala, róże Bourjois (zwłaszcza ten Mandarin) i ew. Puder MF Puff (jeśli to odcień translucent)?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
LIERAC Luminescence serum 8ml NOWE
LIERAC Mesolift serum 8ml NOWE może lokówka za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety wymienione zapachy to zupełnie nie moja bajka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
spodobał mi sie Revlon Lip Butter 025 i perfumy Beyonce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Uriage Suppleance corps te ze zdjęcia po 50 ml jak najbardziej mam, są dostępne, mam jeszcze mnóstwo różności poza wątkiem dermokosmetyków, widziałam gdzieś że byłaś zainteresowana miniaturami serum Lieraca, mam takie po 8 ml Hydrachrono+ i Mesolift
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a znalazłabyś coś jeszcze za Lolitę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
może jeszcze bym dobrała Revlon Just Bitten Kissable Darling i ewentualnie Loreal Color Riche numery S101?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
do kiedy gwarancja lokówki? jest w 100% sprawna? jakieś wady może ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
z balsamów i mleczek do ciała mam jeszcze:
-Eucerin Complete Repair Wygładzające mleczko do ciała 5% Urea - nawilżające dla suchej, szorstkiej i napiętej skóry ,nowe op 250 ml bez kartonika -Oeparol hydrosense nawilżająco - wygładzający jedwab do ciała 200 ml w zasadzie też nie używane, bo otworzyłam tylko żeby poznać zapach ![]() -Vichy Capital Soleil mleczko (po opalaniu) do codziennej pielęgnacji op 100 ml nowe nie otwierane -Lirene intensywna regeneracja kremowa formuła lipidowa balsam do skóry suchej i szorstkiej z olejem brzoskwiniowym i woskiem z oliwek op 250 ml nowe, tylko powąchane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.