|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Trencz Next, Rurki Filippa K, marynarka Pepe Jeans - 36/38
Witam na skromnym straganiku
![]() 1. Trencz firmy Next, rozmiar z metki 8. Płaszcz bardzo ładny, z lekkimi bufkami na ramionach, grubszy z podszewką, na wczesną wiosnę lub jesień. Uprany w pralni, niestety po ciąży już się nie mieszczę ![]() 2. Spodnie rurki Filippa K. Rozmiar z metki 28/34. Typowe 36/38 - ze względu na długość raczej 38. 3. Rurki DRAIN H&M 28/32 przetarcia, marmurki. Na lewej nogawce mają lekką skazę - prawie niewidoczny pasek (patrz dwa ostatnie) Przepraszam nie podaję dokładnych wymiarów, bo nie mam czasu wszystkiego obmierzać UWAGA! Mamy w domu dwa koty, niektóre ubrania mogą wymagać odkocenia - np. rolką z taśmą Poszukuję: - jeansów MANGO model Lonny, rozm. 36 - perfum Alien edp i YR Quelques Notes dâAmour - klocków lego: uniwersalnych lub chłopięcych - skórzanych toreb - koralików Pandora (tylko oryginalne) - krótkich converse'ów w rozmiarze 40 - kolor dowolny - wszystkiego co w oko wpadnie - UWAGA! NIE SZUKAM ciuchów, raczej chcę się ich pozbyć - choć nigdy nie mów nigdy ![]() Kilka uwag technicznych: 1. Pisz u mnie, ja u Ciebie 2. Często w ciągu dnia nie korzystam z internetu więc nie stresuj się brakiem odpowiedzi, jeśli nie odpisuję 2-3 dni przypomnij się proszę 3. Staram się wymieniać na produkty o podobnej wartości, choć nie wykluczam, że za coś czego bardzo chcę oddam coś o większej wartości. 4. Preferuję większe wymianki 5. Przesyłki wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką ekonomiczną - ZAWSZE dobrze zabezpieczone. O to samo proszę Ciebie! 6. Kwestie wymiany adresów dogadujemy na priv 7. W Warszawie możliwa wymiana face to face, jednak zaznaczam że mam spore ograniczenia czasowe. 8. Jeśli po wymienia COKOLWIEK jest nie w porządku daj znać! 9. Rzeczy wymienione oznaczam na szaro, zarezerwowane na granatowo, a dokładki na różowo. ZAPRASZAM! Edytowane przez reniferrudolf Czas edycji: 2016-04-11 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Trencz Next, Rurki Filippa K, marynarka Pepe Jeans - 36/38
4. Espadryle w typie TOMS. Rozmiar oznaczony jako 43, długość wkładki 27 cm. Wkładka materiałowa, przyjemna w dotyku. Kolor granat. Buty są unisex.
Nowe, z metkami. 5. Sukienka H&M, rozmiar z metki 40, ale w rzeczywistości jest to 36/38 (na zdjęciu osoba nosząca 38). Sukienka nowa z metkami - cena oryginalna 79,90 zł - będę wybredna :P 6. Bluza Lady Gaga. Rozmiar z metki 42, ale to raczej oversize - noszona przez osobę mającą 38. rękaw 3/4. Stan bdb. 7. Jane Norman - elegancka bluzka z baskinką. Kolor soczyście czerwono-pomarańczowy. Czarne elementy z zamszu. Pasuje na osobę noszącą 36/38. 8. Letnia sukienka Accesorize, rozmiar M. Brak jednego dyndadełka przy ramiączku - patrz zdjęcie. 9. Jeansy Esprit Chino Fit. Jasnoniebieskie, lekko wycierane, trochę wpadające w pudrowy niebieski, kolor trudno uchwycić na zdjęciu. Po wewnętrznej jak widać brudnoróżowe - takież same nogawki po wywinięciu. Będą dobre na osobę noszącą rozmiar 38, lub większe 36, z racji kroju - Chino - małe 40 też może się zmieścić (rozmiar z metki: 28/32) Edytowane przez reniferrudolf Czas edycji: 2016-04-11 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za trencz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
10. Jeansy Wrangler model Shennan Chino - rozmiar 28/34. Używane stan bdb. Załączone zdjęcie to foto producenta. Moje zdjęcia we wpisie poniżej.
11. Czarny trencz DIVIDED rozmiar 42 - na zdjęciu na osobie noszącej 38 (jest trochę za duży, ale nie miałam na kim zrobić zdjęcia ![]() 12. Sukienka Charlotte Halton, rozmiar 36 i na taki pasuje. Wiązana na szyi, tył odkryty. Długość z przodu ok 125 cm. Stan bdb. - będę wybredna ![]() Edytowane przez reniferrudolf Czas edycji: 2016-04-11 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Podrzucam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.