![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumowe i kolorowe perełki we wrześniu :)Wątek nieaktualny Witam w moim wątku wymiankowym ![]() Na początek kilka uwag:
SZUKAM: -kosmetycznie: Theo Marvee Le Magnifique - peeling, Givenchy Teint Couture Balm 05 (lub jaśniejszy), Guerlain Precious Light Rejuveating Illuminator 01, Bobbi Brown Extra Eye Repair (tylko nowy, na zapas), Shiseido Synchro Skin Rose 02 lub Neutral 02, Tonik Clinique 2 pilnie !!! -perfumowo: MItzah i Feve Delicieuse -odlewki, Bond No9 I love NY for her -flakon BV Sensuelle-flakon Givenchy L'Ange Noir, -odlewka DKNY Fresh Blosoom - flakon TF Orchid Soleil-odlewka, Black Orchid-flakon Dior Poison (szczególnie starsze wersje)-flakon Dior J'adore-flakon Allure Sensuelle-flakon KM Ume-flakon Roberto Cavalli essenza-flakon i pewnie jeszcze inne używane, ich ilość może ulegać zmianie Alien Essence Absolue 20/30 ml CHANEL Coco Mademoiselle edt - 14/15 ml (odlewka !) - rezerwacja BALENCIAGA L'essence -75 ml TOM FORD Violet Blonde -100ml MUGLER Alien Sunessence Legere - 60ml BV Bottega Veneta-50 ml GUERLAIN AA Rosa Pop - 100ml MUGLER Mirroir des Voluptes -50ml HERMES Elixir des Merveilles -100ml G.ARMANI Armani I'dole edt -50ml G.ARMANI Si Intense 100ml (jest ok 30) - wycofane (no chyba, ze ktoś wie ile waży pusty flakon) E.ARDEN Green Tea - -50ml YR Rose Absolue Fraiche -75ml YR Gruszka w karmelu -100ml odlewki Parfums de Marly Herod - 4/10 ml Serge Lutens Ambre Sultan - 6/10ml Reminiscence Vanille - 9/10ml - rezerwacja Molecule 01 - 9/10ml Amuage Lyric -4,5/5ml Keiko Mecheri Osmanthus - 1/10 Bond No9 New Harleem - 5/5 bez psika Xerjoff Dama Bianca 3/5ml Botrytis Ginestet - 4,5/5ml Mancera Roses Vanille - 1,5/3ml - rezerwacja Kosmetyki i różności to co na fotkach czyli: Błyszczyk Sephora mini - nowy Clinique, kredka black onyx - użyta raz Sephora, zestaw róży -użyte 2 razy Sephora, zestaw trzech cieni - tylko sprawdzony kolor Healthy mix 51 - użyta 1 pompka Mac Waterfproof NW20 - zostało około 3/5 Clinique, primer mini Guerlain Meteoryty medium - używane oraz: Peeling w pudrze Métamorphose Sephora - użyty 2 razy Smashbox Photo Finish Primer Oil - odlewka do 10 ml-rezerwacja Guerlain Teracotta 03 -używany (ZDJ) MAC Coral Bliss - używana, nakładana pędzelkiem, zdezynfekowana CLINIQUE puder sypki Invisible Blend 20 - 2/3 opakowania Lampa UV w pełni sprawna, niewiele używana Pusty flakon po MP z pompką Zestaw w stylu Tous ze stali (obrączka odpowiada chyba jubilerskiemu rozmiarowi 11-12)
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2017-01-01 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumowe i kolorowe perełki we wrześniu :)
coś u mnie za Toma Forda? Mam w wątku same perfumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za alien a?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
MUGLER Alien Sunessence Legere
BALENCIAGA L'essence HERMES Elixir des Merveilles G.ARMANI Si Intense coś u mnie?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Odp
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() Ale niedługo będę mieć różowego Bonda for her, mogę wtedy zrobić Ci odlewkę za coś z listy jeśli będziesz chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ale ja chciałam bottegę a nie forda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś za si intense?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za krem YR, cienie sephora?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Odp
![]() Link prowadzi do nieaktualnego wątku więc poczekam na nowy ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Parę rzeczy mi się podoba u Ciebie, ale nie wiem, co byś chciała oddać za Roberta (jeśli w ogóle)
![]() ![]() * G.ARMANI Si Intense * TOM FORD Violet Blonde * MUGLER Alien Sunessence Legere * BV Bottega Veneta * HERMES Elixir des Merveilles ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Przemyślę to ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Si Intense znam i lubię, więc tutaj spokojnie mogłabym się wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś ode mnie za healthy mix (jeśli to nr 51
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
HEJ MOZE COS u mnie za si intense oraz gruszke'?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Na fgr widzę Aliena l'essence absolue, którego chętnie widziałabym u siebie
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym oddac allure i cos do niego dołożyć z pielęgnacyjnych rzeczy za SI i gruszkę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
skusiłabym Cię czymś za Elixir des Merveilles
![]() mam jeszcze poza wątkiem Alien Essence Absolue ok. 27/30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Yhm to moze zostaniemy przy allure za si
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za Toma Forda, któregoś Armaniego, meteoryty, mac coral bliss oraz odlewke primer oil?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oto fota, pojemność 30 ml:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Tak to 15g, mam jeszcze wersje niebieską też 15g tylko że w tubce, a za co byś oddała jeszcze meteoryty? To może mam coś poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.