![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty: Tresor zestaw, GlamG, YR, Shiseido, EOS,Estee Lauder, Bon bon, Tresor zest
Nieaktualne!!
WYMIANKA 10.2017 Edytowane przez dzastinaaaaa Czas edycji: 2017-06-12 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty: Tresor zestaw, GlamG, YR, Shiseido, EOS,Estee Lauder, Bon bon, Tresor zes
dokładka
WYMIANKA 10.2017 Edytowane przez dzastinaaaaa Czas edycji: 2017-06-12 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty: Tresor zestaw, GlamG, YR, Shiseido, EOS,Estee Lauder, Bon bon, Tresor zes
Nie mam nic z Twojej wish
![]() ![]() Yves Roher Odżywaka odbudowująca 150 ml NOWE Yves rocher Mleczko Waniliowe 150 ml NOWE Yves Rocher Limitowana edycja świateczna 2016 rok: balsam do ciałą gruszka z kakao 200 ml NOWE Yves Rocher Balsam odżywczy z olejkiem arganowym i kwiatem pomarańczy nowy folia 150 ml Yves Rocher Plairis nature malina z mietą żel pod prysznic 400ml NOWE
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Bon Bon? W razie czego mogę poszukać pod ladą
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej coś za którąś z tych rzeczy?
4.Clinique Pep Start HydroBlur Moisturizer 50 ml NOWY KOD: A56 7. Origins High-Potency Night-A-Mins Mineral Krem 30 ml NOWY KOD: C46 22. Lancome Tresor 30 ml zestaw oryginalny z Sephory 24. Yves Rocher koncentrat nawilżający nowy w folii 30 ml NOWE!! 25. Yves Rocher serum Anti Age Global 30 ml w folii NOWE!! 26. Yves Rocher Elixir 7.9 Krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia na dzień SPF20. Dla każdego rodzaju cery50 ml Folia NOWY
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za BobBon i zestaw Tresor? Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za BonBon albo hoola?
![]() ![]() Edytowane przez Maselko1111 Czas edycji: 2017-02-22 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za bonbon albo tresor? mam u siebie wosk do brwi too faced i perfumy herrery, moze cos jeszcze znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() 31. Zestaw EOS nowy!! Krem do rąk, balsam do ciała i balsam do ust. ORYGIALNY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 1. Shiseido IBUKI Emulsja nawilżająca na dzień 15 ml NOWE 7. Origins High-Potency Night-A-Mins Mineral Krem 30 ml NOWY KOD: C46 22. Lancome Tresor 30 ml zestaw oryginalny z Sephory 23. Eisenberg Massage Crème Lumière Kremowy Masaż Rozświetlający 75 w folii oryginalny!!!!? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Cos u mnie za origins i bronzer hoola?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Upatrzysz cos u mnie? Wpadło mi w oko kilka rzeczy + planuje dokladke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za :
6. GLAMGLOW THIRSTYMUD HYDRATING MASKA NAWILŻAJAJĄCA 30 G NOWE 7. Origins High-Potency Night-A-Mins Mineral Krem 30 ml NOWY KOD: C46 benefit hoola?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: 21. Victor& Rolf BonBon 30 ml z Sephory !! Oryginał? ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Hej, czy znajdziesz coś u mnie za: 21. Victor& Rolf BonBon 30 ml z Sephory !! Oryginał?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Yves Rocher Szapmon odbudowujący i Ekologiczny oba po 300 ml NOWE Yves rocher Mleczko Waniliowe 150 ml NOWE Yves Rocher Limitowana edycja świateczna 2016 rok: balsam do ciałą gruszka z kakao 200 ml NOWE Yves Rocher Plairis nature malina z mietą żel pod prysznic 400ml NOWE Victor& Rolf BonBon 30 ml z Sephory !! Oryginał
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cześć, może znajdziesz coś w zamian za:
15. Yves Rocher Szapmon odbudowujący i Ekologiczny oba po 300 ml NOWE 29. Yves Rocher Plairis nature malina z mietą żel pod prysznic 400ml NOWE
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
2. Estee Lauder New Dimension Serum naprawcze 7ml NOWE KOD: B85
3. Douglas Sohne milk bath mleczko do kąpieli 250 ml NOWE 15. Yves Rocher Szapmon odbudowujący i Ekologiczny oba po 300 ml NOWE 16. Yves Roher Odżywaka odbudowująca 150 ml NOWE 17. Yves rocher Mleczko Waniliowe 150 ml NOWE 18. Yves Rocher Limitowana edycja świateczna 2016 rok: balsam do ciałą gruszka z kakao 200 ml NOWE 19. Sephora Peeling z cukrem do ciała Cukier z trzciny cukrowej 200 ml NOWY 24. Yves Rocher koncentrat nawilżający nowy w folii 30 ml NOWE!! 25. Yves Rocher serum Anti Age Global 30 ml w folii NOWE!! 26. Yves Rocher Elixir 7.9 Krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia na dzień SPF20. Dla każdego rodzaju cery50 ml Folia NOWY 27. Yves Rocher Balsam odżywczy z olejkiem arganowym i kwiatem pomarańczy nowy folia 150 ml 28. Yves rocher woda toaletowa o zapachu Wanilii poj 15 ml NOWA 29. Yves Rocher Plairis nature malina z mietą żel pod prysznic 400ml NOWE 30. Yves Rocher Naturelle edt 75 ml NOWE W FOLII 31. Zestaw EOS nowy!! Krem do rąk, balsam do ciała i balsam do ust. ORYGIALNY ?
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() Poza wątkiem mam też nowy olejek do ust EL Geneuine Glow Reviving ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cześć, jeżeli jeszcze moja mama nie oddała książki do lokalnej biblioteki to będę ją mogła odzyskać jak jesteś zainteresowana.
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Też miałam takie obawy, ale dla mnie jest twarzowy
![]() ![]() Daj mi znać, poczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za krem Origins? Poza wątkiem mam jeszcze piankę do mycia twarzy Rexaline.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
książka jeszcze jest
![]() czy wymiana za : 15. Yves Rocher Szampon odbudowujący i Ekologiczny oba po 300 ml NOWE 29. Yves Rocher Plairis nature malina z mietą żel pod prysznic 400ml NOWE będzie dla Ciebie ok? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam kilka dni porządnego internetu jak coś to proszę się przypomnieć mam nadzieję, że wszystkim odpisałam
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
jak dorzucisz jeszcze
Sephora Peeling z cukrem do ciała Cukier z trzciny cukrowej 200 ml NOWY to obie książki Książe Mgły i Gra o tron 1 tom mogę też dorzucić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Może:
16. Yves Roher Odżywaka odbudowująca 150 ml NOWE 17. Yves rocher Mleczko Waniliowe 150 ml NOWE ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() ![]() Jak nie to poszukam czegoś mniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.