|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spodnie na kant...
a ile masz wzrostu? ja jestem niska a mam właśnie czarne biodrówki w kant za małe-powiny byc dobre na Ciebie o ile jestes kurdupelek jak i ja
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
palau mam 153cm wzrostu
pliz powiedz , ze moglabys cos u mnie znalezc za spodnie bo w czwatek zaczynam maraton matur mama załamana bo nie mam w czym isc ... moglabym zobaczyc ich fotke i wymiarki tylko w pasie biodrach i udzie?... i pliz znajdziesz cos??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
angela one prawdopodobnie na mnie nie wejda ... i chcialabym je zobaczyc na kims... eh pliz pomozcie mi dziewczyny.. jestesmy z mama w depresji i szukamy spodni i zakietu, wiem, ze pewnie byscie nie chcialy oddac, ale moge nawet zaplacic wymienic sie co chcecie... wiem, ze sie nie sprzedaje, ale to siła wyższa MATURA :|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
oj to witam wśród niskich
juz szukam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cinko a powiedz zdjęcia masz porozrzucane po całym wątku czy tylko na przedzie...dosc obszerny jest wiec moglabyś mi podpowiedziec gdzie szukac?
Ja wyszukuje zdjecia gdzie jeszcze sie w nie miescilam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
cinko niestety tylko to znalazlam ale najwazniejsze widać..one sa ładnie dopasowane do pupy a dalej puszczone luźniej..uwielbiałam je
może więc i tobie sie spodobaja
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
RYBACZKI :).. bardzo pilne--> TUNIKA
Witajcie, poszukuje rybaczek, nie muszą być ani marszczone, ani wiązane na dole, byleby miały niski stan i były nie zniszczone! Oddam za takie rybaczki wszystko co mam w wątku, a mam równierz rybaczki o b. niskim stanie! z ozdobnymi kieszeniami i różową tunikę nówkę:
Mam też czerwoną torbe cropp szarą bluze H&M nówke Turkusowe bikini 36-38 rozmiar Jeżeli macie jakieś rybaczki proszę o wklejanie fotek tutaj i rozpatrze wszystkie propozycje :P
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
OSTATKI i nówki u Ani ( S-M ) ...
aktualizacja wątku --> DOKłADKA 3 pary BUTóW
------------------------------------------------------------------- ![]() To już prawdopodobnie mój ostatni taki wątek więc weźcie odemnie to wszystko, żebym mogła się tego pozbyć. Jak pisałam wcześniej ubrania są albo nowe, albo mało używane W BDB stanie. Nie będę się rozpisywać więc ogólnie powiem, że MOJE ubrania mają wymiary zregóły od 36-40 cm pod pachami niektóre się rozciągają do rozmiaru L. 1 i 2. Zielona bluzeczka na 1 ramie, S-M rozciąga się materiał delikatny sztruks. 3.żółta wiązana na szyjce bluzeczka, materiał coś jakby na drutach. S-M 4.Czarna bluzeczka z białą koronką, prawie nowa S. 5.Czekoladowy gładki sweterek w serek, bardzo sexi i kobiecy, ale ma mały defekt jest jakby przypalona plamka (ciemniejsza) na rekawie niedaleko nadgarstka ale z drogiej strony więc tego nie widać , ale pisze zeby było jasne.S-L NIE MA 6.Czarny T-shirt z odblaskowymi zielonymi napisami. Prawie nowa S-M SZUKAM: 1.tunik 2.bluzek na ramiaczkach ładnych pastelowych. 3.koLczykow srebrnych i ogolnie biżu. 4.kosmetyków J&J, Under Twenty, Dove. 5.fajnej torby. 6.czarnego STROJU kąpielowego. 7.spódniczek, długich i krótkich. 8.DRESU, ale nie śliskiego tylko np. z frotty. 9.bluzy może być kangur z kapturem lub na zamek. i co mi w oko wpadnie
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-02 o 18:00 |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: OSTATKI i nówki u Ani ( S-M ) ...
1.Różowo brudna spudnicZka biodrowa S-M rozciąga się bardzo.
2.Biało-niebieska mini plisowana S-M biodrowa. 3.TUNIKA ciemno czekoladowa z herbacianymi pięknymi cekinami rozmiar S-M jest świetna wymienie na inna, lub na coś tak samo świetnego. Jeszcze z metkami.4.TUNIKA, tak samo piękna turkusowa ze złotymi aplikacjami rozmiar S choć z gumeczką i się rozciąga więc mysle, ze na M sie zmieści :P. Tak samo wymienie na tunike inna lub coś super .
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 13:41 |
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
DOKłADKA- 3 Bluzeczki
1.Bokserka rozowo błękitna S i M wejdzie sobie ![]() 2.malinowa bluzeczka na ramiączkach S-M ładny dekoldzik. 3. Delikatna bluzeczka siateczka ciemno, jasno różowa śliczna S-M 4.Chińska czarna bluzeczka z takim czyms odpinanym :P S
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-02 o 18:09 |
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
DOKłADKA: Japonki w paseczki błękitne dł. wkładki najdł. 25,5 cm na mnie za duże , troszke pościerane, ale to niewidoczne gdy się je ubierze
.fotki: Japonki śliczne nowe ale hawajskie rozmiar 37 dł. wkładki 22cm.
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-06-27 o 23:28 |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Bluzeczki na ramiączkach
DEvil - new Yorker praktycznie jak nówka świetna na dyskoteki. Nie ma z Tweedym Wszystkie bluzeczki bardzo się rozciągają więc na moje oko od XS- M spokojnie wejdzie.
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj zamieszczam bluzeczki pasujące i na S i na większe M są to bluzeczki nie noszone, ale bez metek
![]() 3cia bluzeczka tobluzeczka z postu wyrzej nr. 5 tyle, że na mnie
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
DOKłADKA - Stanik
1 i 2.fioletowa śliczna bluzeczka z gwiazdkami nówka S-M 3.Bielutka jak śnieg sukieneczka S-M 4.Malinowa bluzeczka bez aplikacji z wymianki wygląda bardzo ładnie raczej rozmiarek S.5.Malinowy śliczny stanik nie nosiłam go :P śliczny 75B ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-02 o 18:09 |
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
1.Opaska Cropp
2.Majtusie w pieski NOWE S małe M 3.TOREBECZKA do ręki błękitna z niebieskim kwiatuszkiem .4.Zwykłe majtusie firmy HE nowe S- NIE MA 5.Turkusowy strój kąpielowy , wymienie na inny strój czarny lub brązowy Staniczek 75B rozciaga się majtusie regulowane wiązaniami.
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 13:45 |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
OKULARY MUCHY
![]() 2. świetne o bardzo niskiem stanie BIODRóWY czekoladowe nie dzwony firmy M-O-T-O Wymiary: pas: 39/40cm stan: 18cm udo w najsz. miejscu: 20cm kolano: 17,5/18cm nogawka na dole: 20cm dł. całkowita: 93cm
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-05 o 00:20 |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
1.Nowa bluzeczka czekoladowo czarna z tasiemką pod biustem. Rozmiar Uniwersalny ja nosze S a na metce pisze L więc rozciągliwa.- NIE MA
2.Bluzeczko gorsecik zapinany zameczkiem na boku z guziczkami kolory pastelowe zdięcie nie oddaje uroku bluzeczki S-M najładniej wygląda jak ktos ma większy biust niż 75B chyba, że nosi push upy ![]() 3.TUNIKA, kremowa z taka narzutką fotka nie oddaje jej uroku, oddam za coś super bo jest bluzeczka ładna 2 warstwowa. r. S
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 13:51 |
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
1.TOREBKA piękna z jasno brązowej, jak kto woli łososiowej skórki, pojemna (ja mieściłam A4) mam ja od Maja więc jest nowa
nie będę się oszukiwać, ale była b. droga, jedna z droższych rzeczy mojej szafy więc oczekuje za nią np. spodni lub stroju ale konkretnie takiego jak chce. Można sie dogadac ale będę wybredna bo 115 zł piechotą nie chodzi i chciałabym za nią buty sportowe np. nike moga oczywiscie byc uzywane, z poprzedniego sezonu itd.. ale w dobrym stanie rozmiar 36 dł stopy mam 22cm, ale adidasy mogą byc 23cm . Kolory interesuja mnie raczej jasne najleiej biało różowe, ale błekitne całe białe też mogą być (przejże wszystko). Nowy Ciepły golf firmy GEORGE w sumie noszony raz i naprawde ciepły idealny na takie zimy jaka była i na narty. Rozmiar od S do mniejszego L bo sie rozciąga kolor niebieski, ale bardzo jasny ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 13:58 |
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
DOKłADKA nr. 2 ADIDASKI
1.Czarne zamszowe buciki, wyglądają jak pumki, ale niestety są raczej nie oryginalne śmigałam w nich raptem 1 miesiąc nie ma na nich większych śladów użytkowania, tylko trzeba przetrzeć noski aby były czarniutkie, przed wysyłką to zrobie. Rozmiar podam jutro wiem, ze to 37, ale zmierze wkładke .2.NóWKI! buciki kupione i nigdy nie udało mi się w nich pochodzic więcej niż kilka minut bo co chciałam to było za ciepło zresztą są na mnie za duże są kupione nieawno. Są strasznie wygodne, stabilnie się trzymaja. świetne na rower rozmiar miedzy 37-38, ale podam jutro dł. wkładki ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-06-27 o 23:36 |
|
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
hej cinko
![]() podoba mi sie bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1150629065 tylko tak troche niewyraznie ją widac.. dałoby sie lepsze foto zrobic? i znalazłabys u mnie cos? |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
co szukasz za: 1.Nowa bluzeczka czekoladowo czarna z tasiemką pod biustem. Rozmiar Uniwersalny ja nosze S a na metce pisze L więc rozciągliwa.
rezerwuje i ide szukac w szafie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

nie będę się oszukiwać, ale była b. droga, jedna z droższych rzeczy mojej szafy