![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spodnie na kant...
a ile masz wzrostu? ja jestem niska a mam właśnie czarne biodrówki w kant za małe-powiny byc dobre na Ciebie o ile jestes kurdupelek jak i ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
palau mam 153cm wzrostu
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
angela one prawdopodobnie na mnie nie wejda ... i chcialabym je zobaczyc na kims... eh pliz pomozcie mi dziewczyny.. jestesmy z mama w depresji i szukamy spodni i zakietu, wiem, ze pewnie byscie nie chcialy oddac, ale moge nawet zaplacic wymienic sie co chcecie... wiem, ze sie nie sprzedaje, ale to siła wyższa MATURA :|
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
oj to witam wśród niskich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cinko a powiedz zdjęcia masz porozrzucane po całym wątku czy tylko na przedzie...dosc obszerny jest wiec moglabyś mi podpowiedziec gdzie szukac?
Ja wyszukuje zdjecia gdzie jeszcze sie w nie miescilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cinko niestety tylko to znalazlam ale najwazniejsze widać..one sa ładnie dopasowane do pupy a dalej puszczone luźniej..uwielbiałam je
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
RYBACZKI :).. bardzo pilne--> TUNIKA
Witajcie, poszukuje rybaczek, nie muszą być ani marszczone, ani wiązane na dole, byleby miały niski stan i były nie zniszczone! Oddam za takie rybaczki wszystko co mam w wątku, a mam równierz rybaczki o b. niskim stanie! z ozdobnymi kieszeniami i różową tunikę nówkę:
Mam też czerwoną torbe cropp szarą bluze H&M nówke Turkusowe bikini 36-38 rozmiar Jeżeli macie jakieś rybaczki proszę o wklejanie fotek tutaj ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
OSTATKI i nówki u Ani ( S-M ) ...
aktualizacja wątku --> DOKłADKA 3 pary BUTóW
------------------------------------------------------------------- ![]() To już prawdopodobnie mój ostatni taki wątek więc weźcie odemnie to wszystko, żebym mogła się tego pozbyć. Jak pisałam wcześniej ubrania są albo nowe, albo mało używane W BDB stanie. Nie będę się rozpisywać więc ogólnie powiem, że MOJE ubrania mają wymiary zregóły od 36-40 cm pod pachami ![]() 1 i 2. Zielona bluzeczka na 1 ramie, S-M rozciąga się materiał delikatny sztruks. 3.żółta wiązana na szyjce bluzeczka, materiał coś jakby na drutach. S-M 4.Czarna bluzeczka z białą koronką, prawie nowa S. 5.Czekoladowy gładki sweterek w serek, bardzo sexi i kobiecy, ale ma mały defekt jest jakby przypalona plamka (ciemniejsza) na rekawie niedaleko nadgarstka ale z drogiej strony więc tego nie widać , ale pisze zeby było jasne.S-L NIE MA 6.Czarny T-shirt z odblaskowymi zielonymi napisami. Prawie nowa S-M SZUKAM: 1.tunik 2.bluzek na ramiaczkach ładnych pastelowych. 3.koLczykow srebrnych i ogolnie biżu. 4.kosmetyków J&J, Under Twenty, Dove. 5.fajnej torby. 6.czarnego STROJU kąpielowego. 7.spódniczek, długich i krótkich. 8.DRESU, ale nie śliskiego tylko np. z frotty. 9.bluzy może być kangur z kapturem lub na zamek. i co mi w oko wpadnie ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-02 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dot.: OSTATKI i nówki u Ani ( S-M ) ...
1.Różowo brudna spudnicZka biodrowa S-M rozciąga się bardzo.
2.Biało-niebieska mini plisowana S-M biodrowa. 3.TUNIKA ciemno czekoladowa z herbacianymi pięknymi cekinami ![]() ![]() 4.TUNIKA, tak samo piękna turkusowa ze złotymi aplikacjami rozmiar S choć z gumeczką i się rozciąga więc mysle, ze na M sie zmieści :P. Tak samo wymienie na tunike inna lub coś super ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
DOKłADKA- 3 Bluzeczki
1.Bokserka rozowo błękitna ![]() ![]() 2.malinowa bluzeczka na ramiączkach S-M ładny dekoldzik. 3. Delikatna bluzeczka siateczka ciemno, jasno różowa śliczna ![]() 4.Chińska czarna bluzeczka z takim czyms odpinanym :P S
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-02 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
DOKłADKA: Japonki w paseczki błękitne dł. wkładki najdł. 25,5 cm na mnie za duże , troszke pościerane, ale to niewidoczne gdy się je ubierze
![]() fotki: Japonki śliczne nowe ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-06-27 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Bluzeczki na ramiączkach
DEvil - new Yorker praktycznie jak nówka świetna na dyskoteki. Nie ma z Tweedym Wszystkie bluzeczki bardzo się rozciągają ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Tutaj zamieszczam bluzeczki pasujące i na S i na większe M są to bluzeczki nie noszone, ale bez metek
![]() 3cia bluzeczka tobluzeczka z postu wyrzej nr. 5 tyle, że na mnie ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
DOKłADKA - Stanik
1 i 2.fioletowa śliczna bluzeczka z gwiazdkami nówka ![]() 3.Bielutka jak śnieg sukieneczka ![]() 4.Malinowa bluzeczka bez aplikacji z wymianki wygląda bardzo ładnie ![]() 5.Malinowy śliczny stanik nie nosiłam go :P śliczny 75B ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-02 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
1.Opaska Cropp
2.Majtusie w pieski ![]() 3.TOREBECZKA do ręki błękitna z niebieskim kwiatuszkiem ![]() 4.Zwykłe majtusie firmy HE nowe S- NIE MA 5.Turkusowy strój kąpielowy , wymienie na inny strój czarny lub brązowy ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
OKULARY MUCHY
![]() 2. świetne o bardzo niskiem stanie BIODRóWY czekoladowe nie dzwony firmy M-O-T-O Wymiary: pas: 39/40cm stan: 18cm udo w najsz. miejscu: 20cm kolano: 17,5/18cm nogawka na dole: 20cm dł. całkowita: 93cm
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-04 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
1.Nowa bluzeczka czekoladowo czarna z tasiemką pod biustem. Rozmiar Uniwersalny ja nosze S a na metce pisze L więc rozciągliwa.- NIE MA
2.Bluzeczko gorsecik zapinany zameczkiem na boku z guziczkami kolory pastelowe ![]() ![]() ![]() 3.TUNIKA, kremowa z taka narzutką fotka nie oddaje jej uroku, oddam za coś super bo jest bluzeczka ładna ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
1.TOREBKA piękna z jasno brązowej, jak kto woli łososiowej skórki, pojemna (ja mieściłam A4) mam ja od Maja więc jest nowa
![]() ![]() ![]() ![]() Nowy Ciepły golf firmy GEORGE w sumie noszony raz i naprawde ciepły ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-07-01 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
DOKłADKA nr. 2 ADIDASKI
1.Czarne zamszowe buciki, wyglądają jak pumki, ale niestety są raczej nie oryginalne ![]() ![]() 2.NóWKI! buciki kupione i nigdy nie udało mi się w nich pochodzic więcej niż kilka minut bo co chciałam to było za ciepło zresztą są na mnie za duże ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-06-27 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
hej cinko
![]() podoba mi sie bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1150629065 tylko tak troche niewyraznie ją widac.. dałoby sie lepsze foto zrobic? i znalazłabys u mnie cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
co szukasz za: 1.Nowa bluzeczka czekoladowo czarna z tasiemką pod biustem. Rozmiar Uniwersalny ja nosze S a na metce pisze L więc rozciągliwa.
rezerwuje i ide szukac w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.