![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Last chance - wszystkie pólki, gratisy do kazdej wymianki :)
Maggie..może tym raze coś wybierzesz..dodałam troszeczkę..niewiele ale może akurat wpadnie Ci w oczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
plynu micelarnego Bioderma
filtry Avene Lait spf 50+ - odlewka swietnego aptecznego balsamu do ciala SVR Xerialine 500 - ok. 100 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
LRP Redermic do mieszanej 2x1,5ml olejek Planet Spa -tylko wypróbowany z serii Śródziemnomorskiej - co on robi ? Krem pod oczy i na powieki z biokompleksem lnianym Eva Len 25ml.-mogę oddać jako gratis do większej wymiany - tu bym poprosila date waznosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wybacz za ociężałość w odpisywaniu...olejek jest z oliwa z oliwek więc odżywia i nawilża..wygładza..i wszystko to co oliwa zoliwek robi ze skóra
kremik pod oczy jest z data 08.2007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a bylabys sklonna wymienic te rzeczy ktore wymienilam za to co chcialabys ode mnie? nie znam zupelnie cen Avonu, wiec jak za duzo to krzycz edit - przeczytalam na KWC ze on ma alkohol w skladzie, wiec sie wycofuje; zostaly wobec tego 2 rzeczy - LRP i len |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
maggio ja się nie znam z kolei na cenach aptecznych.. w promocji za olejek dalam 17,90
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
maggie..nie wiem jak mogłam go przegapić..kremik weledy ... dobierzasz cos u mnie ..prosze...prosze...prosz e
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit - nie moglam sie powstrzymac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() mam próbki jeszcze..głównie dermadica-w tym kremiku-żelu pod oczy..damskiego i męskiego ![]() wygładzający balsam oriflame z algami i fitoplanktonem..jest niby wyszczuplajacy -tego nie wiem bo stosuje nieregularnie ale za to ładnie napina i wygładza skóre nóg..tuż po uzyciu widać-50ml mam mam peeling neutrogeny-odlewkę od cherii ale jeszcze jej nie tknęłam-to taka spora odlewka w pudełku po filmie do aparatu(pomysłowość Cherie mnie zaskoczyła ![]() hehe nie wiedziałam że chęc posiadania potrafi dzialac tka na czlowieka...latam i szukam co jeszcze a jeszcze przed chwilką ledwo po ekraniku slepkami wodziłam ![]() już grzebam co tam jeszcze mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Oto paleta
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Mam z problem z moim privem. Guerlain to puder sypki w małym pudełeczku z wmontowana gąbką-aplikatorem. Nie wysypuje się zatem. Numer bodaj że 01 Transparent. Zabarwiacz do ust to taka farbka barwiąca, a nie dająca żadnego wyczuwalnego filmu na ustach. Ten jest przy jednej warstwie półprzezroczysty. Przy dwóch bardziej kryhący, jeśli w ogóle w przypadku tego kosmetyku można mówic o kryciu.
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aha - i mam w zasadzie "na zbyciu" puder prasowany - tez Guerlaina, gdybys chciala? moze jakas wieksza wymianke by sie udalo zmontowac?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz tego mam olejek pomarańczowy do paznokci Oriflame osypkę mleka do kąpieli wanilia woda toaletoa YR Oda a'lamoure i szukam i grzebam.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zarezerwuje dla Ciebie to co wybralas i poprosze o to samo ok? jutro po poludniu tudziez wieczorkiem sie na pewno odezwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
16.04
- próbka compaktu Chanel kolor 50 natural - w tekturce firmowej, z gabeczka, raz mazniety - tusz Lancome L'extreme - czarny - na pare razy na wyprobowanie Moja lista: -odlewka 50 ml nowego kremu (mam cały) Avon Naturals Grejfrut&Drzewo herbaciane do słoiczka -odlewka też do 50 ml słoiczka kremu Avon Algi i Bambus -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -2/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty -mgiełka Avon Be...Kissable, ubytek ok. 5%
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Maggie masz przepelniona skrzynke i nie mozna do Ciebie wyslac wiadomosci, prosilas o spis moich probek Thalgo
Wiec mam tak z probek Thalgo: serum ujedrniajace do ciala, 5 ml serum intensywnie nawilzajace do twarzy, 2 ml krem delikatnie peelingujacy, blyskawiczna maska bio-łagodząca, 5 ml krem dotleniajacy na dzien z Bha, 2,5 g stymulujacy zel do nog, miniprodukt 5 ml krem relaksujacy na noc, 2 ml peeling do cery mieszanej, 5 ml zel do twarzy do cery mieszanej z algami, 3 ml Edytowane przez kaczina Czas edycji: 2006-04-29 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a znalazlabys u mnie cos za nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Szczerze mowiac masz tyle tego, ze nie wiem na co sie zdecydowac, a polowy nie znam. Moze sama mi cos zaproponujesz, interesuje mnie glownie pielegnacja do cery mieszanej, na naczynka, czasem cos wyskoczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() - moge zrobic próbki : Estee Lauder Clear Difference - najlepszy "matowacz" jak znam ![]() Lancome Aqua Fusion - nawilzajacy krem-zel do cery mieszanej, swietnie sie wchlania Lancome peeling - z malymi drobinkami, super oczyszcza Biotherm Biopur - nawilzajaco matujacy - konsytenscja i wchlanianie jak wyzej (mam obsesje na punkcie szybkiego wchlaniania) - zel normalizujacy Clarinsa na noc - 2x 5 ml. (w katonikach, z ulotkami) - wchlanianie jak wyzej ![]() - odlewka Lancome Pure Focus Matifying Purifying Lotion - 40 ml. - tonik dwufazowy, matujacy - Iwostin Purritin krem na noc - z 75 ml. zostala ok. polowa -Helena Rubinstein Skin Purenesse Fluide Hydratant Matifiant - z 5 ml. zostalo 60 % - matujaco nawilzajacy, konsystencja i wchlanianie jak wyzej - krem Apotheker Scheller - ananasowy - w zastepczym opakowaniu, ok. 30 ml. - nawilzajaco-oczyszczajacy - Dax Cosmetics - Antybakteryjny reduktor wyprysków - 15 ml. - 1 raz uzyty - tu wiadomo ![]() - Zel punktowy na pryszcze Clean & Clear Advantage - tubka 15 ml. - uzyty z 5 razy - tu tez ![]() - Clerasil ultra 10 zel - 20 g - uzywany, jakies 20 % ubytku - AA Oceanic krem nawilzajacy dla cery wrazliwej - 2 saszetki po 2 ml. - AA Oceanic Oligovital krem dla cery normalnej i mieszanej - 3 saszetki po 3 ml. - AA Oceanic Vitallift krem- 2 saszetki po 2 ml. - AA Fiticitrus krem - 2 saszetki po 2 ml. - AA Oceanic Age Expert krem- 3 saszetki po 2 ml. - AA Oceanic Aqua Zen - saszetka 2 ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.