![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
![]() w sierpniu cieniutkie legginsy w kwiaty, kosmetyki (Vianek, SVR, Gewohl), Asequrellę
NIEAKTUALNE
Wymienię: Dokładam: Lafuma Skylight 2 nowe śpiwory, wszystkie informacje widoczne na zdjęciach (na jednym śpiworze jest informacja right zip a na drugim left zip), każdy kosztował w promocji 159.99 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wymienione z mucia18 Komplet kupiony w amerykańskim butiku vintage, marka Wolf H. Busse Berlin Modell Paris (są metki z nazwą marki, wewnętrzne wycięte, więc niestety nie wiem jaki to materiał), z metki rozmiar 48, ale w rzeczywistości to jakieś 40/42, sukienka była troszkę zwężana (dół), oczywiście zwężała krawcowa, w ogóle tego nie widać, stan bardzo dobry, komplet jest mamy i jest na nią już niestety za duży. Dla ułatwienia podaję rzeczywiste wymiary: Sukienka: Od pachy do pachy- 50 cm x 2 Długość- 95 cm Talia- 41 cm x 2 Marynarka: Od pachy do pachy- 52 cm x 2 Długośc rękawa- 58 cm Długość- 52 cm Komplet mam na zdjęciach ja- tak wygląda na osobie mającej wzrost 172 i noszącej rozmiar M, czasem większe S przy biuście 65 F: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piękna sukienka Orsay w motylki rozmiar 36 z wiązaniem, z boku posiada suwaczek, założona jedynie jeden raz (stan oczywiście jak nowa ze sklepu), jest na mnie jednak za ciasna w biuście (biust 65F) i nie daję rady w niej chodzić ![]() wymieniona z Pani Stettke Vianek krem normalizujący do twarzy na dzień, wyjściowo 50 ml, zostało jakieś 80-90%, data ważności: 02.2019, dopiero co otworzony i kupiony (sierpień 2017), ważny 6 miesięcy od otwarcia, kupiony w Hebe za ok. 27 zł Vianek krem normalizujący do twarzy na noc, wyjściowo 50 ml, użyty dosłownie 2 lub 3 razy, data ważności 12.2018, dopiero co otworzony i kupiony (sierpień 2017), ważny 6 miesięcy od otwarcia, kupiony w Naturze za ok. 27 zł wymienione z BlakeL Vianek normalizujący tonik do twarzy, wyjściowo 150 ml, użyty dosłownie 3 razy, data ważności 11.2018, dopiero co otworzony i kupiony (sierpień 2017), ważny 3 miesiące od otwarcia, kupiony w Naturze za ok. 18 zł SVR Xerial 30 Creme- eliminuje szorstkość skóry, wygładza, zmiękcza, długotrwale nawilża, wyjściowo 100 ml, zostało jakieś 80%, data ważności: 12/2018, otworzony jakieś 3 miesiące temu, ważny 12 miesięcy od otwarcia, kupiony w Superpharm za jakieś 50-60 zł Gewohl Aksamitna skóra krem pielęgnacyjny do stóp, wyjściowo 75 ml, zostało jakieś 70%, jest kod, ale trochę się starł: 702616 (?), krem otworzony jakieś 2 miesiące temu, ważny 12 miesięcy od otwarcia, kupiony w Superpharm za ok. 20 zł Palmers's Bust Cream, wyjściowo 125 g, została jakaś połowa, kod: N5296A wymienione z mucia18 Szukam zwłaszcza niektórych nowych męskich kosmetyków, nowych męskich ciuszków XL (czasem L- zależy od rozmiarówki), perfum (męskich i damskich), fajnych sukienek (rozmiar M), żeli do mycia i szamponów bez SLS, nowych lub malutko noszonych butów- rozmiar 39/40 (wkładka 25,5 cm), fajnych torebek, książek- fantastyka, o Nirvanie/ Kurcie (niektóre mam), Beara Gryllsa (sporo mam) i innych rzeczy, które mi wpadną w oko :P
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2017-09-15 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu cieniutkie legginsy w kwiaty, kosmetyki (Vianek, SVR, Gewohl), Asequ
Niestety, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dot.: w sierpniu cieniutkie legginsy w kwiaty, kosmetyki (Vianek, SVR, Gewohl), Asequ
Worek (chyba) nie ma wad, torebka mała ma, jutro mogę wysłać zdjęcie z wadą. Jakie kolory sukienek i fasony Cię interesują? Może zajrzyj do mojego 2 wątku.
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Tak jeszcze dodam, że jednak nie chce wszystkiego po dokładnym przejrzeniu, interesują mnie wszystkie 4 kremy i legginsy czyli większość. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na S/M będzie idealna
![]() Za tonik i krem na noc vianek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, jak na razie niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie mam już od niego kartonika, ale na innym opakowaniu od różu w innym kolorze widzę, że niestety jest i parafina i parabeny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej,cos u mnie za serie vianek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Marka no name, więc niestety nie dam rady Ci podać szczegółów. Mogę napisać tylko tyle, że materiał jest dosyć cienki i rozciągliwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
na razie tonik mi się tylko podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Shini Kochana, mimo szczerych chęci - nic w wątku nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Shini, Mango ma na płasko w biuście 50,5cmx 2
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ona musi być luźniejsza- zakłada się ją przez głowę, materiał jest nieelastyczny i nie ma żadnego zamka ani z tyłu ani pod pachą, więc ten luz musi być, to taki fason ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cześć, chyba ty spiwor by mi się przydał.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej
Podobaja mi sie 2 nowe spiwory Tonik vianek Svr xerial Gehwol Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Alien to tester bez ubytku
![]() Z pozostałych mogę oddać Jimmy Choo Stars 60ml - testowane. DKNY Be Delicious Men - 7ml - nieużywane. Moglabys podać jakiś link ze śpiworem ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2017-08-25 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pasuje mi, z tym ze z jedym moim.zelem.plus dodatkowo z Twoim.palmersem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Szczerze mówiąc to nie bardzo,bo mnie wlasnie najbardziej na spiworach zalezy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Ok moge oddac Yves Rocher Nature Calvin Klein Euphoria edp ok 75/100ml - Macaron Treats - Festive Coctail accord chic yves rocher 50ml edp -Cytryna i bazylia get slim cellulite Za kremy,palmers,tonik.i.2.ś piwory Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Shiny, pytałas u mnie wcześniej o zapachy. Jeżeli są jeszcze wolne śpiwory, to mogłabym wymienić zapachy za jeden z nich. Oprócz Vanilie Noir i Kylie , mam jeszcze pod ladą nową limitkę YR Collection Ete 2017. Mogę oddać wszystkie trzy plus żel pod prysznic YR gruszka z czekoladą
![]() Chyba, że masz inny pomysł ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziekuje nic
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Już jestem - od rana odcięli mi internet
![]() Czy tylko Alien najbardziej cię interesuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to jeśli tylko jeden to wolalabym
accord chic yves rocher 50ml edp -Cytryna i bazylia get slim cellulite nature za 1 spiwór,tonik,kremy,palmer s
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Moja wersja jest polowa Twojej wersji,jesli w gre by wchodzily dwa spiwory.
Zaproponowałaś: Naturę Euphorie 2 samplery Accord.chic 2 zele yr Cellulite tabletki I ta opcja mi by pasowala.za.dwa spiwory,kremy i tonik. Za.jeden śpiwór.moge oddac ew tak jak Ty sama podalas u mnie czyli Accord.chic,2zele i tabletki celulite -.to była Twoja propozycja. Euphorie.oddam tylko w.przypadku wymiany na oba spiwory. Jesli.nie, to innym razem.moze cos ukrecimy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2017-08-27 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ok.moge dolozyc sampler all is bright - czyli bylyby
3 samplery Euphoria Accord.chic Nature 2 zele yr Tabletki cellulite Za 2 nowe spiwory,kremy,palmers,ton ik Przypomnij mi jak wyglada tipi bo juz nie pamietam? Nie wiem w.sumie czy potrzebuje kolejnego gracika dla.kociakow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.