![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wrzesień u fabregasowej
Witam
![]() 1. W nawiasach podaje (!) termin ważności i ile ZOSTAŁO produktu (jeśli inaczej, to informuję o tym), przykładowo ( 01.2016, 60%) 2. Produkty wysyłamy dobrze zabezpieczone w kopertach bąbelkowych lub w pudełkach. Dopuszczam zwykłe koperty, jeśli wysyłamy np. próbki minerałów w strunach. 3. Po wystawieniu przekupek - usuwam z wątku, chcę żeby było czytelnie ![]() 4. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie. na zielono - dokładka! W drugim poście minerały i kolorówka. Biochemia - francuska glinka czerwona - odsypka - marokańska glinka Ghassoul - odsypka Apteczne: - Specjalistyczny żel do higieny intymnej Lacibios Femina Protecta 150ml (oczywiście nowy, ważność do 07.2017) - świetne opinie na KWC! Odlewki perfum (tylko na inne): - L'Artisan Parfumeur Rose Privée edp 9,5ml - Clean cotton T-shirt edp 9ml - Jesus del Pozo, Halloween Kiss edt 9ml - Lalique Satine edp 9,5ml - Acqua Colonia, Rhubarb& Clary sage 8ml - Juicy Couture, Viva la juicy 7,5ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Givenchy, Amarige 6ml - DKNY, Be Delicious 5ml - D&G The One EDP 5ml - Comptoir Sud Pacifique - Vanille Abricot - 2,5ml i 1ml - Comptoir Sud Pacifique - Coco Figue - 2,5ml i 1,5ml - Jardin De France, Tentation Dentelle 4ml - Juliette Has a Gun Mad Madame, 4ml - Mont Blanc, Femme Individuelle 3,5ml - L' Artisan Parfumeur Dzing! 3,5ml - Nina Ricci Ricci edp 3ml - ST Dupont Passenger Cruise Pour Femme edp 3ml - Dior Addict 3ml - Guerlain Idylle Eau Sublime 3ml - D&G The One Desire 3ml - Agent Provocateur Fatale 2,5ml - Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night 1,5ml Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2017-05-06 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wrzesień u fabregasowej
Minerały:
Lucy Minerals sampel podkładu Medium Olive Original sampel podkładu Golden Medium Annabelle Minerals tester, podkład kryjący, Natural Medium, użyty raz Lumiere (sample) podkład formuła Cashmere : Medium Golden podkład formuła Veena Velvet: Light Medium Golden bronzer Ambrosia bronzer Cinammon Meow bronzer Skinny Dipper Medium Abyssinian 10g jar (2g net weight) - użyty kilka razy sample: -Sunless Sea - thalia -bronzer Skinny Dippers - Medium Manx -bronzer Del Sol: sunspot Adorned with Grace Minerals (sample podkładów) Faith 3.5 Faith 4.0 Grace 3.0 Grace 3.5 Blusche (sample) podkłady: - Brazillian Full Matte - English Toffee Matte - Caramel Coretto Full Matte cień Taffy cień Magenta Spice Bronzer EDM róż Cookie Sheet odsypka, dostałam jako 2/5 biga, użyłam 2 razy Sweetscent transluscent mineral veil - nowy sampel w słoiczku Mam również sporo cieni mineralnych, głównie brąze/beże, proszę pytać ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2017-05-06 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
można pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
hydrolat z czarnej porzeczki eko Biochemia Urody 200ml ( raz użyty, 04.2016) - hydrolat geraniowy, ZSK, 200g, ( raz użyty, 06.2016) - francuska glinka czerwona - odsypka Interesował by mnie tez jakiś cien mineralny w jasnym bezu, matowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ciepłe kluchy
|
Coś za którąś?
- Juicy Couture, Viva la juicy 7,5ml - Juliette Has a Gun Mad Madame, 4ml - Mont Blanc, Femme Individuelle 3,5ml - Salvatore Ferragamo F for Fascinating Night 1,5ml
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za aliena, black xs i Mont blanc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
- Burberry, Body Intense 9,5ml
- Clean cotton T-shirt edp 9ml - Paco Rabanne, Black XS 8ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml D&G The One EDP 5ml - Juliette Has a Gun Mad Madame, 4ml - Mont Blanc, Femme Individuelle 3,5ml - Diesel Loverdose EDP 3ml - TM Alien edp 3ml i moze jakis bronzer mineralny cos u mnie?
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Nic nie znalazłam dla siebie, dziękuję bardzo
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej znajdziesz coś za próbki perfum i róż ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, nic
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Cześć, czy masz cały flakon aliena czy tylko próbkę? Jeśli cały to byłabym zainteresowana, bo niestety nie mam żadnych odlewek ani próbek tylko pełne flakony. Poza wątkiem jeszcze Jean Paul Gaultier Classique EDP 45/50 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
- 3 x Specjalistyczny żel do higieny intymnej Lacibios Femina Protecta 150ml (oczywiście nowy, wszystkie 3szt. ważność do 07.2017) - świetne opinie na KWC!
Może coś u mnie za 3 lub mniej? Możliwy byłby odbiór osobisty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zerkniesz do mnie? Interesują mnie hydrolaty i Lacibios Femina Protecta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Miła, a powiedz czego Ci aktualnie trzeba, żebym wiedziała co mogę proponować spod lady.
Przypominam, interesują mnie produkty do higieny intymnej i hydrolaty (najchętniej całość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj z twojej wish którą zostawiłaś mi w wątku mam nową:
- Program Ewy Chodakowskiej - 30 dni, program treningowy i jadłospis rozpisany na każdy dzień (przepisy śniadanie, obiad, kolacja) - wygrałam w konkursie bic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.