![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ - zimowy wątek z kolorówką, perfumami i pielęgnacją
Nie wiem czy już można. Coś za
mgięlkę organique perfumy zara DR PAW PAW IT DOES IT ALL odżywka do włosów z papają i aloesem, bez spłukiwania, gęsty spray do stosowania na wilgotne lub suche włosy, 150 ml, raz uzyta ALVERDE MASKA DO WŁOSÓW Z HIBISKUSEM I ALOESEM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie wymiana za:
ORIGINS GINZING EYE CREAM miniaturka (aż 15 ml) kremu pod oczy, raz użyta LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO + krem do cery z niedoskonałościami, dla mnie okazał się za silny, 40 ml, zuzycie poniżej 10%, dw 11.2018 HADA LABO TOKYO krem do mycia twarzy, 150 ml, zuzycie ok. 20%, dw 02.2020 SEPHORA MASKA OCZYSZCZAJĄCA Z CYNKIEM I MIEDZIĄ SKIN79 BB CLEANSER O2 BUBBLE pianka do mycia twarzy, szczególnie zmywania silikonowych kremów BB, 100 ml, użyta 2 razy GARNIER HYDRA BOMB mgiełka nawilżająca z filtrem LSF 30, 75 ml, raz użyta, kupiona w Niemczech ALVERDE Q10 GOJI OLEJEK DWUFAZOWY DO DEMAKIJAZU
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie jestem chętna, tylko jedna wizażanka była zainteresowana obiema paletkami i teraz się nie odzywa. Przypomniałam się jej, ale przecież nie będę też czekała w nieskończoność.
Jakby co przydałaby mi się jeszcze jakaś baza pod cienie i podoba mi się jeszcze JOHN MASTERS ORGANICS CITRUS & NEROLI DETANGLER odżywka do włosów z cytrusami i gorzką pomarańczą, 236 ml, zuzycie ok. 60% + saszetka 10 ml tej odżywki Kurcze i co teraz? Może znajdziesz coś jeszcze u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za któreś z tych poniższych?
![]() ORIGINS GINZING EYE CREAM LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO + JOHN MASTERS ORGANICS CITRUS & NEROLI odżywka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam, a co z odżywką john masters? w sumie ją bym nawet chętniej przygarnęła niż perfumy z zary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
AVENE CICALFATE POST-ACTE
NACOMI ARGANOWY KREM POD OCZY JOHN MASTERS ORGANICS CITRUS & NEROLI DETANGLER Hej, Może znajdziesz coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej coś u mnie za
ORGANIQUE mgiełka czarna orchidea i może kilka innych?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej! Kilka rzeczy wpadło mi w oko, ale najpierw sobie na spokojnie zrobię research i dam znać. I czekam na info jaką paletę Tarte proponujesz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, niestety, nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za perfumki Pradę i Zarę?
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam kochana, zdałam sobie sprawę, że perfumy na tyle lubię, że jednak całkiem wstrzymam się z ich wymianą. Muszę je wykasować z wątku. Paletkę i krem natomiast chętnie bym wymieniła, ale to malusia wymiana by wyszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej,
coś za LIRENE PŁYN MICELARNY Z OLEJKIEM RYCYNOWYM 400 ml, nieużywany ALVERDE Q10 GOJI OLEJEK DWUFAZOWY DO DEMAKIJAZU od lat podstawa mojego demakijażu, dwufazowy olejek myjący, pięknie zmywa również oczy, 4 buteleczki po 100 ml (znudził mi się, a będąc w Niemczech zawsze robiłam zapasy ![]() BIOCHEMIA URODY OCZAROWY OLEJEK DO MYCIA I DEMAKIJAŻU świetny, ale wolę jednak wersję pomarańczowa, nowy, nieuzywany zestaw do zmieszania (olej + emulgator)
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Mam z jej oficjalnej strony, tu mogę wstawić Ci więcej dokładniejszych zdjęć, na pw podesłać screeny jak ugadywałam się na zamówienie (kiedyś je zrobiłam jak chciałam sprzedać pomadkę, powinnam je jeszcze mieć)
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
a powiedz mi na ile wyceniasz swoje krople? Nie wiem skąd je masz, a w internecie widzę sporą rozbieżność cen po prostu. Zaproponuj ile ml by Cię interesowało
![]() Byłabym wdzięczna gdybyś jeszcze przybliżyła kolor tych kropli do jakiegoś bardziej produktu, np. MACowych poziomów
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
A faktycznie, masz link w wątku, tylko mi się nie włączał, a nie wiedziałam, że to odnośnik do sklepu
![]() to proponuję 15ml, za pomadkę płaciłam 60-70 zł, wg mnie taka wymiana byłaby w porządku, ale daj znać co o tym myślisz
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na odżywce JMO
![]() ![]() ![]() Poza wątkiem mam jeszcze większą połowę opakowania kępek Ardell, może byś chciała? ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Jestem za, ale chyba wolałabym krem Nacomi, bo jednak źle się czuję w rozświetlających kremach pod oczy, a w większości i tak używam je na noc ![]() Jak coś to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie prada, ale to byloby za duzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Nie, podkładu już nie, ale mam micele nowe gdybyś chciała - Mixa i Avene.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej Znajdziesz coś u mnie? Interesują Cię też może półprodukty kosmetyczne? Wpadło mi w oko sporo rzeczy z pielęgnacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.