|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Are you talking to me?!
|
Listopad - podkłady Dior, Juice Beauty i pielęgnacja
Witam w moim wątku wymiankowym!
![]() UWAGA WĄTEK NIEAKTUALNY!!!! Wymienię następujące produkty: PODKŁADY: 1) podkład Diorskin Star, odcień 21, zostało pół opakowania; 2) podkład Diorskin Nude Air Serum, odcień 23, zużycie max 10%, totalnie nie trafiłam z kolorem; 3)podkład ekologiczny, naturalny Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Flawless Serum Foundation, odcień Cream, zużycie 2-3 pompek, jest kartonik; 4) podkład Clarins Extra Firming Foundation, odcień 105 nude, zużycie max. 10%, jest kartonik. wymienione PIELĘGNACJA: 1) Zestaw La Roche Posay Effeclar Duo: w skład wchodzi krem myjący, krem tonujący w odcieniu jasnym oraz krem do twarzy na dzień z filtrem SPF 3o, zestaw kupiony na początku listopada, produkty użyte 2-3 razy. wymienione 2) Benton, Krem do twarzy Snail Bee High Content Steam Cream, użyty raz. DOKŁADKA: 1) Kiko, SMART HYDRATING FOUNDATION, odcień 05 WB, ubytek testowy, jest kartonik; 2) Kiko, Skin Tone Foundation, odcień 05 WB, użyty raptem raz, jest kartonik; 3) Kiko, Arctic Holiday, All in One Palette, paleta do twarzy i oczu, cienie i pudry tylko wypróbowane na palcu, jest kartonik. 4)Bielenda Proffesional, CC krem korygująco - tonujący, tylko wypróbowany kolor; 5)Wet N Wild Photofocus, odcień Nude Ivory, ubytek max. 10%. Lista chciejstw: - porządny podkład do cery mieszanej i tłustej; - zestaw kubków do herbaty; - zabawki dla 2,5 letniego dziecka (dziewczynka) ale ogólnie można kusić bo nie mam jakichś szczególnych zachcianek.
Edytowane przez quench Czas edycji: 2018-03-27 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Listopad - podkłady Dior, Juice Beauty i pielęgnacja
Znajdziesz coś u mnie za podkład Clarins?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za podkład Clarins?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Diorskin star, podkład ekologiczny i/lub krem Benton.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jakbyś nic nie znalazła to przejrzyj mój wcześniejszy wątek tam mam trochę więcej rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kiko, Arctic Holiday, All in One Palette
Może u mnie coś w zamian znajdziesz? ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Ja bym była bardzo chętna na taką wymianę ![]() ![]() edit: dodaję fotkę kosmetyków Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2017-12-19 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ten podkład ekologiczny ma jakąś date ważności? Byłabym chętna na te dwa podkłady i krem Benton.
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Pasuje ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- To ja bym capneła wszystkie 3 podkładu i ten krem ![]() Wstawiam fotki Terracotty użyłam max z 5 razy, kod 6P01. Razem z pudełkiem, otwarty z 3 tyg temu. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2017-12-19 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tylko rozświetlacz MAC ma większe zużycie kartonik do niego postaram się znaleźć. Kod CB5 kupywany w sklepie MAC albo w Debenhamsie. Tutaj wygląda jakby się troszkę skruszył ale nie wiem dlaczego bo ani mi nie spadł tylko leży w kuferku w szufladzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mozesz mi tylko napisac pojemnosc tych 3 podkladow i tego kremu.
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Bardziej chodzilo mi o ml bo zuzycie widze w watku. Moze bys sie skusila na emulsje do ciala z Neutrogeny 400ml uzyty 2 razy. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Mi pasuje ode mnie terracotta, rozswietlacz i mgielka VS od Ciebie 3 podklady i krem. Jesli bys mogla Jakie's probasy dolozyc bylabym wdzieczna ja tez cos dorzuce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.