![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KRAM Basi39 - wszystkie półki :)
Nieaktualne.
Wymienione: Dr. Hauschka Gesichts ol - Kate30 Podkład Guerlain Divinora Silky - Smooth - nr 540 - beige naturel - zużycie nie większe niż 1/3 - fruttina Woda termalna Avene 50 ml - zafoliowana, nowa - fruttina Dr. Hauschka Gesichts tonikum – 10 ml, nowy - abar Anew Line Eliminator, kilka razy użyty - abar Shiseido Advanced Energy body exfoliating gel - abar Estee Lauder - Blush All Day - Natural Cheek Color, odcień 24 Blossom. Nowy, tylko wypróbowany - DKNY7 Joko Winter Glamour eye shadow nr 828 brudny róż z drobinkami – niewielkie zużycie oraz jako dodatek cień potrójny - czika Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-06-12 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KRAM Basi39 - wszystkie półki :)
Do Joanny16 - Joasiu mam prośbę, czy mogłabyś wyedytować swój wpis, tak, żeby nie zajmował pół strony?
![]() ![]() Joasiu nie szukam ciuszków, a w Twoim kramiku gł. są ciuszki. Wioleta cień Joko to taki brudny róż z drobinkami. mckabi niestety za olejek H nic u Ciebie nie wyszperałam. Wymienię go najchętniej tylko na coś z mojej listy poszukiwań. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-05-31 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Basiu - interesuje mnie oczywiście olejek H.
W zamian mogę zaproponować: 1. Shiseido L3 - zużycie 10-15% 2. Hauschka brązujący - zużycie minimalne 3. Ziemia słoneczna lavertu 03 - zużycie minimalne. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Basiu - Sienna Earth dobry wybór - w razie gdybyś miała ochotę na S daj znać proszę na PW - nie będę na bieżąco czytała tego wątku.
Pozdrawiam serdecznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
BASIU,
pukam ponownie ![]() isadora turkusowe cienie i isadora konturówka, cos Cię u mnie jeszcze skusi? czegoś szukać? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ptiszonku u Ciebie bardzo mi się podoba DIOR CAPTURE R-FLASH, tylko ta jego cena - to oczywiście za dużo za te dwa moje kosmetyki ![]() A poszukuję tego co wymieniłam w pierwszym wpisie, może akurat coś wyszperasz z tych rzeczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Basiu , zainteresowana jestem olejkiem Hauschki.Mogłabyś procentowo określić zużycie-zdjęcie jest pod kątem i ciężko określić-czy mój effaclar AI którym Ty byłąś zainteresowana to za mało?
Miałabym również ochotę na wspominaną przez Ciebie wodę termalną 50ml.-może uda nam się jakoś wymienić?Mam LRP Active C XL 5ml. -to z produktów które mogłyby Cię zainteresować patrząc na twoją listę poszukiwanych.Będę szperać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
marta... dzięki, ale nic dla siebie nie znalazłam za tę paletkę Sephory.
mckabi - nie przeoczyłam Twojego wpisu odpowiedziałam ![]() palau - już wstawiłam w pierwszym wpisie fotkę olejku DH z bliska, teraz łatwo określić zużycie. Dodałam tez info, że najchętniej wymianiłabym ten olejek na króryś z kremów pierwszej potrzeby, czyli albo Avene Elouage - krem albo LRP Redermic - do skóry normalnej i mieszanej albo LRP Active C. To jest dla mnie najpilniejsze, ponieważ zmieniam pielegnację. LRP Effaclar owszem również jestem zainteresowana, ale w tej chwili najpilniejsze są te trzy kremiki. Gdybyś któryś z nich miała w zapasach jestem jak najbardziej chętna na wymiankę z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Basiu, widze że szukasz korektora, ja mam Lancom Maquicomplet nr.01 clair dore ,to co prawda nie YSL ,ale jest bardzo sympatyczny, ma również dobre opinie na KWC.Kupiłam w wielkanocnym szale zakupowym, użyłam2-3 razy,(mam katronik), ale nie dla mnie ta zabawa, szczególnie o 6 rano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-06-01 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to za kolorek 12? Nie pomyliłaś się, może 02? Wklejam link do paletki z kolorkami tego podkładu: http://www.lumiere.pl/paletykolorow/p051.jpg Jeśli to 02 to wstępnie byłabym zainteresowana ![]() A co ew. u mnie wpadło Ci w oko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli chodzi o kolorek to nie pomylilam sie, wlasnie patrzylam na stronie clinique jest ta sama paletka, dziwne, bo nie ma dwunastki. w kazdym razie jak na moje oko te kolorki sa troche ciemne, zarowno dziesiatka jak i czternastka, ten co mam jednak wydaje mi sie jasniejszy od nich obu. zreszta na stronie raczej trudno jest sprawdzic. juz kiedys wymienialam sie na blyszczyk clinique patrzac na kolory na paletce i potem sie okazal w rzeczywistosci zupelnie inny. nie jest BARDZO jasny ale jak dla mnie wlasnie z tych jasniejszych, gdyz sama jestem bledzioch i jak najbardziej pasowal, zresztą on bardzo dobrze stapia sie z cerą lekko ją ozywiając. zupelnie szczerze moge powiedziec ze wyglada naturalnie i nie tworzy maski ![]() a chce wymienic nie ze wzgledu na kolor, a konsystencje ktora mi osobiscie nie podeszla. no nic, zastanow sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.