|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam krótkich spodenek i stroju kąpielowego
dorka - te stroje beda za duze na mnie pewnie, spodenki mogą byc do rozm M ale stroj to akurat musi byc mniejszy. Juz edytowalam swoj post zeby bylo jasniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Agateczko Ja mam małe spodnie sportowe adidasa, zła jestem na nie bo-pozwól że dam upust złości i przedstawię Ci genezę ich zdobycie - a więc potrzebowałam na wyjazd krótkich spodenek było trochę zamieszania więc podałam zwyczajowy rozmiar Adidasa mojemu chopu i wysłałam z misja po spodenki. No i nabył -tyle tylko że Pani w sklepie bardzo sprytnei wcisnęła mu - wg mnie męskie. choć może sie nei znam-niewiem ale jakoś tak mi się wydaje -bufa się robi jak je założe. Raz miałam i się zraziłam do nich. Są całkiem ładne tylko ta ochydna bufa. Teraz lerzą w praniu -wcale nei spieszę się by je oglądać ponownie. Jeśli jednak chcesz jutro wkleję Ci zdjęcie-może ja się mylę i tylko na mnie źle lerzą
![]() ![]() strój mały też mam ale jednoczęściowy-styl modelujący nie spłaszczający biust |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ok ale to jutro, nie mam na tę chwilę aparatu,gdyby mi się zapomniało to daj mi znak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
agateczko mam kostium bikini koloru khaki z dżecikami na majtkach i staniku oraz kolorowy usztywniany. w watku jest jeszcze granatowy ale to jest małe C więc nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
pas ma 32-33cm, dlugosc 26-27 cm, fotke z tylu moglam bym zrobic ale dopiero popludniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam jak zrobic dzis zdjec bo moj facet zapodzial kabelek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cinkapooh - czy fotka wiernie oddala kolor tego stroju?? co bys u mnie chciala za to?
martinka_m - dziekuje za zdjecia ale jednak zrezygnuje mavika - dzieki za zdjecia ale jednak kolor nie ten |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no właśnie kolor wyszedł jakiś dziwaczny ze skanu. to jest typowe khaki - taka oliwka. nie da się tego pokazac dobrze na zdjęciu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Tak to wlasnie taki kolor stroju, nic wielkiego nie chce za niego, może i troche kosztował, ale troche mu nuteczki wyszły choć nie widać to je poodcinam
![]()
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.