|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W listopadzie wymienię m.in. lampa led, kremy, pomadki, lakiery
NIEAKTUALNE
Zapraszam do wymian ![]() Bardzo zależy mi na wymianie tych rzeczy, dlatego w 90% przypadków nie będę przeliczała ceny produktów i chętnie oddam prawie cały wątek np. za zestaw żeli z Isany, czy innej marki, żele do prania, albo kapsułki, olejki eteryczne, woski, herbaty, zapachy katalogowe itp. Chętnie też przygarnę książki. Po prostu chcę, żeby mi się zwrócił koszt wysyłki i zostało coś symbolicznego. Próbki perfum chętnie wymienię na inne: 1. Mugler Angel próbka z atomizerem, nie umiem określić zużycia, na pewno da się jeszcze psiknąć i przetestować zapach 2. Mugler Alien , zużycie jw 3. Roberto Cavalli Just Gold for Her, próbka z atomizerem, zużycie na zdjeciu 4. anais anais cacharel, próbka z atomizerem, zużycie na zdjeciu Kosmetyki: 1. Lakiery hybrydowe color it nowe ani razu nie użyte -1090 -280 2. Hardi Semilac- używany, nie znam daty, wiec po prostu dorzucę do wymianki, wołać jakby co ![]() 3. Sally Hansen Insta-Dry Top Coat zużycie mniej niż połowa, top coat przyspieszający wysychanie lakieru 4. lampa led- niewiele używana dosłownie kilkanaście razy, bo robiłam paznokcie tylko sobie 5.Eveline intensywnie regenerujące serum do ust, nowe, trochę pognieciony kartonik 6. Sally Hansen rajstopy w sprayu medium glow, zgubiłam zatyczkę, trudno określić zużycie, użyłam z 5 razy na nogi, w bardzo niewielkiej ilości, bo mieszałam je z balsamem, kolor jest dla mnie zbyt ciemny. 7. Dezodoranty Fa 2 sztuki, tylko powąchane 8. Efektima krem zwężający pory Matowienie i równowaga, NOWY, nieotwierany, ważny do końca 11.2018 9 Podkład Delia, tylko przetestowany 10. Brązowa szamponetka Palette 11 Delia krem BB 12. Paletka bronzerów Smart Girls get more w odcieniu 02.Sandy Gold, kilka razy użyta 13. Inglot lip tint matte- odcień nr 25- użyty 3-4 razy 14. 2 pomadki w kredce Bell, użyte ze 2-3 razy kolory to ciepła czerwień i ciemny, intensywny róż. 15. Joko mineralny róż spiekany nr 8 brzoskwinia ze złotymi drobinkami, przetestowany raz 16. Vichy Ideal Soleil Mleczko po opalaniu nowe 17. Vianek serum do włosów- około połowy 18. Beaver Tea Tree odżywka do włosów z olejkiem z drzewka herbacianego 50 ml około 1/3 19. Pomadka Kobo w odcieniu 203 watermelon- raz użyta 20. Tusz Avon kilka razy użyty 21. Costance Carrol cień pojedynczy 02.Supernowa- piękny metaliczny odcień rose-gold użyty 3-4 razy 22. Kredka essence czzarna z 2-3 razy temperowana 23. Orly lakier 5,3ml, zużycie na zdjęciu odcień love my nails-czerwony 24. Mgiełka Inglot- ze 3 razy psiknięte 25. Wax serum przeciwko wypadaniu włosów dla kobiet, z 5 razy psikniętę i zostawiłam sobie grzebień, który był gratis w opakowaniu 26. Młody jęczmień, całe nieotwierane opakowanie 27. Apecontrol 30 kapsułek
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2018-12-02 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W listopadzie wymienię m.in. lampa led, kremy, pomadki, lakiery
28. Paletka cieni Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar- niewiele używana, zrobiłam nią tylko kilka makijaży, zużycie na zdjęciu. Chętnie wymienię na inną paletkę lub zapach, mogę grymasić
29.Pomadka mac giddy lustre, tylko kilka razy użyta, zużycie na zdjęciu.- za coś fajnego, bo nie jestem pewna, czy chcę oddać 30. Dwa róże brzoskwiniowy i różowy, testowane Ubrania i dodatki: 31. Portfel, jak nowy, wzięłam go ze sobą dwa razy, ale nie pasuje mi rozmiarem 32 Żółta zakładana sukienka, cieniutka, kolor to mniej kanarkowy niż na zdjęciu, a bardziej typowo żółty, brak metki z nazwą i rozmiarem, ale to xs-s, założona kilka razy stan idealny 33 Śliczna sukienka czarna w różowo czerwone wzory. Nie ma rozmiary, ale to raczej xs. Tylko mierzona. 34. Niebieska tunika z cieniutkiego jeansu New Look rozmiar 8, stan idealny, kilka razy ubrana, na zdjęciach jest pognieciona, po wyprasowaniu wygląda dużo lepiej ![]() 35 Mała słomkowa brązowa torebeczka stan idealny 36 Granatowa jeansowa spódnica z wysokim stanem, rozmiar z metki 34, ale to raczej małe 34, bardziej xxs, stan idealny 37 Czarno-czerwona (na zdjęciu wyszła bardziej różowa) sukienka z baskinką, rozmiar 36, stan idealny, raz ubrałam
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
38. Pomarańczowa szyfonowa spódniczka, nie ma rozmiaru, ale to od xs-m, stan idelany
39. Bluzka różowa welurowa z czarną koronką, prześliczna, ale mi się znudziła, stan idealny rozmiar 34
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dokładki
![]() |
#5 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za paletę Too Faced?
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- A czego poszukujesz konkretniej? Sweet Peach nie przyda Ci się? plus te żele i szampon.
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2018-11-09 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za paletkę too faced i pomadkę mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
24. Mgiełka Inglot- ze 3 razy psiknięte
25. Wax serum przeciwko wypadaniu włosów dla kobiet, z 5 razy psikniętę i zostawiłam sobie grzebień, który był gratis w opakowaniu 17. Vianek serum do włosów- około połowy 18. Beaver Tea Tree odżywka do włosów z olejkiem z drzewka herbacianego 50 ml około 1/3 7. Dezodoranty Fa 2 sztuki, tylko powąchane ?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.