|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki, gry
Cześć!
Postanowiłam dać szansę wymianom na Wizażu. Do tej pory pozbywałam się rzeczy na vinted (mam tam konto pod tym samym nickiem, gdyby ktoś chciał sprawdzić moje komentarze ) Mam nadzieję, że wrzucenie wszystkich rzeczy w jeden wątek jest ok! Pozbędę się kilku ciuchów, kosmetyków, książek i planszówek. Na wymianę szukam: - kosmetyków naturalnych (głównie polskich), pędzelka do malowania ust, primera MACa do ust - rzeczy dla kota: mokrych karm i smaczków dobrej jakości (Feringa, MAC's, Catz, Animonda, Cosma), żwirku GreyMaster, zabawek - rzeczy do domu: nawilżacza powietrza, pościeli (kołdra 200x200, dwie poszewki na poduszki), prześcieradła 140x200, ciekawych doniczek, blendera kielichowego - książek: naukowych, poezji, o designie, fabularnych z ostatnich lat - t-shirtów na siłownię - koszule oversize, klasyczne i kopertowe, czerń, ecru i bordo (POLIESTER ODPADA) - kremowy sweter z dekoltem V (wełna, kaszmir) - mocno oversize'owego kardiganu dobrej jakości, grafitowy lub kremowy kolor - codzienna czarna sukienka, lekki oversize, długi rękaw (POLIESTER ODPADA) - szal/chusta w szkocką kratę (żadnego poliestru ani akrylu) - planszówek - ładnych piżam, skarpetek wełnianych - minimalistycznej pozłacanej biżuterii - ewentualnie innych rzeczy, które wpadną mi w oko. Z lenistwa i przekonania jestem minimalistką i jakość jest dla mnie bardzo ważna. Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2018-12-25 o 19:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki,
KOSMETYKI:
Zdjęcie 1: - żel aloesowy Holika Holika, minimalny ubytek - BRAK - krem BB Dark Panda Skin 79, tylko sprawdzony kolor - krem przeciwzmarszczkowy Lilla Mai, jest więcej niż połowa, niestety się nie polubiliśmy - WYMIENIONY Zdjęcie 2: - energetyzujący krem na noc 35+, Bandi, nówka w kartoniku, - żelowy krem pod oczy White Agafia, tylko sprawdzony - krem Bielenda z algami 40+, nówka, bez kartonika Zdjęcie 3 (dodam jako gratisy do większych wymian): - szampon złoty Isana, nówka - odżywka w piance Jantar, bez kilku psików, niestety zgubiłam zatyczkę - WYMIENIONA - żel borowinowo-solankowy, użyty dwa razy Zdjęcie 4: - balsam do ust Resibo, nówka - korektor Bell hipoalergiczny, nówka - WYMIENIONY - szminka Bourjois Rouge Edition Velvet, kolor Red-volution, tylko sprawdzony kolor - różowy lakier Bell, nówka - lakier Bourjois Salon finish in 1 sec, kolor Rouge in style, nówka - NIE MA Zdjęcie 5: - podkład mineralny Anabelle Minerals, Golden Fairest, została ok. 1/3 - próbka podkładu Rhea, kolor Natural Light, tylko sprawdzony - WYMIENIONY Zdjęcie 6: - Aspivenin, urządzenie na ukąszenia, nówka - opaska na oczy w panterkę, nówka - jeden wkład to szczoteczki do czyszczenia twarzy, oczywiście nieużywany Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-30 o 14:02 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki,
Książki (przewodnik po Trójmieście ma trochę wymęczoną okładkę, reszta w bardzo dobrym stanie):
- ReWork: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/195804/rework - Jasne błękitne okna: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/36330...-blekitne-okna - Wszyscy ludzie, których znam, są chorzy psychicznie: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/48502...zy-psychicznie - Slow life: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/30234...-i-zacznij-zyc - przewodnik po Trójmieście - Zaklinacz kotów: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/36400/zaklinacz-kotow - NIE MA - Pyszne poranki (Nie ma na zdjęciu): http://lubimyczytac.pl/ksiazka/44490...rowe-sniadania Planszówki: - Dixit, nowy, zafoliowany - NIE MA - IceCool, kilka razy zagrane, bardzo dobry stan - NIE MA - Taboo, idealny stan - NIE MA - Mamy Szpiega 2, tylko odpakowane, nie wiem czy chcę oddawać - NIE MA Maska antysmogowa Dragon ze współpracy z Medicine. Założona raptem kilka razy. Rozmiar M. Oddaję z nowiutkim filtrem. - NIE MA Rzeczy dla kota: - masażer Catit Senses, w idealnym stanie - NIE MA - filcowa budka z poduszką, w idealnym stanie - NIE MA Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-30 o 14:02 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
CIUCHY:
- biały t-shirt w kiminowym fasonie z COS, rozmiar S, założony tylko raz - NIE MA - bordowa marynarka z Mango, lekki oversize, rękawy podwinięte, stan bardzo dobry + - NIE MA - bielizna: dwa staniki Esotiq w niemalże idealnym stanie, oba w rozmiarze 65E, nowe figi Masquerade Orla, nowe skarpetki z falbanką - granatowa bandana - czarna skórzana kurtka ze złotymi zamkami i zamszowymi wstawkami, Top Secret, 34, stan idealny - NIE MA - koszula w orientalny wzór Zara, 100% wiskozy z poliestrowym karczkiem, rękaw 3/4, piękna, stan idealny - szal z paszminy - ciemnografitowy blezer Monki, sztuczny jedwab, rozmiar XS, ale to mocny oversize, polecam na M, stan idealny, - spodnie od piżamy Oysho, rozmiar XS, stan idealny Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-21 o 22:06 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
CIUCHY:
- czarne rurki Cheap Monday, nówki, bardzo mały rozmiar (XXS) - czarna skórzana spódnica Vero Moda, bardzo dobry stan (z tyłu zwykły materiał, nie skóra), rozmiar XS - czarny t-shirt COS, raz założony, jak nówka, z bawełny pima, rozmiar S - NIE MA - żakiet pieprz i sól, Mango, rozmiar S, stan bardzo dobry plus - militarna koszula ze sztucznego jedwabiu, Zara, rozmiar 34, założona raz, jak nowa- NIE MA Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-30 o 14:01 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się krem lila mai, odżywka jantar, próbka podkładu rhea i korektor bell. Nie za dużo nawybieralam? .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2018-12-25 o 21:33 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nie znalazłam nic dla siebie. Pozdrawiam, M.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wpadl mi w oko balsam do ust Resibo, zel aloesowy i krem Bandi
|
|
|
|
|
#10 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
czy coś z Twoich ubrań pasowało by na S/M? oczywiście dołożyłabym coś do Iossi |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Odpisane
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzę Rag&Bone oddalabym za cos z podobnej półki cenowej
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka Mango -ma wycieta metke ze skladem
H&M 55% poliester, 42 wiskoza i 3 elastan |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, jak najbardziej
Bardzo mi się podoba dixit, ale widzę, że rezerwacja Poza tym slow life, aloesowa holika i balsam do ust resibio
|
|
|
|
|
#15 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
najchętniej bym przygarnęła koszulę z wzorkami i/lub szal no ale to musiałabyś wybrać coś jeszcze ode mnie, bo sam olejek to za mało
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Niczym więcej Cie na skusze, żeby wszystko zabrac co mnie interesuje?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
to odłóżmy na przyszłość, bo tak za 1 rzecz nie bardzo się opłaca wymieniać
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
A pasowalby Ci aloes i balsam Resibo za sukienke H&M ?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
#21 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Pamiętam o Tobie ale wybacz, nie mam chwili pojechać (do innego mieszkania) po tę miniatury
![]() Jak tylko to się odezwę |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Rework, Wszyscy ludzie, Slow life, Pyszne poranki - mogę wymienić za 4 tkaniny
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam, ale zerknij jeszcze na moją wishlistę
|
|
|
|
|
#24 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
ogólnie to tak, byłabym zainteresowana, ale za bardzo nie widzę tej wymiany w sensie ilościowym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

)