![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Farouk Biosilk nabłyszczacz,Escada Margaretha Ley mini,Kanebo, Sephora brązujące cudo
Oto produkty które chciałabym wymienić.
![]() 1.Farouk USA Biosilk Silk Therapy Shine on-nabłyszczacz i odzywka bez spłukiwania, nadaje włosom niewiarygodny połysk, znakomity wygląd nie skleja włosów.Zawiera orginalny jedwab, który skutecznie chroni przed działaniem wysokiej temperatury i idealnie regeneruje włosy.Działa antystatycznie.Nowy i nieużywany ![]() Chce wymienić bo posiadam 2 sztuki. 2.Nivea Hair Care-pianka do włosów skret fal i loków bez alkoholu.Raz użyta 3.Margaret Astor anti shine Supermatt Make Up-podklad do cery normalnej i przetluszczającej się.Specjalna formuła zawiera substancje matujące , które absorbują nadmiar tłuszczu nie wysuszając skóry, zawiera wit.E, zapewnia matowo-satynowy efekt cały dzień. Kolor 01 najjasniejszy.Użyty raz dla spradzenia koloru, nietrafiony prezent ![]() 4.Escada Margaretha Ley miniaturka EDP-użyta pare razy po kropelce.Wymienie tylko na miniaturke bądz odlewke zapachu. ![]() 5.Sephora Sun Soleil Cuivre puder brązujacy z nowej kolekcji na ten sezon nr 01 czyli najaśniejszy z bardzo mikroskopijnymi drobinkami, pachnący , puderniczka z lusterkiem. Gramatura 30g zuzycie ok.10%-15%, widoczne słoneczko sephorki wytloczone w pudrze.KWC 6.Kanebo Total Finish pearl ivory nr TF 101-puder matujacy, satynowe wykończenie makijazu, bardzo matuje.Tester używany ok.15% 7.Clinique Happy -balsam perfumowany raz użyty,kupiony w kofrecie z EDT. Wieczorem wkleje zdjęcia produktów. ![]() Wymienie na coś co mnie zainteresuje oprócz produktów Avonu,Oriflamu i bazarkowych. Uwielbiam perfumy i poszukuje fajnych cieni bo jestem uczulona więc chętnie przetestuje, interesują mnie tez produkty do włosów TIGI.
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2006-08-03 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Farouk Biosilk nabłyszczacz,Escada Margaretha Ley mini,Kanebo, Sephora brązujące cudo
Interesuje mnie 1
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134736 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farouk Biosilk nabłyszczacz,Escada Margaretha Ley mini,Kanebo, Sephora brązujące cudo
interesuje mnie Farouk
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134826 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie będę oryginalna
![]() Farouk USA Biosilk Silk Therapy Shine on |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
1.Farouk USA Biosilk Silk Therapy Shine on-nabłyszczacz i odzywka bez spłukiwania, nadaje włosom niewiarygodny połysk, znakomity wygląd nie skleja włosów.Zawiera orginalny jedwab, który skutecznie chroni przed działaniem wysokiej temperatury i idealnie regeneruje włosy.Działa antystatycznie.Nowy i nieużywany
zajrzyj do mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
1.Farouk USA Biosilk Silk Therapy Shine on-nabłyszczacz i odzywka
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-08-03 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Farouk USA Biosilk Silk Therapy Shine on.
I jeszcze jestem ciekawa tej miniaturki (jaka to pojemność? czy ma atomizer?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
taa...no to ja spróbuję też...
Farouk USA Biosilk Silk Therapy Shine on-nabłyszczacz i odzywka bez spłukiwania, nadaje włosom niewiarygodny połysk, znakomity wygląd nie skleja włosów.Zawiera orginalny jedwab, który skutecznie chroni przed działaniem wysokiej temperatury i idealnie regeneruje włosy.Działa antystatycznie.Nowy i nieużywany Chce wymienić bo posiadam 2 sztuki.?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cześć Neonko, a co być chciała za pachnącą Margaretkę? Rezerwejszyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
5.Sephora Sun Soleil Cuivre puder brązujacy z nowej kolekcji na ten sezon nr 01 czyli najaśniejszy z bardzo mikroskopijnymi drobinkami, pachnący , puderniczka z lusterkiem. Gramatura 30g zuzycie ok.10%-15%, widoczne słoneczko sephorki wytloczone w pudrze.
znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Interesuje mnie 1.
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Farouk ma atomizer,pojemność podana iście po amerykańsku 150g a Margaretka jest bez atomizerka,wstępna pojemność 4ml zużycie 10% dla mnie za bardzo zdecydowany zapach
Narnijkar, Weroniczka, Anastazja, Maxima25, noseknosek, cilestka, ennkaa narazie nic mi nie wpadlo w oko;0
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2006-08-04 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja poza wątkiem mam nowe cienie Lancaster
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jutro odpowiem bo nie mam sił. Ide spać .Dobranoc
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie 1-odpowiedz u mnie prosze
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2006-08-04 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
zglaszam zainteresowanie Farouk ale widze, ze dluuuga kolejka
![]() poza watkiem mam miniature Plesures EL i Neonatura Cocoon cos tam by sie jeszcze znalazlo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Farouk Biosilk nabłyszczacz,Escada Margaretha Ley mini,Kanebo, Sephora brązując
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jestem zainteresowana 1.Farouk USA Biosilk Silk Therapy Shine on-nabłyszczacz i odzywka bez spłukiwania, nadaje włosom niewiarygodny połysk, znakomity wygląd nie skleja włosów.Zawiera orginalny jedwab, który skutecznie chroni przed działaniem wysokiej temperatury i idealnie regeneruje włosy.Działa antystatycznie.Nowy i nieużywany
![]() Chce wymienić bo posiadam 2 sztuki. Czy znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Vilandro interesuje mnie 3 pozycja na twojej liście z pielęgnacji
M@rti tyle fajowych rzeczy poleciało ![]() ![]() Anastazjo# za ciemny ten cień,szkoda bo nie znam cieni Lancastera znam pomadki,cudo.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.