|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Romance RL, Very Valentino, Glow JLo
Wymienię najchętniej na Noa Fleur, Noa, Truth lub jakieś inne zapachy na jesień i zimę (kolorówka, pielęgnacja i ciuchy raczej mnie nie interesują):
- Romance Ralpha Laurena, około 60 - 65 ml. ze 100 ml. - Very Valentino 100 ml., psiknięte kilka razy, mały ubytek - Glow JLo ok. 60 - 65 ml. ze 100 ml. Pojemności są oczywiście podane orientacyjnie. Zapraszam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Romance RL, Very Valentino, Glow JLo
Interesowaloby mnie Very ,na wymiane mam Pola Elizejskie ale te w ozdobnym flakonie jeszcze z kartonikiem ,sa bardzie trwale niz wersja szklana ,bylo ich 93ml ,moze byc teraz najmniej 90ml jesli Cie interesuja
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na Pola, w sumie chętnie je sobie przypomnę. Czy ta wersja w ozdobnym flakonie to EDP , czy EDT ? Czy może jakaś inna forma ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
To wersja EDT ale tak bardzo trwala ,przetestuje dzisiaj w perfumerii twoje Very zeby sprawdzic zapach na skorze czy mnie nie bedzie draznil,podaj mi swoj email to wysle ci zdjecie bo mam problem z zamieszczeniem go tu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mój e-mail:
szarada@o2.pl Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hop !
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
do góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.