![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
RB, YR, Avene, ..
NIEAKTUALNE
Moje rzeczy ![]() 1. Woda toaletowa Summer White, Avon. Ubytek - ok 40% 2. Krem tonujący do twarzy, Nivea Visage YOUNG, beautiful skin. Ubytek niewielki, użyty kilka razy. 3. Yves Rocher, Bio Specific regulation, mati zone t, krem matujący strefę T Pozostało ok. 99% z 15ml. nie ma 4. Johnsons, Holiday Skin, krem brązujący do twarzy na dzień, wersja do skóry normalnej/suchej. Zużycie ok. 20%. nie ma 5. Sensique, puder rozjaśniający z perełkach (nr 110). Zużycie znikome. nie ma 6. INGLOT, Silk Wrap, preparat podkładowy z jedwabiem zalecany do panokci słabych lub oszkodzonych. Zużycie widoczne na zdjęciu. 7. Balsam brązujący Dove, wersja do skóry jasnej. Ubytek ok 10% nie ma 8. Balsam brązujący Dove, wersja do skóry ciemnej Ubytek ok 50% 10. Balsam brązujący Eveline. Ubytek.... ciężko określić. Ok 1,5 cm ![]() 11. A! I mogę zrobić niewielką odlewkę z serum krystalicznego Renee Blanche. DOKŁADKA!: 12. Loreal, Solar expertise, Sun Pocket, emulsja - zaawansowana ochrona, spf 40. Pozostało ok 20ml z 30. Poszukuję, chętnie przygarnę: 1.Avene, mleczko do twarzy i ciała spf 50+. (lub inne filtry Avene - krem, spray, emulsja!) 2.Avene, Diroseal 3. Bioderma Photoderm AR, spf 50 (nowa wersja) innym propozycjom również się przyjrzę ![]() Edytowane przez beoneself Czas edycji: 2007-08-27 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: RB, YR, Avene, ..
Witaj
![]() interesuje mnie: 1. Renne Blanche, Oli Sheen Olejek nabłyszczająco-pielęgnujący w sprayu do prostownic (http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...?productid=165 66&cat=0&page=1) Użyty 2-3 razy. 4. Avene, Ultra high protection creme, spf 50+. Zużycie ok. 50% z 50ml.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie ??
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-08-02 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdź coś pliss
![]() 1. Renne Blanche, Oli Sheen Olejek nabłyszczająco-pielęgnujący w sprayu do prostownic (http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...?productid=165 66&cat=0&page=1) Użyty 2-3 razy. 2. Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, mini woda toaletowa Orange. Pozostała połowa z 20ml. 3. Yves Rocher, Bio Specific regulation, mati zone t, krem matujący strefę T Pozostało ok. 99% z 15ml.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj !
Znajdziesz coś u mnie za RB? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mariola, Nikita, Ennkaa - niestety nic nie znalazłam
![]() Palau - zastanawiam się nad odlewką ze sprayu 40 Avene... Pasowałaby Ci ewentualnie taka wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Filtr wymienię jedynie na inny filtr - może coś innego znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
lipiec na maksa!!! :)
|
beoneself, z filtrow moge zaproponowac Iwostin Solecrin i Vichy Capital Soleil spf60
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za YR mini woda toaletowa Orange i Sensique, puder rozjaśniający z perełkach
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121428 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wybacz - mleczko za RB nie wchodzi w grę -chyba że masz filtr na wymianę.Najchętniej DP, ale inne równiez rozważę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kończę właśnie emulsje Avene 50+ więc mogę Ci tę końcówkę oddać (oczywiście do czegoś jeszcze) Pod światło widać że zostało ok. 1,5 - 2 cm. - myślę więc że z 15 ml. tam jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie 1
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134736 Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
2. Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, mini woda toaletowa Orange.
Pozostała połowa z 20ml. zajrzyj do mnie
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ok. rozumiem i pozdrawiam...
Ps: jeśli przyjdzie Ci porcjować RB to moja propozycja jest nadal aktualna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co ze mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Beoneself, ja co prawda nie mam na targowisku swojego kramiku, ale mam nadzieję, że nie znaczy to, że nie mogę zaproponować Ci wymiany.
![]() Otóż, chętnie przygarnęłabym krem Avene SPF 50. W zamian mogłabym Ci dać Anthelios W Gel, którego zostało mi jakieś 70 ml. Czy byłabyś chętna? ![]() edit - dopiero teraz doczytałam, że tolerujesz tylko filtry Avene, gapa ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.