![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Aktualizacja 1.04.o7
Zamienię
Dokładka 14.12.06: 5. Sunflowers 100 ml EDT - zużycie na zdjęciu- wycofałam 6. Perfumowany balsam do ciała 100 ml użyte raz dla wypróbowania /wycofałam, bo nikt nie chciał, zaczęłam używać/ 7.Perfumowany żel pod prysznic 100 ml noweKupione w sklepie 3.11.2006, posiadam paragon./wycofałam, bo nikt nie chciał, zaczęłam używać/ Balsam i żel mogę zamienić osobno. --------------------------------------------------------------------- 8.Lovely cień duo z rozświetlaczem Nr 25(Rosman),(ciemny kolor o aksamitno poerlowej konsystencji; rozświetlacz z refleksami i perłowym połyskiem) zużycie minimalne, data do 12.07 11. Serum na zniszczone końcówki Avon (data prod. 01.06.06) Olejek znany na KWC - została połowa leci do Kotka231 13. Nail expres odżywka przyspieszająca wzrost paznokci Avon(data prod. 05.05) zużycie na zdjęciu 14.Nail experts - krem do pielegnacji skórek Avon (data prod 11.05.06) nowy, nie używany. Powyższe chętnie oddam razem aby uniknąć kosztów przesyłki. Nie mam specjalnych wymagań ----------------------------------------------------------------------- UWAGA PONIżSZE PRODUKTY OFERUJę WYłąCZNIE NA ODPOWIEDZIALNOść OSóB, KTóRE JE NABęDą. PRZEWAżNIE Są BEZ DATY, LUB PO TERMINIE. Ponieważ jestem nową osobą nie chcę ponieść nieprzyjemnych konsekwencji. Oddam wszystko razem. Produkty nie śmierdzą, nie roztopiły się, cienie śmiało można smarować. Pudry też mogą jeszcze posłużyć. Większość nabyta ponad 2 lata temu. 16. Podkład Clinique Gentle Light 09 cream light - niedostępny juz w Polsce, zostało wiecej niż pół Brak Daty - otrzymuje Mikusia 17. Podkład Clinique Gentle Light 04 nude glow - niedostępny juz w Polsce, zostało wiecej niż 3/4 Brak daty - otrzymuje Mikusia 18.Puder Elizabeth Sterling 08 misty beige puder w kamieniu prawie nieużywane 2 opakowania starsze zostało i nowsze, na odwrocie nowszego "60 mieś. od daty wyprodukowania" Nie wiem czy to błąd w druku. Brak daty nowsze leci do Kotka231 19.Puder w kamieniu Constance Caroll Cream Powder 16 deep bronze - mocno brązujący, użyty raz. Brak daty 23. Eyeshadows Refill 42 Magic Violet, strate wieczko, brak daty Nie pamiętam firmy M. astor lub Max F - może ktoś rozpozna ![]() 25.Niebieski cień z rozświetlaczem prawie cały ------------------------------------------------------------------------- 03.01.07 Dokładka 27. Suszarka Brown w doskonałym stanie, kupiona jakies 2 lata temu, posiadam papiery i kartonik. 2 Stopnie nawiewu, 1600 Wat jedyny mankament - obluzowuje się nakładka. Oddaję, ponieważ kupiłam nową. /wycofałam juz nie posiadam/ ------------------------------------------------------------------------- 7.01.07 Dokładka 28. Kryształki (serum krystaliczne) Rene Blanche odleję na wypróbowanie do malutkiego opakowania po biosilku (zdjęcie) Kryształki kupione na jesieni. leci do Kotka231 ------------------------------------------------------------------------- 21.01.07 Dokładka Kredka M. Astor kolor jasny morski (?). Kredka uniwersalna na zasadzie 3w1 ------------------------------------------------------------------------- 1.04.07 Dokładka Kulki brązujące Avon Starsza edycja. Zostało więcej niż pół Szukam: Zapachy: *Issey Miyake L'eau d Issey *Versace BRIGHT CRYSTAL *Mexx Pure Life Woman *Avon Always Podkłady: *ISL PERFECT TOUCH *LANCOME TEINT IDOLE ULTRA ODCIEń 03 *Loreal True Match *Astor, Air Mousse 3-D Matte Make Up Pudry: *Kulki rozswietlające i brązujące Cienie: ArtDeco - poszukiwany czarny, oraz wszystkie złote, srebrne, bladoróżowe, naturalne, opalizujące Bourjois, Effet Lumiere Les Roses - ulubione ,55,54,53 (Podróbek nie akceptuję - WRRRRRR) Sypkie cienie blady róż, złoto, opalizujace Produkty na wypryski - tylko nowe Nowy pędzel do pudru (ale tylko wysuwany) Tusz Avon Super Full Mascara (nowe) chętnie przeczytam propozycje ![]()
Edytowane przez Slim_777 Czas edycji: 2007-04-01 o 19:56 Powód: Aktualzacja 1.04.07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zamienię Absolut Repair maska i szampon oryginalne z estylu
hej,znalazłabyś coś u mnie za maskę Abolsut Repair??? oddam za nią naprawdę wiele...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...j+pierwszy+raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam nic z wymienionych przez Ciebie rzeczy, jednak jesli wchodziłaby w grę wymiana na cos innego zapraszam do moich wątków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
też jestem zainteresowana ale tylko maska, bo szampon juz mam z Allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A u mnie coś wypatrzyłaś
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Witaj, wprawdzie nie mam tego, czego szukasz, ale może wybierzesz coś z kolorówki za Twój zwstaw? Mam jeszcze perfumy Lacoste Inspiration, z 75 ml została ok. 1/3.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kasiek 1987 i M-iskra też dziękuję
Opolanka -E. Arden 50ml Green Tea Iced (ten w perłowym, opalizujacym opakowaniu) z nutami cytrusowymi -E. Arden 50ml Green Tea Spiced Green Tea (ten w bordowym oapkowaniu) z nutami korzennymi, super na zimę Skąd masz wody? Są oryginalne, ja używam EA sunflowers, jaką mają wartość? Daigee - tusz Volume Shocking L'oreal, (użyty dokładnie 4 razy) podkład Vichy, Aera Teint, Fond de Teint Fluide Mat, dla cery normalnej i i mieszanej, jest delikatny, nie blokuje procesu oddychania skóry, daje satynowy efekt, kolor nr 25 - jaki jest stopień zużycia??
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej mnie tez interesuje 200ml
W prawidzie neimam tego co wymienials ale mam nowiutki podkład Yves Rocher i nne rzeczy. Luknij ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161032 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj Slim 77 - widzę,że gustujesz w swiezszych zapachach
![]() A może za Twój zestaw zaintersowałby Ciebie Ralf Lauren Glamourous Daylight ze 100 ml zostało ok.60 ml -bardzo przyjemny,kobiecy zapach http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11770
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Agatko, szukam podkałdu, ale tego nie znam i ma słabe opnie, wię podziękuję.
Szukam YSL, Perfect Touch, Radiant Brush Foundation lub podobnego.
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Sunflowers też mam, jezeli cie interesuje-nówka 30ml plus żel pod prysznic 200ml o tym samym zapachu. Sunflowers pochodzi z perfumerii w Holandii a Elizabeth Arden z perfumerii w Polsce i mam paragon zakupu jezeli cie intereuje. Ceny łatwo sprawdzić w internecie. Są oryginalne- sprzedaję kilka perfum na Allegro. WSZYSTKIE moje perfumy są oryginalne
Jeżeli chciałabys sie wymienić na maske to chciałabym coś jeszcze, zeby cenowo podobnie nas to kosztowało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie :200ml
250ml zerknij do mojego kramiku (link w podpisie) może znajdziesz coś dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za obie te rzeczy?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej ja mam ponad olowe z 50 ml Issey Miyake L'eau d Issey ale tak sobie mysle ze wymienie tylko na inne perfumy moze masz jakies?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Slim_777 mam jeszcze po 200 ml maski mlecznej Kallosa i Rigenolu...jeśli byłabyś zainteresowana jednak to napisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ewelinka mam tylko wymienionego Loreala Absolut Repair
Daigee czy dawno pootwierane zostały podkład i tusz i czyinteresuje cie zamiana moich szamp i maski na tusz i podkład? Spook, a twoje perfumy nie są za drogie na wymianę moich kosmetyków? Są oryginalne? Opolanka dziękuję, nie skorzystam, chcę zamienić zestaw. Tripka poczytam i odpowiem. Madziorka - Chanel, Double Perfection Fluide 30 ml, kolor 40 beige ( zostało około 3/4 opakowania) kiedy otwarty i jaka ma datę, oryginał?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Slim - oczywiście Ralf jest oryginalny
![]() Nie maja dla mnie strasznej wartości, rzadko są w uzyciu-poniewaz nie gustuję w zapachach świezych-lubię cieższy kaliber perfum, a w tym momencie bardziej potrzebuje czegos regenerujące do włosów
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Daigee cofam ofertę, ponieważ fluid jest dla mnie nieodpowiedni, wczoraj testowałam, bardzo przepraszam i do następnego razu.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ok-popytaj-ja jutro chcę je wystawic na allegro- i tak nie uzywam
znalazłam jeszcze taki link do nich http://pasaz.wp.pl/cid,3435,sid,5222,katalog.html
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Madziorko, zapomniałam obejrzeć wczoraj w sephorze, ale jutro nadrobię, nie mam stałego dostępu do netu, więc odpowiem tobie i pozostałym wizaz. w czwartek
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.