![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
~ nafie ~ ciuchy, dodatki, akcesoria :) ZAPRASZAM :)
Wreszcie zakładam wątek ubrankowy
![]() ![]() noszę rozmiar M/L Wymienię się na : - butki na PŁASKIM ALBO W OGÓLE BEZ OBCASIKA (najlepiej z czubem:P) - rozmiar 39/40 - wkladka 26 cm <---- STRASZNIE MI ZALEZY ![]() - bluzki, bluzy, koszulki LONG (ale nie tylko ![]() - spódniczki - torebki - szerokie opaski - dodatki/torebki/ciuszki w stylu retro/vintage - materiały dla dzieci do nauki języka angielskiego (a już w ogóle super jak ktoś miałby płyty lub kasety Magic English) - krem rozswietlajaco-koloryzujacy z Avonu !!! !!! !!! jestem uzalezniona :P ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Podwójny TOP REPLAY - jakby dwa topy złączone w jeden! (jeden jasno- a drugi ciemnoróżowy, do tego ciekawe poczwórne ramiączka, można go zakładac na wiele sposobów rozmiar na metce L ale moim zdaniem M/L. szerokośc pośrodku: ok. 39 cm szerokośc pod pachami: ok 42 cm 100% bawełna STAN BARDZO DOBRY 2. Bluzka/ T-shirt ZARA - w niektórych miejscach ma naszyte fioletowe cekinki, z przodu napis PACIFIC LIFE +3 palmy - stylizowany na przetarty. Dekold w łódeczkę. rozmiar z metki M szerokośc w piersiach: ok. 42 cm długosc: ok 54 cm 100% bawełna STAN BARDZO DOBRY
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2008-06-07 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~ nafie ~ ciuchy, dodatki, akcesoria :) ZAPRASZAM :)
interesuje mnie na pocztaku http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1168206747 i czekam az rozwinie sie watek
![]() zapraszam do mnie i odpowiedzi prosze u mnie ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hk
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2008-06-07 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
5. Bluzeczka różowa z białymi wstawkami NEXT
rozmiar M/L Stan BDB 6. Pistacjowa bluzeczka Milla z guziczkami rozmiar M/L Stan Bdb- (widac leciuteńko, że była uzywana) 7. Bluzeczka z bufkami i marszczeniem z przodu THERAPY 100% bawełna rozmiar S STAN IDEALNY zainteresowanym poddam dokładne wymiary
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
nie, te perelki nie sa moje, tylko chce sie wymienic z inna wizazanka
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
DOKLADKA 12.02.2007
BLUZECZKA kopetowa (na stałe) siostra miala ja raz na sobie, bluzka nie jest w jej stylu rozmiar tzw. uniwersalny, moim zdaniem jest to male M, dla zainteresowanych wymiarki ![]() BLUZECZKA NA JEDNO RAMIĘ FALMER wzór kwiatowy ŚWIETNIE CAŁY SIĘ MIENI ![]() z boku sznureczek, dzięki któremu można ładnie pomarszczyc bluzeczke. rozmiar S/M
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2007-04-22 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
hej
znajedziesz coś u mnie?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie
![]() ![]() a tymczasem dokładam : 9. Spódniczka Warehouse różowa biodróweczka wiązana z przodu na sznureczki z tyłu zapinana na zameczek STAN IDEALNY wymiary: szerokośc w pasie: ok. 40-41 cm (biodrówka!) długosc: ok 53 cm SKŁAD: 97 % bawełna 3% elastan/spandex 10. Spódniczka H&M rozmiar L pas: 44 cm długosc : 58 cm stan bdb 11. Bluza S/M stan bdb- (lekko zuzyty napis z przodu)
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2007-01-12 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
12. Biała bluzeczka ze stójką
r. S STAN IDEALNY 13. Czarny top RAGAZZA r. S/M stan idealny 14. Bluzka Colloseum S/M stan idealny 15. Fioletowa bluzeczka we wzorki r. S stan idealny 16. bluzka bez rękawów z kołnierzykiem (jak od koszuli) NEW LOOK
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za avonową biżu?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166104 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
17. Sukienka - japonka ze stójką, czarna MARKS & SPENCER
STAN IDEALNY rozmiar M tylko za coś extraaa ![]() 18. pasiak dla fanek marynarskiego stylu :P r. S/M stan bdb
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Nafie nic nie znalazlam, jak bedziesz miała dokladeczke daj znac
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
19. Czarny sweter
stan BDB rozmiar S/M 20. Bluzeczka bez rękawów NOW CASPI z linii Caspi Jeans napisy brokatowe i wiązanie na piersiach Wymiary szerokośc pod pachami: 41 cm długośc: 56 cm jest rozciągliwa Skład: 100% bawełna STAN IDEALNY 21. czerwona rozpinana bluzeczka Pretty ślicznie dopasowuje się do ciała eksponuje biust gdy jest nieco rozpięta Wymiary: szer. pod pachami: 41 cm (jest rozciągliwa) długośc: 54 cm 100 % bawełna SPÓDNICZKA MINI H&M czerwona stan idealny rozmiar M
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2007-02-19 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hey znalazła byś coś za :
12. Biała bluzeczka ze stójką Odp u mnie ![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
20. AKCESORIA:
- szklany duży pierścionek regulowany - bransoletka regulowana - bransoletka drewniana, NOWA, z chińskimi znaczkami ![]() - różowa plastikowa opaska ![]()
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez nafie Czas edycji: 2008-06-07 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() znajdziesz coś u ,mnie za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1168599661 ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
oto wymiary bluzki turkusowej reserved:
długość całkowita 57c szerokość na wysokości pach 43cm a mogę prosić o wymiary spódniczki? i zdjęcie na osobie ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1168345227 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1168206712
![]() |
#20 |
BAN stały
|
nafie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
staniczki sa w stanie bdb, ten caly jednolity granatwoy nie byl ani razu noszony, natomiast ten drugi kilka, po prostu mama kupila a ja juz miałam inne i sie nie przydaly
![]() Jeśli coś to mnie by interesowala: 5. Bluzeczka różowa z białymi wstawkami NEXT rozmiar M/L Stan BDB
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1168640047 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1168632186 ? prosze o odpiwiedz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
jeżeli interesuje cie torebka u mnie to znajdź prosze coś z tego co szukam
na ta chwile na pierwszym miejscu jest zapach far away avonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
mam 3 segregatory plus 40 kaset wiec mniemam ze w tych segregatorach tez jest cos kolo 40 numerow "easy english"
nadal interesuje mnie bizu avonowa, ale jak cos to musialabys cos jeszcze dołozyć bo za samą mi sie nie opłaca wysyłać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
heyka znajdziesz cos za to
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1168632186 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1168207089 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
nafie może jeszcze będzie ta torebka za dwa tygodnie bo jest naprawde super i oddam ją wyłącznie za coś równie fajnego a bardziej mi w danym momencie przydatnego no i o wartości do niej przybliżonej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.