|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Planet Spa(White tea,Secrets of India),Sephora,seria Pure Zone
NIEAKTUALNE
Oto mój zaktualizowany wątek ![]() Szukam: kosmetyków sygnowanych przez Jennifer Lopez (oprócz "Miami Glow"), pielęgnacji aptecznej (szczególnie LRP, Avene, SVR - najchętniej duże próbki), perfumowanych balsamów do ciała (może być Avon lub Oriflame) oraz odżywek do włosów. Ale rozważę każdą propozycję ![]() Dziękuję za kolorówkę, pięlęgnację popularnych firm (w tym Avon, Oriflame oprócz wyjątków, które wymieniłam wyżej), ubrania i biżuterię. Na wymianę posiadam: Oto co zostało: 1. AVON - Herbal Care - szampon z odżywką 2 w 1 do włosów bardzo suchych z mleczkiem sojowym i orzechem brazylijskim. Ważny do stycznia 2008 r. Mały ubytek widoczny na zdjęciu. Polecam, bo przepięknie pachnie, taką wanilią z karmelem, mnie sie nie przyda, bo mam niestety tłuste włosy ![]() 2. AVON - Planet Spa - Secrets of India - nawilżający olejek do włosów - ważny do marca 2008 r. 1 sztuka. 3. AVON - Love Blush - EDT - ubytek widoczny na zdjęciu. 4. L'Oreal - Zestaw Pure Zone - żel do mycia twarzy, nowiutki i cały, ważny do grudnia 2008 r., tonik - mały ubytek (jakieś 15%) widoczny na zdjęciu, ważny do września 2008 r.; krem - została dokładnie połowa (ważyłam), ważny do września 2008 r. 5. SEPHORA Interiors - seria zapachowa do pomieszczeń - zapach "Whisper of Ylang" - główna nuta zapachowa to ylang-ylang - dość słodki, ale ma też nuty orientalne : - zostały kadzidełka w różnych odcieniach różu - w pudełeczku wraz ze szklaną podstawką - zostało 29 sztuk (było 37). NIEAKTUALNE : 2. AVON - Planet Spa - White tea - ożywcza rosa do twarzy i ciała z białą herbatą. Ważna do lutego 2008 r. Pełnowartościowa (3 razy psiknięta). - - nieaktualne - leci do Gothic_Daisy 3. AVON - Planet Spa - White Tea - eliksir urody w ampułkach z białą herbatą. Ważne do stycznia 2008 r. Nowiutkie. nieaktualne , leci do Gothic_Daisy 4. AVON - Planet Spa - Secrets of India - nawilżający olejek do włosów - ważny do marca 2008 r. - 2 sztuki lecą do nom de ...[/ 8. SEPHORA Interiors - seria zapachowa do pomieszczeń - zapach "Whisper of Ylang" - główna nuta zapachowa to ylang-ylang - dość słodki, ale ma też nuty orientalne :- spray do pomieszczeń - pojemność 100 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, - nieaktualne - leci do Gothic_Daisy - olejek perfumowany (stosuje sie do lampek zapachowych lub skrapia poduszki, narzuty, tapicerki, można stosować w samochodzie) - pojemnośc 15 ml, minimalny ubytek 2 ml (widoczny na zdjęciu, - olejek perfumowany z tej samej serii, ale zapach "Orientalny Cedr" (zapach męski) - nieużywany. - nieaktualne, leci do kati_mm Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2007-01-03 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Planet Spa(White tea,Secrets of India),Sephora,seria Pure Zone
4. AVON - Planet Spa - Secrets of India - nawilżający olejek do włosów - ważny do marca 2008 r. 3 nowiutkie sztuki.
Interesowalaby mnie jedna sztuka ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Czytalam, ze nie jest wydajny, wiec ile sztuk moglabys mi podarowac
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Im więcej tym lepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dobra
![]() ![]() Moglybysmy ominac poczte polska i wymienic sie przez mojego TŻ, ktory bedzie w sobote do godziny 10:30 we Wrocku. Achh i jescze male info: ten balsam jest w sloiczku.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Data ważności jest podana - marzec 2008 rok. A balsam do kiedy jest ważny ? Oczywiście mogę sie spotkać z Twoim TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Balsam jest wazny do listopada 2008, otworzylam go w czasie wakacji, na symbolu otwartego sloiczka jest 12
![]() Kurcze, ale on bedzie we Wroclawiu w sobote... A z ta Poczta to urwanie glowy, paczki gina...:/ Poczekalabys ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Hej, interesowałyby mnie te dwa olejki perfumowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że poczekam. W sobotę może być, ale też bardzo rano (około 8.30), ponieważ potem wyjeżdżam (o 10 rano). A Wam (Jemu) tak pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
olejek do wlosow i zel do mycia twarzy loreal http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=154714
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kafetka dziękuję, niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
3. AVON - Love Blush - EDT - ubytek widoczny na zdjęciu.
hey ewlenyualnie za to bym sie wymieniła ale to chyba ciut za mało za tusz i puder bo tusz jest nowy i kosztował mnie ok34 zł...Pozdrawiam i przemyślę to jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
1. AVON - Herbal Care - szampon z odżywką 2 w 1 do włosów bardzo suchych z mleczkiem sojowym i orzechem brazylijskim. Ważny do stycznia 2008 r. Mały ubytek widoczny na zdjęciu. Polecam, bo przepięknie pachnie, taką wanilią z karmelem, mnie sie nie przyda, bo mam niestety tłuste włosy
3. AVON - Love Blush - EDT - ubytek widoczny na zdjęciu. 4. L'Oreal - Zestaw Pure Zone - żel do mycia twarzy, nowiutki i cały, ważny do grudnia 2008 r., tonik - mały ubytek (jakieś 15%) widoczny na zdjęciu, ważny do września 2008 r.; krem - została dokładnie połowa (ważyłam), ważny do września 2008 r. Znajdziesz u mnie cos za te rzeczy??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za olejek avon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.