![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Masowe świąteczne czystki - wszystkie półki. ZAPRASZAM
NIAKTUALNE
Paletka pochodzi z wymiany z aarcią ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1165568994 POSZUKUJĘ: Z kolorówki: Podkłady dobrze kryjące w jasnych kolorach( najchętniej apteczne, może być Mary Kay) pudrów ( najchętniej mineralnych) lakierów do frencha kamuflaż Art Deco baza Art Deco Z pielęgnacji: Kosmetyków HIPP Toników, maseczek,kosmetyków do ciała- Oceanica, Dax'a, Bielendy,Ziaji Garnier szampon - Neril Micel Maybelline Kosmetyków aptecznych ( również w próbkach) Mazidłowe półprodukty wszelkiego rodzaju (hydrolaty, oleje, masła itp.) balsamy, masła, żale ( jeśli Avon to tylko planet spa) odżywki do paznokci balsamu do paznokci kremu do rąk kramu pod oczy ( clinique, avene ) Kosmetyki z masłem shea ( karite ) Odżywki do włosów ( chętnie Alfaparfu, Kallos ale nie tylko) Glinki,maski na bazie glinek ( Argiletz, Dermaglin ) aspiryny oraz wszelkie zapachy - również w próbkach. z średniej półki jedynie Freya Oriflame, Pink Suede Avon,zapachy Yves Rocher Z ubrań : mam stworzony wątek poszukiwawczy - zanim więc coś zaproponujecie proszę o zapoznanie się z jego treścią. NATURALNIE W OKO MOŻE MI WPAŚĆ RÓWNIEŻ MASA INNYCH RZECZY w/w proszę traktować jako aktualnie priorytetowe. Zapraszam również do wątku z ubraniami - są dobrej jakości i w zasadzie nienoszone - nietrafione prezenty ( krótkie spódniczki:/ ) i w przewadze allegrowe zakupy w ciemno ODPISUJĘ TYLKO W SWOIM WĄTKU Zdjęcie nr1. 1. Apotheker Scheller - krem z pigwy - zostało ok.35ml 2. Apotheker Scheller - krem z ananasa. - zostało ok. 35 ml. 3. Płyn do kąpieli o zapachu lasu sosnowego z limitowanej serii świątecznej Oriflame - zapach naturalny - nie przypomina zapachu odświeżacza samochodowego :/ - zużycie max. 10% z 500% 4. Elmex - płyn do płukania - opakowanie podróżne - raz użyty 5. Kryształki Rene Blanche - pozostało ok. 25% z 125ml. - starczy na długo- nieaktualne Ivv 6.Mogę zrobić odlewkę żelu świetlikowego GEMI - KWC 7.Ziaja masło kakaowe w spray'u - pozostało ok.70% Zdjęcie nr2. 1.męska woda BC - nieużywana - link poniżej 2.damska woda BC - wypróbowana - link poniżej http://www.bcosmetics.com/polska/tre.html 3. Garnier czysta skóra A - zużycie będę określała na bierząco z racji nieprzerwalnego używania 4.Spray odświeżający do stóp - Oriflame - ubytek niewielki 5.odżywka w sprayu - nowa ważna do 16 stycznia 2007 Zdjęcie nr3. 1.Żel pod prysznic o zapachu Ralph Ralpha Laurena - 100% oryginał - ubytek widoczny na zdjęciu, pojemność wyjściowa 50ml. 2.Rozświetlający balsam do ciała o zapachu Ralph Ralpha Laurena - 100% oryginał - ubytak widać na zdjęciu, pojemność wyjściowa 50ml. Zdjęcie nr4. 1.Zapach Federico Mahora - nazwy nie ma jest za to numer :/ - nr.19. Nowy tylko wypróbowany 2.Clinique Poor minimizer peeling - GWP 30ml. - raz użyte 3.Szampon Sebo Control z lini profesjonalnej L'oreal - ubytek max.10% z 250ml.-nieaktualne Zdjęcie nr5. Zestaw nowych kosmetykow : 1.Mleczko-200ml 2.Tonik-200ml. 3.Krem na dzień-50ml.-NIEAKTUALNE Jest to niedostępna już seria z Maliny Moroszki z Oriflame. Nietrafiony prezent Zdjęcie nr6. Trzy nowe żele z serii aromaterapeutycznej firmy Oriflame. -żóły-brak -zielony- rezerwacja -fioletowy- nieaktualne D Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-12-18 o 04:49 Powód: Zamykam kramik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masowe świąteczne czystki - wszystkie półki. ZAPRASZAM
Zdjęcie nr1.
1.Emulsja rozświetlająca Revlon Skinlights kolor 03 Peach Light 2.Airbrush Sun - samoopalacz do twarzy w sprayu Sally Hansen - tylko wypróbowany 3.Giordani Gold - rozświetlający podkład - nieznaczny ubytak jakie 15% 4.Mary Kay czarny tusz wydłużający - tylko wypróbowany 5.Avon Bronze 3w1 cień , pomadka i róż w jednym - zostało ok.60% 6.Samoopalacz Oriflame - ubytek jakieś 30% 7.Avon czarny tusz - Beyond colour - czarny 8.Kredka do makijażu oczu w kolorze rudego złota, bardzo błyszcząca Visions Oriflame - tylko wypróbowana Zdjęcie nr2. 1. Avene Clean- Ac - zostało jakieś 20-30% 2. Ampułka do włosów z serii profesjonalnej L'Oreal -nieaktualne Ivv 3.Rajstopy w kremie - Avon, miniatura, wypróbowana na dłoni 4.Smackers malinowy, raz maźnięty 5. Balsamik do ust z prosiaczkiem - tylko wypróbowany - za wiele mam takich gadżetów 6.LRP Effaclar AI- zostało 70-80% - do punktowego stosowania- nieaktualne Zdjęcie nr3. Zakupione w mega zestawie na Allegro. cień granatowy Avon (wypróbowany) Reszta firmy Oriflame NOWE ( jedynie w cieniu beżowo czekoladowy kawałek sie ukruszył podczas transportu Z zestawu wymienione(BRAK): -konturówka do oczy -konturówka do ust -lakier ciemniejszy Zdjęcie nr4. 1. Paletka cieni Oriflame - bardzo dobre opinie na KWC - zużycie niewielkie - widać na zdjęciu 2.Pomadka Visions Oriflame 3.3w1 Manhattan- do oddania tylko górny rdzawozłoty sypki cień - mega iskrzący 4.Miniatura balsamu rozświetlającego Yves Rocher z lini zapachowej Oda... różowej 5.cień mega iskrzący biały Oriflame - połamana zakrętka, niesolidne opakowanie za to efekt piękny - zastanowie się jeszcze nad oddaniem 6.Lakier do paznokci seed dry -avon - nei znam daty ważności ale najpewniej jest już po. Może dwa razy użyty.-oddam za przydatną próbkę 7. Paleta błyszczyków Constans caroll - oddam za przydatną próbkę 8.Puder brązujący bez efektu rozświetlenia - Miss Sporty - świetne opinie na KWC - tylko wypróbowany 9.2x pomadki optycznie powiększające usta-jak dla mnei zwykłe błyszczycki-oriflame-kolor sangria i tequilla, tylko wypróbowane 10. Błyszczyk oriflame Zdjęcie nr5. 1.Podkład w kolorze Ivory Oriflame - zostało niewiele- ciężko stwierdzić ile może 20/30% - dodam do większej wymiany-nieaktualne 2.Pomadka manhattan - oddam za przydatną próbkę 3.Sanny Skies - Nieużywany balsam rozświetlający- nie wiem jak mi sie uchował :/ Napewno po terminie, może przyda się wielbicielkom tego zapachu np. do nóg. 4.Avon serum liftingujące- nowe nieużywane - nie znam daty, możliwe że po terminie 5.Boots-z drogerii londyńskiej SPF15 lotion do ciala 250ml-zostało ok.200ml. 6.Krem antyperspiracyjny do stóp Oriflame - zużyte ok.30% 7.Dla Wielbicielek zapachu kosmetyków ułatwiających zasypianie - balsam po terminie wazności, pozostało 3/4 opakowania 8.Krem wygładzająco nabłyszczający do włosów Oriflame - NOWY 9.Krem antycellulitowy Avon - zostało niewiele ok.30/40% Zdjęcie nr6. 1.Kompakt Oriflame - zuzycie widać na zdjęciu Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-12-17 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No i znalazłam jeszcze kilka skarbów które niekoniecznie muszę mieć
![]() 1. Mogę zrobić odlewkę samoopalacza Autohelios LRP - jest nowy, niezużyję całego. 2.Kremik The Body Shop z wit. E. o zużycie prosze pytac ponieważ zdarza mi się użyć ( ok.50%) 3.Remmel Recover - rozświetlający podkład kolor 103 True Ivory zostąło 30-40% 4.olejek pomarańczowy od Oriflame - tylko wypróbowany, oddam najchętniej za odżywkę w lakierze lub lakier do frencha. 5.Corsodyl - płyn do płukania jamy ustnej na krwawiące dziąsła, przyda się Pania w ciąży.- pozostało 65 z 300ml. 6.Odsypka jadalnego pudru Toffie z serii Dessert JS 7.Nowe aplikatory do cieni Avon 8.Komplecik (zapewne niepełen) do makijazu Yves Rocher 9.Błyszczyk Bucik - przywieziony z Londynu 10.Cień Focus Lancome - oryginalny - ubytek nieznaczny ,starty czubek góreczki ![]() ORAZ NIEWIDOCZNE NA ZDJĘCIU (zdjęcie zrobię niebawem, nie mam już sił dziś) 1.Zrobię odlewkę maseczki Oriflame ogórkowej (Zielona) 2.Zrobię odlewkę maseczki Oriflame cytrusowej-NEAKTUALNE (żółta) 3.Zrobię odlewkę maseczki Oriflame z glinki (niebieska) 4.Zrobię odlewkę maseczki Oriflame witaminowej ( fioletowa) 5.Diacneal - ubytek. ok.3ml (kartonik,ulotka) 6.Końcówkę effaclaru K - na spróbowanie 7.Tonujące mleczko do zmywania makijażu ( konsystencją nie przypomina mleczka a bardziej Rosaliac micel ) ubytek 10% ( tylko za inne mleczko) z Oriflame 8.ok30% Toleriane mleczko - nieaktualne Ivv 9.Future Perfect Estee Lauder GWP - niecałe 15ml.- nieaktualne poziomeczka Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-12-17 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
to ja sie juz zglosze
![]() do jednego z kremow Schelera, szamponu Loreala i pewnie paru rzeczy z kolorowki jak juz opiszesz ![]() link do mojego watku w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj Maggie
![]() Edit: Już nie tak entuzjastycznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - Biotherm - emulsja zamykajaca pory - aplikator z gabeczka - 2 razy uzyta - Decleor Aromaessence Ylang Ylang, 15 ml., z kartonikiem, ubytek to jakies 20% oraz kilka próbek Bioderma i SVR Oba produkty mają kosmiczne wartości, ale może masz coś poza wątkiem co mogłabyś jeszcze oddać, interesuje mnie pielęgnacja. Na próbki jest bardzo chętna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jaki masz zapach federico mahora?
pewnie znalazlabym cos, ale trudno z samych fotek cos odnaleźc, przydałyby się opisy może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a czy mam cos innego - musialabym poszukac. Ja sie teraz przerzucilam na niemal wszystko z pielegnacji wlasnorecznie robione, wiec pewnie cos by sie znalazlo - a masz jakies preferencje? tzn. pielegnacja, ale co konkretnie? kremy, filtry, maseczki etc...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wracając do tematu- kurcze nie wiem. Z filtrów to svr 50, z pelęgnacji kremy z SVR ( nazw nei pamiętam -ale zawsze zawęża to poszukiwania), maseczkę nawilżającą z avene, krem pod oczy z avene lub clinique. A tak poza tym to raczej tylko to co by mnie ot tak zainteresowało.A nie bardzo przepraszam - produkty z masłem shea, bardzo chętnie odżywakę z alfaparfu. Oraz niezmiennie zapachów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
opisy napewno dodam ,dziś lub ewentualnie jutro , póki co robię jeszcze przegląd więc napewno jeszcze coś pododaję. Zapach jest nowy-tylko wypróbowany- nei widzę nazwy - jest numer 19.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
balsamu jest neiwiele - jakeiś 30% a skinlights z neiwielkim ubytkiem - z dwa razy użyłam. Pod twoim postem odpowiadałam MAggie co potrzbowałabym, nie znaczy to jednak ze tylko na to się wymienię, ogólenie wiele nie potrzebuję ,zawsze jednak chętnie coś wypróbuję co mnie zainteresuje więc najlepiej gdybyś napisała co możesz oddać. Z kolorówki jedynie może puder sypki ( najchętniej mineralny )Bardzo chętnie również micel maybelline którego w moim mieście nie mogę znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wracajac do tematu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
popatrz u mnie w wątku, a raczej dwóch, a nawet trzech
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160145 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
chętnie przygarnęłabym perfum federico mahora, może coś spodoba się u mnie?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Może uda Ci się coś u mnie wypatrzyć w zamian za Skinlightsa
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147404 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Doskonale pamiętam -sama się o niego starałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Light Ivory- jednak jest go niewiele -raczej na wypróbowanie jako dodatek do wymianki Proszę napisz co Ciebie interesuje u mnie ponieważ mam bardzo rozbierzną ofertę , niektóre rzeczy oddam tylko za niezbędniki inne za cokolwiek co zużyję byle na nie nie patrzeć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Interesuja mnie te rzeczy znajdziesz cos chociaz za czesć???
1.Emulsja rozświetlająca Revlon Skinlights kolor 03 Peach Light 2.Airbrush Sun - samoopalacz do twarzy w sprayu Sally Hansen - tylko wypróbowany 3.Giordani Gold - rozświetlający podkład - nieznaczny ubytak jakie 15% 4.Mary Kay czarny tusz wydłużający - tylko wypróbowany 5.Avon Bronze 3w1 cień , pomadka i róż w jednym - zostało ok.60% 6.Samoopalacz Oriflame - ubytek jakieś 30% 7.Avon czarny tusz - Beyond colour - czarny 8.Kredka do makijażu oczu w kolorze rudego złota, bardzo błyszcząca Visions Oriflame - tylko wypróbowana 1. Avene Clean- Ac - zostało jakieś 20-30% 2. Ampułka do włosów z serii profesjonalnej L'Oreal 3.Rajstopy w kremie - Avon, miniatura, wypróbowana na dłoni 4.Smackers malinowy, raz maźnięty 5. Balsamik do ust z prosiaczkiem - tylko wypróbowany - za wiele mam takich gadżetów 6.LRP Effaclar AI- zostało 70-80% - do punktowego stosowania 4.Miniatura balsamu rozświetlającego Yves Rocher z lini zapachowej Oda... różowej 7. Paleta błyszczyków Constans caroll - oddam za przydatną próbkę 8.Puder brązujący bez efektu rozświetlenia - Miss Sporty - świetne opinie na KWC - tylko wypróbowany 9.2x pomadki optycznie powiększające usta-jak dla mnei zwykłe błyszczycki-oriflame-kolor sangria i tequilla, tylko wypróbowane 10. Błyszczyk oriflame 1.Podkład w kolorze Ivory Oriflame - zostało niewiele- ciężko stwierdzić ile może 20/30% - dodam do większej wymiany 3.Sanny Skies - Nieużywany balsam rozświetlający- nie wiem jak mi sie uchował :/ Napewno po terminie, może przyda się wielbicielkom tego zapachu np. do nóg. 4.Avon serum liftingujące- nowe nieużywane - nie znam daty, możliwe że po terminie 5.Boots-z drogerii londyńskiej SPF15 lotion do ciala 250ml-zostało ok.200ml. 4. Elmex - płyn do płukania - opakowanie podróżne - raz użyty 5. Kryształki Rene Blanche - pozostało ok. 25% z 125ml. - starczy na długo 1.męska woda BC - nieużywana - link poniżej 2.damska woda BC - wypróbowana - link poniżej http://www.bcosmetics.com/polska/tre.html 3. Garnier czysta skóra A - zużycie będę określała na bierząco z racji nieprzerwalnego używania 4.Spray odświeżający do stóp - Oriflame - ubytek niewielki 5.odżywka w sprayu - nowa ważna do 16 stycznia 2007 1.Żel pod prysznic o zapachu Ralph Ralpha Laurena - 100% oryginał - ubytek widoczny na zdjęciu, pojemność wyjściowa 50ml. 2.Rozświetlający balsam do ciała o zapachu Ralph Ralpha Laurena - 100% oryginał - ubytak widać na zdjęciu, pojemność wyjściowa 50ml. 1.Zapach Federico Mahora - nazwy nie ma jest za to numer :/ - nr.19. Nowy tylko wypróbowany 2.Clinique Poor minimizer peeling - GWP 30ml. - raz użyte Zestaw nowych kosmetykow : 1.Mleczko-200ml 2.Tonik-200ml. 3.Krem na dzień-50ml. Jest to niedostępna już seria z Maliny Moroszki z Oriflame. Nietrafiony prezent Trzy nowe żele z serii aromaterapeutycznej firmy Oriflame. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie ta paletka cieni oriflame z drugiego postu, głównie chcę się pozbyć rzeczy z pierwszego wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Intersuje mnie
- Szampon Sebo Control z lini profesjonalnej L'oreal Znajdziesz cos tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160360? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz sporo rzeczy ,a ja już zmęczony wzrok , pozwól że odpowiem Ci jutro choc wstępnie niestety nic nie znalazłam, przeglądałam 3 razy twoją listę i nic, jutro wczytam się w nia dokładniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejrzałam wątek i znalazłam krem do rąk Avon oraz odsypke gosha czarnego -jednak to ciut za mało za paletkę. Może miałabyś coś z pielęgnacji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.