![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() ~*~SWIATECZNY KRAM: wszystkie polki! ~*~
NIEAKTUALNE - PRZERWA SWIATECZNA
![]() 18.12. DOKLADKA!!! rezerwacje sa w tym kolorze ![]() Witam wszystkich serdecznie! Uporalam sie ze swoimi sprawami, mam juz duzo czasu i powracam na targowisko! ![]() Mam do wymiany nowe i swieze kosmetyki. Podaje stopien zuzycia, o szczegoly mozna pytac w watku. Preferuje wieksze, hurtowe wymiany. SZUKAM (w kolejnosci od najbardziej potrzebnych rzeczy do najmniej):
NIE SZUKAM:
KOLOROWKA ![]() Wersja not for sale, dodawana jako GWP, lecz pojemnosc pelnowymiarowa. Korektor w pedzelku, idealny pod oczy, ale nie tylko. Kolor to przepiekny bez z dodatkiem zolci, dobry na zaczerwienienia. Powraca na targowisko, bo mam inny korektor ![]() Zuzycie ciezko okreslic, ale mysle ze jakies 35% ![]() Rzesy sa 10 razy grubsze, 2 razy lzejsze oraz uniesione az do 80%! Uzyta 3 razy. Swiezy i mokry! ![]() kuleczki brazujace, rozswietlajace, daja piekny efekt zwlaszcza na policzkach, zlociste odcienie, brak ceglastej terrakoty i czerwieni, idealne dla blondynek lub rudzielcow. Zuzycie to jakies 20% ale kuleczki nierownomiernie sie zuzywaja ![]() Korektor w pedzelku raczej dla ciemnych karnacji, ladny cieply kolor Zuzycie ok 40-50% ![]() trojka matowych cieni. ![]() potrojne matowe cienie. ![]() dluga, ciemno brazowa kredka do oczu. Temperowana moze raz, chetnie dorzuce do wiekszej wymianki PIELEGNACJA ![]() Samoopalacz w sprayu, dajacy natychmiastowy efekt opalenizny. Z wyciagiem z moreli i witamina E, pieknie pachnie! Polecam! 150 ml, uzyty raz na nogi! ![]() Posiada naturalne proteiny owsa, powodujace szybka regeneracje skory suchej. Pieknie pachnie. Zuzycie to ok 20% z 200 ml ![]() Apetyczny balsam o konsytencji budyniu o zapachu bialej czekolady i kokosa. Wymienie tylko na cos potrzebnego mi!Zuzycie ok 60% ![]() przeciwlupiezowy apteczny szampon uzyty z 3-4 razy. MAZIDŁA ![]() Nieuzywana ![]() Raz uzyte ![]() Zuzycie sladowe ![]() raz uzyty NIEAKTUALNE: SVR Provegol BEBE 500ml L'oreal Sublime Bronze La Roche-Posay AUTOHELIOS samoopalacz Givenchy Matmate odcien 04 Golden Honey Hydrolat oczarowy Hydrolat rumiankowy SVR 50 50 ml TONIK BENZACNE SVR 50 4 x 5ml = 20ml; saszetki (3 w wersji starej ale wazne do 2007 i jedna w nowej) Tusz 2000 calorie Max FactorVichy Purete Thermale 3,5 ml; saszetka SVR Spirial creme 2 x 5ml = 10ml, tubeczki SVR Xerialine fluide corps 7ml; saszetka Guerlain issima Happylogy 1,5 ml; saszetka Avene 50 creme 2 x 5ml = 10 ml; tubki Sephora highlighter LIGHT TOUCH korektor odcien najjasniejszy ESTEE LAUDER LUCIDITY Medium/light 022/3 mydelka Alep Ocerin Plus zel Effaclar La Roche-Posay Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-12-24 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~*~SWIATECZNY KRAM: wszystkie polki! ~*~
Ivvonko, co z naszą wymianą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ivvonko odpisuje u Ciebie
zastanawiam sie nad tymi kulkami art deco-maja drobinki? jeśli znasz ziemie lavertu to możesz porównać ich kolory? Jeszcze ten żel effaclar- zmywa się go wodą? jest bez mydła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej znajdziesz cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161972 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej a moze cos u mnie za ESTEE LAUDER LUCIDITY Medium/light 02 odp u mnie
![]() ![]() Acha i pisalas ze masz probke toleriane tein za co chcialabys ja wymienic ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Kochana, interesowały cie pianaka i mascara, ja jestem "za" korektorami:
Clinique 01 Light Tester swietnego korektora, nakladanego gabeczka. Odcien to chlodny bez - do jasnych, chlodnych karnacji Zuzycie to jakie 30% Clinique Airbrush concealer 04 neutral Wersja not for sale, dodawana jako GWP, lecz pojemnosc pelnowymiarowa. Korektor w pedzelku, idealny pod oczy, ale nie tylko. Kolor to przepiekny bez z dodatkiem zolci, dobry na zaczerwienienia Zuzycie ciezko okreslic, ale mysle ze jakies 30% Sephora highlighter LIGHT TOUCH korektor odcien najjasniejszy Piekny, lekko zoltawy jasny odcien do jasnych karnacji. Swietny pod oczy, bo lekko rozswietla! Zuzycie ok 50% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Moze cos u mnie? Interesuja mnie cienie
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko poza wątkiem mam jeszcze ok.30% mleczka Toleriane i żelu ok40% z tej samej serii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Wreszcie znalazlam chwilke czasu
![]() Palau: z cieni rezygnuje - spodziewam sie cieni na gwiazdke, mam ich naprawde bardzo duzo, musze pozuzywac te, co mam. Moge sie ewentualnie skusic na te, ktorych nie mam w swojej kolekcji, a wiec np. Guerlain ![]() ![]() Gothic daisy Niestety, nic mi sie nie przyda z Twojego kramiku ![]() dusiu kuleczki Artdeco to zupelnie co innego niz Lavertu. Po pierwsze sa w formie kuleczek rozniastych i daja bardziej trojwymiarowy kolor. Poza tym sa dosc mocno rozswietlajace, maja delikatne drobinki, najlepiej wygladaja na polikach i skroniach. daja subtelny kolor i nadaja sie do bladych cer. Nie maja w sobie nic z terraktoty, wiec nie beda podkreslaly np. naczynek. Jesli chodzi o zel Effaclar to trzeba uzyc wody do niego. Nie zawiera mydla, ma odpowiednio kwasne ph, nie trzeba siegac po tonik. agatkod Niestety, nic ![]() ewelinko a moze mialabys na wymiane ktorys z perfumek z mojej listy? MadziuK Niestety tez nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko, 30% took. 60ml. ( oryginalna pojemność to 200ml), natomiast ampułka jest "do włosów cienkich, delikatnych, łamliwych, uwrażliwionych wskutek działania czynników chemicznych i/lub mechanicznych, włosów przemęczonych zabiegami fryzjerskimi. "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hej
![]() interesuje mnie -svr 50-tonujacy -mydelko alep -provegol bebe -svr spiral creme 2x5ml -svr50 1x5ml
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ivv masz tyle dobroci że ciężko się na coś zdecydować
![]() micelem SVR, Tonikiem Benzacne,Hydrolatami: oczarowym i rumiankowym oraz Effaclar 15ml.żel SVR 50 4 x 5ml = 20ml; saszetki (3 w wersji starej ale wazne do 2007 i jedna w nowej) Vichy Purete Thermale 3,5 ml; saszetka SVR Spirial creme 2 x 5ml = 10ml, tubeczki SVR Xerialine fluide corps 7ml; saszetka Guerlain issima Happylogy 1,5 ml; saszetka Avene 50 creme 2 x 5ml = 10 ml; tubki Od kilku dni chodzę nieprzytomna z braku snu, pomóż mi podjęć decyzję tak aby nie była krzywdząca dla Ciebie bo całość to raczej za wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Milenko niestety, nic nie widze dla siebie
![]() Palau sprawa sie chyba sama rozwiazala, bo dzisiaj sprzedalam na aukcji Provegol ![]() Tonikiem Benzacne, Hydrolatami: oczarowym i rumiankowym Effaclar 15ml.żel (tu sie musze wstrzymac z wyslaniem przez dwa dni, bo tez wystawilam na aukcje ![]() SVR 50 4 x 5ml = 20ml; saszetki (3 w wersji starej ale wazne do 2007 i jedna w nowej) Vichy Purete Thermale 3,5 ml; saszetka SVR Spirial creme 2 x 5ml = 10ml, tubeczki SVR Xerialine fluide corps 7ml; saszetka Guerlain issima Happylogy 1,5 ml; saszetka Avene 50 creme 2 x 5ml = 10 ml; tubki Za Toleriane i ampulke. Co Ty na to? ![]() Mad Provegol nieaktualny, "opchenelam" go dzis ![]() dusiu nie ma sprawy ![]() opolanko przepraszam najmocniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mi pasuje, jesli kryształki bys chciala to chetnie dobiore svr 50.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie - prosze wiec o rezerwacje w/w rzeczy bo jakby nie wyszło z svr'em i tak jestem chetna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ivvonko: masz moze niepotrzebne Ci, puste opakowanie po pudrze? Aktualnie poszukuje...
![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
czesc czy nadal jestes zainteresowana maseczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ivv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Witaj Ivvonko
![]() Interesuje mnie krem Ocerin (Oceanic?) oraz mydelko Alep... Zamienilabym sie raczej na ten kremik.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.