|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Trendy naszyjniki
Witam
Jestem zupełnie nowa , również jeśli chodzi o tą formę komunikacji .. Czytając pomyślałam sobie , że spróbuję - zajmuję się projektowaniem i wyrobem biżuterii Chciałabym abyście napisały co o niej sądzicie ... |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trendy naszyjniki
A gdzie można ją znaleźć?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia poprosimy ;]
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Tak się nie robi... my już czekamy...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
zobaczcie mój album
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- ja naprawdę jestem NOWA myślałam że po dodaniu zdjęc do albumu - WY je widzićie ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- I jak? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
to sa twoje prace...? zauwazylam ze zdjecia pochodza z pewnej strony internetowej ;]
edit: ach, widze ze reklamujesz ta strone. to sie sprawa wyjasnila ![]() a raczej probujesz reklamowac...? Edytowane przez ojejka89 Czas edycji: 2009-09-21 o 00:12 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Teraz chyba się udało ....
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
? robię to zawodowo - to moja praca...
znasz tą stronę? ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Tak to moje prace !!!! Sądziłam że napiszesz co o nich myślisz... ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- a swoją drogą jak powinnam rozumieć ...próbujesz reklamować? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
naszyjniki sa odwazne. nie boisz sie laczenia kolorow, materialow. efekt koncowy jest naprawde ciekawy
![]() adres do strony masz w swoim profilu, w twoich postach tez sie przewinal- ale reklama na wizazu jest platna... jesli nie masz jej wykupione mozesz dostrzac ostrzezenie albo bana... 'probujesz reklamowac'- bo wypelnilas w swoim profilu pola do mikroreklamy, jednak nie masz jej oplaconej bo nie pojawila sie w twoim podpisie... Edytowane przez ojejka89 Czas edycji: 2009-09-21 o 00:20 |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz akurat dla nich zrobiłam kilka rzeczy w sumie to cieszę się że są aż tak rozpoznawalne...
liczyłam na nieco milsze przyjęcie.... |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Chodzi o to, że reklama na wizażu jest PŁATNA
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za informację - pewnie jeszcze wielu rzeczy w życiu będę musiała się nauczyć , nie wiedziałam że nie powinnam wpisywać adresu www.
A tak swoją drogą - nosiła byś coś takiego? |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
jesli mnie pytasz to nie, nie nosilabym, bo w ogole nie nosze naszyjnikow
ogolnie coraz rzadzien nosze jakakolwiek bizuterie od kiedy zaczelam tworzyc ja sama... mowia ze szewc bez butow chodzi ![]() ale jako ze twoje prace sa dosc oryginalne, pokazuja cos nowego, to mysle ze spotkaja sie z zainteresowaniem
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
wiesz ... weszłam na to forum właśnie ze względu na to że więcej moich prac kupują Austriacy i Anglicy niż Polacy a stylistki z Vivy do kilku stylizacji wzięły właśnie moje ..a w Polsce jakoś nie bardzo mi się udaje
oczywiście są takie firmy jak Mavalio - chyba odważniejsze ... w Polsce króluje chińszczyzna - wszyscy noszą to samo Edytowane przez IzaEliza Czas edycji: 2009-09-21 o 00:36 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
tiaaa... Jeśli o mnie chodzi, to mnie zaintrygował TEN
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm.Ja myślę,że do różnego rodzaju stylizacji Twoje naszyjniki są bardzo ciekawym dodatkiem.Chyba po prostu Polki są bardziej konserwatywnie nastawione do tematu biżuterii.Osobiście bym nie założyła,ponieważ po pierwsze nie noszę naszyjników raczej,po drugie-Twoje naszyjniki wydają mi się idealne dla kobiet nowoczesnych,pewnych siebie,zdecydowanych.Czyl i to nie ja
.Ale mimo wszystko uważam je za bardzo ciekawe |
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
nie narzekam na kientów u nas w Polsce. Myslę ,iż jest to kwestia gdzie sie zapuka i co sie robi.Rzeczywiscie 90% surowca czyli kamieni pochodzi z Azji ,nie tylko z Chin ale w Anglii i Francji tez jest tam tego pelno.Pracowalem tam jako jubiler i też oni sprowadzaja dużo rzeczy z Chin.Pozniej sprzedaja to jako gotowy ich wlasny wyrób.Mysle ze Polscy jubilerzy są mistrzami w oprawianiu ręcznym kamieni np bursztynu i tym mozemy się chcwalic.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Twoja Biżuteria jest bardzo odważna... niestety też nie dla mnie. Jest z tych, które bym podziwiała na wystawie, bądź na kimś ale ja czułabym się w niej zbyt dostrzegalna. Ja preferuję minimalizm natomiast Twoje prace są przesycone różnorakim bogactwem.
Podzielam zdanie ayumi88, że znaczna większość Polek to konserwatystki (sama nią jestem) a Twoja biżuteria znajdzie swoje miejsce wśród odważnych i bawiących sie modą kobiet. Zalew naszego rynku chińszczyzną jest niestety przerażające.. I to chyba nawet nie chodzi o to, że wszedzie to samo, bo wzorów to jest dość dużo ale ten wszędobylski plastik, kicz, tandeta... mam wrazenie, że chodzi o to by kupic sobie z 30 par zamiast jednej, szlachetniejszej... bo przecież te 30 starczy na każdy dzień miesiąca!
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naszyjniki z pewnością oryginalne ale też bym nie założyła. Wolę biżuterię bardziej "tradycyjną: '] Aczkolwiek pomysł jest
Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-09-21 o 13:09 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ciekawe naszyjniki. Co prawda ja, jak większość tutaj, bym ich nie założyła, i to nie dlatego, że jestem konserwatywna, ale po prostu nie pasują do mojego stylu. Gdyby kolory były bardziej stonowane, to może
, chociaż ich urok jest właśnie w tym, że są takie wiosenne i kolorowe.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście bardzo odważne te Twoje naszyjniki, nie wszystkie bym założyła ale drugi czemu nie, całkiem fajny
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe naszyjniki-takie bardzo energetyczne. Osobiście nie załozyłabym ale...chyba po prostu jestem za stara na tego typu biżuterie
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie tez bardzo podobają. Kolorowe, wesołe, takie co prawda bardziej dla nastolatki. I choć sama nie noszę naszyjników, to nawet bym sobie cos z nich wybrała. ja bym wolała takie bransoletki nosić. Mi się chyba ten pierwszy najbardziej podoba i ten mogłabym założyć.
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Jestem miłośniczką wszelkiego rodzaju liściowatości i na drugi naszyjnik patrzy mi się najprzyjemniej. Dziewczyny już Ci mówiły: prace są kolorowe, ciekawe i odważne, ale w moim odczuciu raczej dla nastolatek, ja bym się w nich dobrze nie czuła. Na co dzień nie noszę nawet łańcuszka, o naszyjnikach nie wspominając. Od czasu do czasu wkładam mój ulubiony wisior.
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
WOW
A co to znaczy chińska cena ? Jeśli ktoś się snobuje na maksa to wycenia takie naszyjniki kilka razy drożej.... ale ja znam cenę materiału i dodaję za mój projekt i prace ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Moje naszyjniki nie są adresowane do nastolatek tylko do młodych kobiet bawiących się modą ... podążających za trendseterkami |
|
|
|
|
#28 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmmm a wyobraź sobie siebie lub koleżankę w białym t-shircie , jeansach i którymś z naszyjników ....ja tak je właśnie noszę - uważam że świetnie to wygląda i uważam że całkiem trendy, wcale nie "krzycząco" i nastolatkowo... od dawna juz nie jestem nastolatką a swój styl określam naprawdę jako minimalistyczny......A jeśli chodzi o bransoletki to także robię i kolczyki także ;-)))---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- DZięki RudaAB! Edytowane przez IzaEliza Czas edycji: 2009-09-21 o 21:32 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

.Ale mimo wszystko uważam je za bardzo ciekawe