|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki i dodatki *najnowsze trendy* dużo nowych rzeczy!!!:):):*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:>
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Mam bardzo dużo ciuszków w szafie, troszkę nawet nowych.Jak komuś się coś podoba,to proszę pisać wyłącznie w moim wątku,inaczej się pogubię ![]() ![]() Moja lista marzeń <<--PILNE ![]() ![]() ![]() 1.Spódniczka (może byc lekko za lub przed kolanko,najlepiej taka "cygańska" ![]() ![]() 2.Kurtka wiosenna - jakaś modna, trendy rozm 38-40 3.Bluzeczki,bolerka itp i itd. 4.Butki - Balerinki rozm39/40 lub takie wysokie sznurowane BOXERKI,TENISóWKI (wkładka ok 25,5-26) 5.Efektowne rajstopy we wzorki lub fajne podkolanówki. 6.Dobry podkład odcień - np. brzoskwiniowy. 7.błyszczyk ,np perłowy (kolor różowy,peach, cappucino,beż i podobne) 8.odżywka do paznokci i podobne 9.dobrego kremu na celulit 10.Torebka młodzieżowa-damska 11.żAKIECIK !!! +I wszystkiego,wszystkiego co związane z odchudzaniem (oprócz czytadeł) ![]() PS.Jutro będą focie i opisy moich ubranek na wymiankę ![]()
---> ![]() ciuszki oddam&szukam ![]() Edytowane przez lenka1991 Czas edycji: 2007-02-22 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki i dodatki *najnowsze trendy* dużo nowych rzeczy!!!:):):*:*:*:*:*:* :*:*
mam balerinki u siebie w watku
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki i dodatki *najnowsze trendy* dużo nowych rzeczy!!!:):):*:*:*:*:*:* :*:*
mam sporo błyszczyków w takich odcieniach poza wątkiem.
torbe młodzieżową w wątku i bluzeczki ![]() do jutra.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hej mam nowa dokladeczne ubran zapraszam moze znajdziesz coś dla siebie czekam na odpowiedz u mnie :
ubranka: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3530148& posted=1 tego szukam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3503119& posted=1#post3503119 jak bedziesz miala coś nowego to daj znać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki
![]() Jak tylko dorwę cyfrówkę,to powklejam fotki na forum;] ![]() A tak ...choruje ![]() ![]() papa ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
pytałaś o podkład manhattanu
![]() w czym moge wybierac ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zapraszam Babeczki na ten mój wątek,co go juz dawno obiecywałam
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...06#post3760106 muah ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
oto fotki o które prosiłaś
- sorry ale większego zdjęcia l-karnityny nie zrobie bo akurat nie mam jej przy sobie - błyszczyki mają kolory jak na zdjeciu nieestety nie pamiętam jaka firma a napisy sie starły ale nie są złe bo napewno kosztowały powyżej 10 zł za sztuke 1 zostało tak ok 1/3 drugi 3/4 albo więcej -spódnica ma rozmiar 36 z metki wg mnie to 38, ale jeśli by ci sie spodobała to mogę ją przerobić na 40 (będzie wtedy troche krótsza tak zakolana bo teraz jest do połowy łydek) mam do niej jeszcze pasek tylko akurat nie mogłam znaleźć, kolor jest idealnie czarny a szarość to wina lampy stan bdb miałam ją może 2 czy 3 razy (tylko raz prana) - odrzywka ta różowa to serum wzmacniające z witaminami (jest naprawde super choć nie należy do najdroższychg, ta niebieska to inglot - nie moge dużo o niej powiedzieć bo dopiero 2 razy próbowałam - jest z wymianki z inną wizażanką, której chyba nie przypadła do gustu) Odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.