![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kramik Burn:Gloria,Cat Deluxe,Poeme,Green Tea oraz trochę kolorówki i pielęgnacji
Nieaktualne
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2007-02-06 o 19:20 Powód: dokładka cz 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kramik Burn:Gloria,Cat Deluxe,Poeme,Green Tea oraz trochę kolorówki i pielęgnacji
Właściwie to wątpię,żebyś coś u mnie znalazła, ale zainteresowała mnie Green Tea i balsam malinowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Burn:Gloria,Cat Deluxe,Poeme,Green Tea oraz trochę kolorówki i pielęgnac
Niestety nic nie znalazłam,pozdrawiam:cmok :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Burn:Gloria,Cat Deluxe,Poeme,Green Tea oraz trochę kolorówki i pielęgnacji
znajdziesz co za balsam Aquolina i balsamik TBS?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Burn,
a czy masz jeszcze jakieś pachnidełka zachomikowane? ![]() Pytam ponieważ mam jeden z interesujących Cię zapachów: Davidoff Echo, 50 ml, nowe, jeszcze nawet zafoliowane, kupowane w wakacje w perfumerii w Krakowie. Z tym, że z Echo to byłabym gotowa rozstac sie tylko w zamian za coś super-extra, np. za Euphorię CK, albo cos podobnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Byłabym chetna na Oriflame Fire oprócz tego co w wątkach mam Gabielle Sabatini Elegance i resztkę On ella JdP
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Burn:Gloria,Cat Deluxe,Poeme,Green Tea oraz trochę kolorówki i pielęgnac
Cytat:
![]() Mam całkiem sporą kolekcję,za Echo mogłabym się się ewentualnie pozbyć: -Gloria Cacharel około 20ml może więcej z 30+mgiełka z tej linii około 25 z 30ml zapachowej+balsam z mojego wątku również z tej linni mam jeszcze pudełeczko do tego zestawu ale olejek pod prysznic również z tego kompletu juz niestety zużyłam -Light Blue niewielki ubytek ze 100ml jakby co to mam jeszcze puder Revlon Skinlights 02 jakieś 4/5 z gigantycznego pudełka,balsam prostujący Brillian Brunette John Frieda 3/4 z 109ml jakbyś chciała dobrać coś z tego do którejś z rzeczy z wątku albo wyżej wymienionych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,ze Black juz nie aktualne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jakie są pojemności On Ella i Elegance?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Elegance jest prawie całe 20 ml (około 18 myślę) On ella około 5-7 mysle.Mogę oddać też Versace Red Jeans ok 35 ml
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ale Elvie to nie mój zapaxh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a czy mogłoaby być wymiana On Ella za Fire?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
No oczywiście żeby mogła tylko nie wiem czy to dla Ciebie sprawiedliwe, bo jak widzę na zdjęciu to tam jest około 20 ml. Ale jeśli uważasz ze tak bedzie w porządku to ja jestem bardzo chętna na wymianke
![]() Także jesli się zdecysujesz skrobnij pw ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Rimmel Recover 103 True Ivory około 1/4 z 30ml i The Body Shop Borny Lippy balsam do ust malinowy(obłędny zapach) około połowa z 10ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety ani Gloria, ani LB nie za bardzo wchodzą w rachube ![]() Glorii, nowej zafoliowanej setki, sama sie niedawno pozbywałam, ponieważ na wieść o wycofywaniu Glorii z perfumerii w sposób dość nieprzemyślany nabyłam zapas tego zapachu, którego nigdy nie dałabym rady zużyć. Jeśli chodzi o LB to jest on przyjemny, ale raczej na lato, a ja teraz wolałabym coś, co pasuje na chłodniejsze dni, coś ciepłego, otulającego. Gdybyś coś takiego miała - daj znac koniecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
13. Bilet zniżkowy do Croppa, jeden daje zniżke 5zł jak ma się więcej to zniżka też większa, chyba za 4 bilety taniej 50zł.(do kiedy ważna jest ta akcja ![]() 17. Avon personal match, płynny podkład matujący, kolor cream, zostało 1/3, ważność 29/09/08 18. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja mam połówkę błyszczyku oligo 25, możesz jeszcze czegoś tam sobie poszukać za NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE???
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje taka wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
4. Yves Rocher - Fraicheur vegetale - woda kolońska, bambusowe, pozostała połowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja bym jeszcze chciała ten balsam do ust malinowy. A jaka jest data ważności podkładu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.