|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chetnię wymienię...
DOKŁADKA!!!z dnia 07.12.2006r.
Witam! Dawno mnie nie było ale teraz wróciłam i w końcu dorobiłam się cyfrówki i postanowiłam zrobić sobie porzadki w szafie...i oto 2 pierwsze rzeczy które sa zbedne u mnie i chętnie bym je wymieniła na coś..a więc: 1. To buciki na koturnie, sa śliczne jednak to nie mój styl ![]() ![]() 2. Spodnie...nie trafiony prezent dostałam je ale sa na mnie za szerokie ![]() -Pas 76cm; -od kroku do pasa - 22cm - biodra 92cm - dł. całkowita-100cm, - dł. od kroku - 79 cm. Raczej na niziutkie wizażanki ![]() Ps. później postaram się jeszcze coś pododawać ![]() A czego poszukuję w zamian?nie wiem..jestem otwarta na wszelkie propozycje...kosmetyki z vichy, ubrania tylko w kolorze czarnym...pozdrawiam!
Przyjaciele są jak ciche Anioły... które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać... Edytowane przez ASIA81 Czas edycji: 2006-12-07 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chetnię wymienię...
moze u mnie cos za spodnie?
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej! Na razie wkleję fotki cieni jakie mam w odcieniach beżu i brązu
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety zdjęcia na kimś nie zrobie bo ta bluzeczka jest raczej dla osób co mają co nosić w staniku heh na mnie jest za mała.U Ciebie podobają mi sie spodnie ale one mają tylko 70 w pasie? Szkoda bo to mało jak dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
zmierzę je dokładnie jak wrócę do domu z pracy
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dokłądam buciki
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ok..dalej..dokładne wymiarki dla zainteresowanych
![]() 1. Bluzka z krótkim rękawkiem, oceniam na stan dobry. Rozmiar M/L 2. Bluzka z długim rękawem w kwiaty, rozmiar S/M, stan bardzo dobry; 3. Bluzka niebieska z długim rękawem z takim fajnym seksownym dekoltem w szpic ![]() Już są nieaktualne te rzeczy ![]()
Przyjaciele są jak ciche Anioły... które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać... Edytowane przez ASIA81 Czas edycji: 2007-01-12 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
4. Golf czerwony z rękawe 3/4, jego stan oceniam jako dobry-jak dla mnie to troszę za szeroki na dole, rozmiar M
5. Golf żółty z długim rękawem, jego stan oceniam jako dobry, rozmiar M; 6. Sweter brązowy(taki melanż) w serek, rozmiar M/L, stan bardzo dobry; te też ![]() ![]()
Przyjaciele są jak ciche Anioły... które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać... Edytowane przez ASIA81 Czas edycji: 2007-01-12 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się spodenki, ale na mnie niestety za krótkie. A będziesz mieć jeszcze jakąś dokładke? Pozdrawiam
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
w miare możliwości staram się robić dokładki...ale brak czasu to spowalnia..będę robić jak najczęściej bo mam sporo rzeczy w których w ogóle nie chodzę bo schudłam i są na mnie za duże
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
to jest sweterek i na obu fotkach jest taki sam, jest koloru szarego z kapturkiem jak widac, ale niestety nic nie znalazlam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
dodalam wiecej zdjec tych spodni
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A wiec oto ten "portfelik" czy też mała kosmetyczka- kwestia interpretacji
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Oto ten komplecik
![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hej znalazlabys cos u mnie za cienie( te potrojne)? odp w moim watku
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.