|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Chetnię wymienię...
DOKŁADKA!!!z dnia 07.12.2006r.
Witam! Dawno mnie nie było ale teraz wróciłam i w końcu dorobiłam się cyfrówki i postanowiłam zrobić sobie porzadki w szafie...i oto 2 pierwsze rzeczy które sa zbedne u mnie i chętnie bym je wymieniła na coś..a więc: 1. To buciki na koturnie, sa śliczne jednak to nie mój styl próbowałam się do nich przekonac jednak nie dało rady...rozmiar bucików to 36, długość wkładki to 23cm, natomiast wysokość koturna to aż 11cm!!! sa ślicze! Są wykonane z skóry, nie sa lakierowane to wina tego że je wypastowałam i lampa błyskowa je tak oświetliła ...więcej zdjęć na emaila jak ktos się zainteresuje..2. Spodnie...nie trafiony prezent dostałam je ale sa na mnie za szerokie są ślicze ale po co mają się marnowac w szafie..oto wymiarki:-Pas 76cm; -od kroku do pasa - 22cm - biodra 92cm - dł. całkowita-100cm, - dł. od kroku - 79 cm. Raczej na niziutkie wizażanki ![]() Ps. później postaram się jeszcze coś pododawać mam tego pełno...A czego poszukuję w zamian?nie wiem..jestem otwarta na wszelkie propozycje...kosmetyki z vichy, ubrania tylko w kolorze czarnym...pozdrawiam!
Przyjaciele są jak ciche Anioły... które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać... Edytowane przez ASIA81 Czas edycji: 2006-12-07 o 08:06 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chetnię wymienię...
moze u mnie cos za spodnie?
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam
szukam głównie czarnych rzeczy...a te co so w Twoim watku nie za bardzo mi pasują..
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nadal mam te kolczyki, czekam na zdjęcia torebek ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Na razie wkleję fotki cieni jakie mam w odcieniach beżu i brązu
a maseczkę z morza martwego z Avonu-pozostało jakieś 40%, i balsam który zostawia taką złotą poświatę i lekki kolorek na ciele(poczytaj w KWC równiez z Avonu...zużycie jakieś 40%
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Niestety zdjęcia na kimś nie zrobie bo ta bluzeczka jest raczej dla osób co mają co nosić w staniku heh na mnie jest za mała.U Ciebie podobają mi sie spodnie ale one mają tylko 70 w pasie? Szkoda bo to mało jak dla mnie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
zmierzę je dokładnie jak wrócę do domu z pracy
teraz siedzę jeszcze w pracy...napisze ile dokładnie mają..kurde a ja mam 75B w biuście..to też raczej mało..nie będę miała za dużej tej bluzki w biuście?a plecy jakie sa tej bluzki?
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
dokłądam buciki
troszkę w nich chodziłam ale nie są za mocno schodzone-widać na fotce z tyłu bucików jak są starte, stan oceniam na prawie bardzo dobry rozmiar 36-37, długość wkładki to 23cm, wysokość koturna to: 11cm, a wysokość koturna pod "palcami" to 6cm.
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ok..dalej..dokładne wymiarki dla zainteresowanych
![]() 1. Bluzka z krótkim rękawkiem, oceniam na stan dobry. Rozmiar M/L 2. Bluzka z długim rękawem w kwiaty, rozmiar S/M, stan bardzo dobry; 3. Bluzka niebieska z długim rękawem z takim fajnym seksownym dekoltem w szpic rozmiar M/L, stan bardzo dobry;Już są nieaktualne te rzeczy
Przyjaciele są jak ciche Anioły... które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać... Edytowane przez ASIA81 Czas edycji: 2007-01-12 o 07:53 |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
4. Golf czerwony z rękawe 3/4, jego stan oceniam jako dobry-jak dla mnie to troszę za szeroki na dole, rozmiar M
5. Golf żółty z długim rękawem, jego stan oceniam jako dobry, rozmiar M; 6. Sweter brązowy(taki melanż) w serek, rozmiar M/L, stan bardzo dobry; te też bo sprzedałam je na allegro ))
Przyjaciele są jak ciche Anioły... które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać... Edytowane przez ASIA81 Czas edycji: 2007-01-12 o 07:54 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się spodenki, ale na mnie niestety za krótkie. A będziesz mieć jeszcze jakąś dokładke? Pozdrawiam
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
w miare możliwości staram się robić dokładki...ale brak czasu to spowalnia..będę robić jak najczęściej bo mam sporo rzeczy w których w ogóle nie chodzę bo schudłam i są na mnie za duże
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
to jest sweterek i na obu fotkach jest taki sam, jest koloru szarego z kapturkiem jak widac, ale niestety nic nie znalazlam
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
dodalam wiecej zdjec tych spodni
powiem ci szczerze ze nigdy nie mierzylam spodni wiec nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac :P chyba poczekam na mame a co do rozmiaru z metki jest to rozmiar m
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
A wiec oto ten "portfelik" czy też mała kosmetyczka- kwestia interpretacji
dla porównania na jednym zdjeciu dałam mój telefonik...abyś zorientowała się mniej więcej jaka to wielkość jest dość małe
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Oto ten komplecik
jest w bardzo dobrym stanie jest to rozmiar S/M jak ci spasuje to go zmierzę dokładnie i podam wymiarki
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
hej znalazlabys cos u mnie za cienie( te potrojne)? odp w moim watku
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

próbowałam się do nich przekonac jednak nie dało rady...rozmiar bucików to 36, długość wkładki to 23cm, natomiast wysokość koturna to aż 11cm!!! sa ślicze! Są wykonane z skóry, nie sa lakierowane to wina tego że je wypastowałam i lampa błyskowa je tak oświetliła
...więcej zdjęć na emaila jak ktos się zainteresuje..

teraz siedzę jeszcze w pracy...napisze ile dokładnie mają..kurde a ja mam 75B w biuście..to też raczej mało..nie będę miała za dużej tej bluzki w biuście?a plecy jakie sa tej bluzki?