|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: szukam Euphorii - na wymianę Le Feu Light, Gloria, L'Or
Aniu byłabym wstępnie zainteresowana, tylko pozwól że się jeszcze zastanowię do jutra czy chcę się pozbyć mojej Euphorii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
serdecznie dziękuję za propozycję (już po raz drugi ![]() Przyznam, że ja sama raczej bym się nie zdecydowała na taką wymianę ![]() Zakładając wątek miałam nieśmiałą nadzieję, że zgłosi się ktoś z mniejszą pojemnością ![]() Wprawdzie Euphoria ostatnio dość mi się podoba, ale całej setki chyba bym się jednak bała, ponieważ obawiam się, że moja fascynacja tym zapachem będzie przelotna (podobnie jak 90% moich doychczasowych zapachowych "miłości" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na mojej wish-liście są aktualnie: Escada Collection (marzenie ściętej głowy, wiem ![]() ![]() Z męskich: CK Euphoria, Pi, Burberry London i Brit, Joop! Jump, Lempicka Masqulin (obydwie wersje), może Jose Eisenberg. No, to by były chyba te najbardziej pożądane - całkiem ich sporo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale przy takiej opcji znowu pojawiłby się problem z pojemnościami ![]() Bo Twojego Addicta jest co najmniej 3 razy więcej niż interesującego Cię u mnie L'Or. Jutro przypomnę sobie Addicta 2, aczkolwiek nie sądzę, żebym była skłonna do pozbywania się zestawu L'Or + Gloria lub L'Or + Le Feu Light w zamian za tę wersję Addict. Z tego co pamiętam z ostatnich testów Addict 2 nie powalił mnie na kolana ![]() Kompletnie nie wiem, jak mogłybyśmy się wymienić ![]() Zaczęłam nawet poważnie zastanawiać się nad Twoją setką Euphorii. Tylko, że za nią musiałabym Ci oddać wszystko, a przyznam, że Glorię wystawiłam z pewnym wahaniem ![]() To już (zamiast z Glorią) wolałabym chyba rozstać się z drugą kuleczką Le Feu Light. Oznaczałoby to ok. 57 ml Le Feu Light (jedną kuleczkę psiknęłam już 3 razy) + L'Or. Nadal brakuje do Twojej prawie pełnej setki ![]() Chyba, że coś byś jeszcze z mojego wątku dobrała ... Albo zostawiła sobie część Euphorii ... Nie wiem, Kasiulko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aniu w takim razie co byś powiedziała na taką wymiankę moja Euphoria za tak jak piszesz 57 ml Le Feu Light + L'or + z Twojego wątku podoba mi się czerwony atomizer na perfumy z Sephory. Odpowiadałoby Ci takie coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poważna decyzja (taka setka ![]() ![]() Pozwól, że podumam sobie nad Twoją ofertą przez jakiś czas (dzień - dwa). Rozumiem, że zarówno flakonik jak i atomizer są bez uszkodzeń. Prosiłabym jeszcze o info na temat miejsca nabycia posiadanego przez Ciebie flakonika Euphorii: czy pochodzi z jakiejś wymiany? czy został zakupiony w "zwykłej" perfumerii, czy też w jakiejś internetowej lub na Allegro. Jeśli Ci się uda odcyfrować kod na spodzie flakonika, będę wdzięczna za jego podanie Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-01-29 o 07:39 Powód: poprawa literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie znam tego zapachu i nie mam możliwości przetestowania go nigdzie w Krakowie ![]() W tej sytuacji nie zdecyduję się na wymianę, ponieważ Glorię wolałabym oddać za coś, co na pewno zużyję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aniu kochana, dobrze to podumajmy sobie obie
![]() ![]() ![]() 6130 Calvin Klein Cosmetics Dist. by Unilever Cosmetics Intl. eau de parfum spray vaporisateur 3.4 FL OZ 100 ml e NY, NY 10022 London Made In France i jeszcze jest data ważności 36 M. Perfumy kupiłam u sprzedającego Rotez 2 na Allegro za 214 zł. Pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to chyba nie ma nad czym myśleć ![]() Oczywiście w tej sytuacji wymiana nie miałaby dla Ciebie większego sensu. Mam nadzieję, że wcześniej czy później jednak nam się uda „dobić jakiegoś targu” ![]() Tymczasem dziękuję za miłą korespondencję i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Aniu to ja również pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś uda nam się wymienić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Alchemia na allegro...bo kasy brak i trzeba sprzedać niestety.
![]() Do wymiany mam jeszcze Rochas Absolu Intense Simple Red edp- 50 ml, czerwonego Armaniego Night ok. 25/30 edp.\Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czerwonego Absolu sama niedawno się pozbyłam - kompletnie mi ten zapach nie odpowiadał ![]() Czerwonego Armaniego dość lubię, ale jednak nie na tyle, aby oddać za niego Glorię, Le Feu Light lub L'Or ![]() Pozdrawiam ![]() PS. Od pewnego czasu zastanawiam się skąd jesteś, Gosiu ![]() Konkretnie to od czasu, kiedy wspomniałaś na Wizażu perfumerii z dwiema setkami Alchemii. Czy to aby nie miasto w Łódzkiem? Bo jeśli tak - to jest to moje miasto rodzinne ![]() Byłam tam jakiś czas temu (2 m-ce) i widziałam właśnie te perfumki. Mocno się zastanawiałam nad zakupem, ale sie nie zdecydowałam. No a później przeczytałam na Wizażu Twój post i od tego czasu spokoju mi nie daje myśl, czy to był tylko zbieg okoliczności, czy też może jesteśmy krajankami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Tak,tak...
" A może byśmy tak najmilszy,wpadli na dzien do Tomaszowa...." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi Aniu miło!
![]() Jednak ten świat mały... To ja kupiłam te flaszki,które widziałaś na Św. Antoniego w naszej super perfumerii ! Nic na nich nie zarobiłam! Straciłam nawet. ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-01-29 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.