|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: szukam Euphorii - na wymianę Le Feu Light, Gloria, L'Or
Aniu byłabym wstępnie zainteresowana, tylko pozwól że się jeszcze zastanowię do jutra czy chcę się pozbyć mojej Euphorii
. Posiadam 100 ml użyte 2-3 razy więc ubytek jest naprawdę znikomy powiedzmy góra 5 ml. Perfumy są oryginalne, posiadam do nich kartonik Oczywiście jeśli byłabyś zainteresowana tak dużą pojemnością
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
serdecznie dziękuję za propozycję (już po raz drugi Przyznam, że ja sama raczej bym się nie zdecydowała na taką wymianę .Zakładając wątek miałam nieśmiałą nadzieję, że zgłosi się ktoś z mniejszą pojemnością Wprawdzie Euphoria ostatnio dość mi się podoba, ale całej setki chyba bym się jednak bała, ponieważ obawiam się, że moja fascynacja tym zapachem będzie przelotna (podobnie jak 90% moich doychczasowych zapachowych "miłości" ).
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na mojej wish-liście są aktualnie: Escada Collection (marzenie ściętej głowy, wiem ), Lalique Le Parfum, Cinema (chętniej EDP), Alchimie, Miracle, Magnetism, Cristobal Balenciaga (chętniej EDP), Mira Bai (chyba ), Addict Fraiche, CH212 (klasyk), Max Mara.Z męskich: CK Euphoria, Pi, Burberry London i Brit, Joop! Jump, Lempicka Masqulin (obydwie wersje), może Jose Eisenberg. No, to by były chyba te najbardziej pożądane - całkiem ich sporo
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz posiadam, Addict, ale Additc 2 Diora czy ten by Cię interesował? Mam go w pojemności 45 ml na pewno lub więcej
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale przy takiej opcji znowu pojawiłby się problem z pojemnościami Bo Twojego Addicta jest co najmniej 3 razy więcej niż interesującego Cię u mnie L'Or. Jutro przypomnę sobie Addicta 2, aczkolwiek nie sądzę, żebym była skłonna do pozbywania się zestawu L'Or + Gloria lub L'Or + Le Feu Light w zamian za tę wersję Addict. Z tego co pamiętam z ostatnich testów Addict 2 nie powalił mnie na kolana .Kompletnie nie wiem, jak mogłybyśmy się wymienić Zaczęłam nawet poważnie zastanawiać się nad Twoją setką Euphorii. Tylko, że za nią musiałabym Ci oddać wszystko, a przyznam, że Glorię wystawiłam z pewnym wahaniem .To już (zamiast z Glorią) wolałabym chyba rozstać się z drugą kuleczką Le Feu Light. Oznaczałoby to ok. 57 ml Le Feu Light (jedną kuleczkę psiknęłam już 3 razy) + L'Or. Nadal brakuje do Twojej prawie pełnej setki Chyba, że coś byś jeszcze z mojego wątku dobrała ... Albo zostawiła sobie część Euphorii ... Nie wiem, Kasiulko , może Tobie przychodzi do głowy jeszcze jakaś opcja?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu w takim razie co byś powiedziała na taką wymiankę moja Euphoria za tak jak piszesz 57 ml Le Feu Light + L'or + z Twojego wątku podoba mi się czerwony atomizer na perfumy z Sephory. Odpowiadałoby Ci takie coś?
Ja byłabym chętna, ale oczywiście decyzję pozostawiam Tobie.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,poważna decyzja (taka setka ), a ja już dzisiaj padam nosem na klawiaturę ze zmęczenia .Pozwól, że podumam sobie nad Twoją ofertą przez jakiś czas (dzień - dwa). Rozumiem, że zarówno flakonik jak i atomizer są bez uszkodzeń. Prosiłabym jeszcze o info na temat miejsca nabycia posiadanego przez Ciebie flakonika Euphorii: czy pochodzi z jakiejś wymiany? czy został zakupiony w "zwykłej" perfumerii, czy też w jakiejś internetowej lub na Allegro. Jeśli Ci się uda odcyfrować kod na spodzie flakonika, będę wdzięczna za jego podanie Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-01-29 o 08:39 Powód: poprawa literówki |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie znam tego zapachu i nie mam możliwości przetestowania go nigdzie w Krakowie W tej sytuacji nie zdecyduję się na wymianę, ponieważ Glorię wolałabym oddać za coś, co na pewno zużyję. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu kochana, dobrze to podumajmy sobie obie
Sama nie wiem, co począć z tą moją Euphorią ponieważ udało mi się zdobyć L'ora i to w całkiem pokaźnej ilości a na nim najbardziej mi zależało. Podaję jednak kod z flakonika:6130 Calvin Klein Cosmetics Dist. by Unilever Cosmetics Intl. eau de parfum spray vaporisateur 3.4 FL OZ 100 ml e NY, NY 10022 London Made In France i jeszcze jest data ważności 36 M. Perfumy kupiłam u sprzedającego Rotez 2 na Allegro za 214 zł. Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#14 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,to chyba nie ma nad czym myśleć Oczywiście w tej sytuacji wymiana nie miałaby dla Ciebie większego sensu. Mam nadzieję, że wcześniej czy później jednak nam się uda „dobić jakiegoś targu” Tymczasem dziękuję za miłą korespondencję i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu to ja również pozdrawiam i mam nadzieję, że kiedyś uda nam się wymienić
Miłego dnia życzę |
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Alchemia na allegro...bo kasy brak i trzeba sprzedać niestety.
Do wymiany mam jeszcze Rochas Absolu Intense Simple Red edp- 50 ml, czerwonego Armaniego Night ok. 25/30 edp.\Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
#19 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czerwonego Absolu sama niedawno się pozbyłam - kompletnie mi ten zapach nie odpowiadał Czerwonego Armaniego dość lubię, ale jednak nie na tyle, aby oddać za niego Glorię, Le Feu Light lub L'Or .Pozdrawiam PS. Od pewnego czasu zastanawiam się skąd jesteś, Gosiu .Konkretnie to od czasu, kiedy wspomniałaś na Wizażu perfumerii z dwiema setkami Alchemii. Czy to aby nie miasto w Łódzkiem? Bo jeśli tak - to jest to moje miasto rodzinne . Byłam tam jakiś czas temu (2 m-ce) i widziałam właśnie te perfumki. Mocno się zastanawiałam nad zakupem, ale sie nie zdecydowałam. No a później przeczytałam na Wizażu Twój post i od tego czasu spokoju mi nie daje myśl, czy to był tylko zbieg okoliczności, czy też może jesteśmy krajankami
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Bardzo mi Aniu miło!
Jednak ten świat mały... To ja kupiłam te flaszki,które widziałaś na Św. Antoniego w naszej super perfumerii ! Nic na nich nie zarobiłam! Straciłam nawet.
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-01-29 o 23:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

. Posiadam 100 ml użyte 2-3 razy więc ubytek jest naprawdę znikomy powiedzmy góra 5 ml. Perfumy są oryginalne, posiadam do nich kartonik
Oczywiście jeśli byłabyś zainteresowana tak dużą pojemnością 
.
).
)