![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
!!!!Estee Lauder- puder sypki So Ingenious!!!!; EL- błyszczyk, EL- paleta, YSL tusz
nieaktualne,
zapraszam do nowego wątku
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-04-13 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: !!!!Estee Lauder- puder sypki So Ingenious!!!!; EL- błyszczyk, EL- paleta, YSL
Estee Lauder, So Ingenious Multi-Dimension Loose Powder
Puder sypki nr 01 LIGHT (najjaśniejszy) Puder So Ingenious wykorzystuje niepowtarzalną technologię QuadraColor. Puder jest wyjątkowo delikatny, nadaje skórze aksamitny, nieskazitelny wygląd, który utrzymuje się przez cały dzień. Kosmetyk nie wysusza skóry, polecany jest do wszystkich rodzajów skóry. 18g KWC- http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2145 Użyty dosłownie kilka razy. Będe bardzo, bardzo wybredna. Bądź wybredna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!!Estee Lauder- puder sypki So Ingenious!!!!; EL- błyszczyk, EL- paleta, YSL
Cytat:
![]() Ooo podoba mi się ta propozycja ![]() Jutro dam Ci ostateczną odpowiedź, dobrze? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder, So Ingenious Multi-Dimension Loose Powder
Hej, zerknij do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na razie wygrywa oferta Gosia197 ![]() dzis wieczorem dam ostateczną odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za pider sypki ?
mam 15 ml Kenzo - Le paur
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-04 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
też miałam te perfumy, ale nie podpasowały mi
![]() oki ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Mam jeszcze pytanie dotyczące odcienia pudru. Czy dysponujesz jakąś fotką?
Trochę się martwie czy nie będzie za jasny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam aparatu, moze dzis będzie mógł TŻ mi przyniesc to zrobie
![]() A jakich numerów zazwyczaj uzywasz? Jeśli masz jasną lub średnio jasną karnacje, to będzie pasować, bo puder tworzy delikatną woalkę. Ale jesli masz ciemną karnacje to obawiam sie ze może nie byc dobry, ale warto sprawdzic w perfumerii jesli masz taką możliwosc ![]()
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-03-02 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
dzien dobry, ja poprosze jasny puder lauder.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Dawno już nie miałam pudru sypkiego...Mam średnio jasną karnacje ,blada nie jestem ,ale o ciemnej nie ma mowy... -więc może będzie pasował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotkę jak się uda zmieszcze jeszcze dzisiaj ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
olik mam jasny podkład do oddania, YSL perfect touch, 3 razy uzyty, pedzelek b5rudny, ale nie dotykałam nim twarzy jedynie wyciskałam na dłoń
kupiony w perfumerii w Walentynki, mam paragon, kartonik, ulotkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Gosia197 fotkę będe mieć jednak jutro, aparat już mam, ale nie chce robić w sztucznym świetle, bo przekłamuje kolorki
![]() Na razie rezerwuje go dla Ciebie ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
zobacz sobie na spokojnie, ja jutro wyjeżdżam na 2 dni, więc nie ma pospiechu, odcień to nr 1, jasniejszych już nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Robiłam wpis w twoim poprzednim wątku,miałam jednak pauzę chorobową- interesował mnie podkład Mary Kay - jest on jeszcze aktualny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chetnie wymienie sie za jaśniutki podkład lub jakis puder ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie pudru powinno być koło 17tej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() juz oglądam co masz w wątku ![]() edit: U ciebie interesuje mnie 1. SHISEIDO- FLUID FOUNDATION Na razie lauder jest w rezerwacji, ale jak sie kolorek nie spodoba Gosi to rozważam reszte propozycji ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
edit: no dobra... fotka bedzie najpozniej dzis wieczorem....
Późnym wieczorem na 100% będzie. Eh. Tak to jest jak trzeba kogos prosic o wykonanie fotki :P
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-03-03 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
o kurcze, pomarudzilam i zostalam zauwazona ![]() ja musze meic ten puder ![]() gosiu, niech ci sie nie podoba ![]() czyli ustawiam sie w kolejce i czekam na info ![]() buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze raz przepraszam że nie zauważyłam postu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mam fotki
![]() robione w pochmurno-słoneczny dzień ![]() Najlepiej widać w tych dziureczkach jaki puder ma odcień ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.