![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
LRP, Avene, Farouk, Clinique i inne - zapraszam:)
Nieaktualne - zostawiam tu tylko listę rzeczy wymienionych
![]() LRP Toleriane, krem do cery wrażliwej (wersja lekka - do cery normalnej i mieszanej) - zostało co najmniej 37/40 ml, bo użyłam ze 2 razy + kartonik i ulotka -----> bieta Avene, Cicalfate - krem do skóry podrażnionej, antybakteryjny - zostało jakieś 3/4 opakowania -----> bieta Bioderma spray SPF 60 - filtr, prawie nieużywany (brakuje 2 ml ze 100) -----> mimi44 Clinique, Deep Cleansing Emergency Mask - [/B]maska oczyszczająca z glinką - zostało co najmniej 60% ze 100 ml -----> Queen Clinique, Liquid Facial Soap (Mild) - mini produkt w tubce 30 ml -----> Zielona30 Clinique, Clarifying Lotion 2 - mini produkt w buteleczce 60 ml -----> Zielona30 Mogę się też pozbyć kompaktu Clinique Perfectly Real Makeup w odcieniu 102 Nude, ale nie muszę ![]() Farouk, Chi Silk Infusion - jedwab 15 ml, nieużywany -----> -magdusia- Schwarzkopf, Gliss Kur – ekspresowa odżywka regeneracyjna Płynny Jedwab w sprayu – zostało 50% z 200 ml -----> Zielona30 L'Oreal, Architect Wax – wosk do włosów z efektem lekko nabłyszczającym – parę razy maźnięty na grzywkę (pojemność wyjściowa 75 ml) -----> Hexxana krem do rąk Inecto (Moisture Miracle Hand and Nail Cream)[/B] - b. dobrze nawilża; użyty 2 razy -----> -magdusia- Sally Hansen, Double Duty Base & Top Coat - lakier bezbarwny podkładowo-nawierzchniowy - zostało trochę mniej niż 50% -----> Queen J&J - emulsja do mycia twarzy do cery wrażliwej (ta w białej tubie) - zużyte jakieś 10% -----> bieta Medipharma, Doliva – krem do intensywnej pielęgnacji z toskańską oliwą z oliwek, retinolem i wit. E – miniaturka 15 ml, nowa -----> bieta
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2007-03-16 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: LRP, Avene, Farouk, Clinique i inne - zapraszam:)
Hej moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za
1. Artdeco, Camouflage Cream - kamuflaż w kremie w odcieniu 02 (żółty) - parę razy maźnięty pędzelkiem 2. Farouk, Chi Infra Treatment, odżywka nawilżająco-ochronna - ok.850 ml z butli 950 ml 3. Farouk, Chi Silk Infusion - jedwab 15 ml, nieużywany Poza wątkiem mam jeszcze praktycznie cały żel pod prysznic YR- Wiciokrzew oraz Kakaowe masło do ciała AA
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-11 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czy coś Cie u mnie zainteresuje w zamian za:
LRP Toleriane, krem do cery wrażliwej (wersja lekka - do cery normalnej i mieszanej) - zostało co najmniej 37/40 ml, bo użyłam ze 2 razy + kartonik i ulotka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
do kiedy jest wazny Bioderma spray SPF 60 ?
i czy znajdziesz cos w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle dobroci - aż ![]() Najbardziej zależy mi na produktach cliniqua i kamuflażu. W zamian z poszukiwanych pozycji mam tylko nowe żele Oriflame ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cześć!
może coś u mnie za: Farouk, Chi Silk Infusion - jedwab 15 ml, nieużywany Schwarzkopf, Gliss Kur – ekspresowa odżywka regeneracyjna Płynny Jedwab w sprayu – zostało 50% z 200 ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Karolinka, agatkad, kaczina, Anastazja, aga79 - nic nie znalazłam.
Mariolu - podoba mi się tylko wiciokrzew YR, a to za mało za którąkolwiek z większych rzeczy, natomiast za dużo za jedwab. Queen, u Ciebie na pewno podoba mi się peeling do rąk Sephory. Poza tym również krem pod oczy Clinique, ale raczej byłabyś w takiej wymianie poszkodowana (tego kompaktu Clinique za wiele mi nie zostało, w środku ma już, że to tak nazwę, dużą dziurę ![]() ![]() Paola_ola_la - spray Biodermy jest ważny do końca listopada 2007. U Ciebie wstępnie podoba mi się Atoderm. Palau - nad Twoim wątkiem muszę pomyśleć, w sumie przydałby mi się ten pen korygujący Sally Hansen... A jakie żele Ori posiadasz? ![]() Mary_poziomkowa - pomyślę nad Tilią, ale musiałabym obadać gdzieś składy ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nowych żeli napewno mam : - grapefruit - jabłko -kokos x2 -majrankowy - aromaterapeutyczny - słonecznikowy - awokado mam również żel o zapachu piżma tesorii d'oriente - napewno ponad połowa. Poszukam jak wrócę do domu - może jeszcze jakiś się uchował. Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-02-11 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?Oprócz tego co w wątku mam nowe żele pod prysznic z YR:bambus,ziarna kakao,złota wanilia.
U Ciebie interesują mnie te kosmetyki: LRP Toleriane, krem do cery wrażliwej (wersja lekka - do cery normalnej i mieszanej) - zostało co najmniej 37/40 ml, bo użyłam ze 2 razy + kartonik i ulotka Clinique, Deep Cleansing Emergency Mask - maska oczyszczająca z glinką - zostało co najmniej 60% ze 100 ml Clinique, Liquid Facial Soap (Mild) - mini produkt w tubce 30 ml Clinique, Clarifying Lotion 2 - mini produkt w buteleczce 60 ml Clinique, DDML (Dramatically Different Moisturizing Lotion) - mini produkt 30 ml Farouk, Chi Infra Treatment, odżywka nawilżająco-ochronna - ok.850 ml z butli 950 ml Farouk, Chi Silk Infusion - jedwab 15 ml, nieużywany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Palau, to zobacz, jakie masz jeszcze żele, a ja przemyślę sprawę przez ten czas. Nie ukrywam, że na razie i tak nic nie zdecyduję, dopóki Queen nie odpowie, bo chciałabym się z nią jakoś dogadać w kwestii wymiany - zależy mi
![]() Zielona, w wątku nic nie wypatrzyłam, żele owszem - podobają mi się, ale wzięłabym ze dwa... pomyślę jeszcze. No i ta sama uwaga co wyżej - muszę poczekać na Queen ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Moze cos u mnie wpadnie Ci w oko za Farouk Chi jedwab - bardzo chcialabym wyprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() moze znajdziesz cos u mnie? To moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173389 Pisalas ze interesuja Cie ksiazki w jezyku angielskim. Mam takie: - D.Lodge "Author, Author" - D.Lodge "Nice Work" - J.Austen "Northanger Abbey", "Pride and Prejudice" - Ch.Dickens "Christmas Books" - James "Ghost Stories" i jeszcze troche Dickensa i Shakespeare |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Palau, na razie czekamy obie
![]() m@rti, Twój wątek to trochę za wysokie progi jak na sam jedwab ![]() Kasiek1987 - szkoda, że z kosmetyków do włosów proponujesz tylko odlewki ![]() K.a.s.i.u - ja raczej szukam fantastyki, ew. wybrane pozycje - z Twoich interesowałby mnie tylko Dickens, ale od dawna stoi na półce. W kramiku kosmetycznym nic nie znalazłam.
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Bioderma spray SPF 60 - filtr, prawie nieużywany (brakuje 2 ml ze 100) Farouk, Chi Infra Treatment, odżywka nawilżająco-ochronna - ok.850 ml z butli 950 ml Farouk, Chi Silk Infusion - jedwab 15 ml, nieużywany Schwarzkopf, Gliss Kur – ekspresowa odżywka regeneracyjna Płynny Jedwab w sprayu – zostało 50% z 200 ml
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za to:
Clinique, Deep Cleansing Emergency Mask - maska oczyszczająca z glinką - zostało co najmniej 60% ze 100 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
-Avene, Cicalfate - krem do skóry podrażnionej, antybakteryjny - zostało jakieś 3/4 opakowania
-Brevoxyl - krem 4% z nadtlenkiem benzoilu do leczenia trądziku - użyty parę - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i ewentualnie maseczka Clinique ale niekoniecznie jezeli nie znajdziesz nic na watku to poszukam poza ale z twoich szukanych chyba nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
OK, wreszcie mam trochę czasu, więc hurtowo
![]() Palau, co byś powiedziała na wymianę kamuflażu ArtDeco na ten pen korekcyjny SH i jeden z żeli Ori? Paola_ola_la - chętnie oddam spray Biodermy za Atoderm, jeśli Tobie to odpowiada ![]() Zielona30, chętnie wezmę któryś z tych żeli pod prysznic YR i puste fiolki na zapachy - wybierz sobie, co byś za to chciała ![]() Titina, Madulka - nic. Agii - niestety, nawet po dokładce nic ![]() Bardzo Was wszystkie przepraszam, że tak długo to trwało, postaram się teraz mieć nieco więcej wolnego czasu (o ile będzie to zależeć tylko ode mnie ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj, może wpadnie Ci coś w oko u mnie za LRP Toleriane, krem do cery wrażliwej i Avene, Cicalfate - krem do skóry podrażnionej, antybakteryjny
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...17#post3666717 mam również książki (wprawdzie nie Sapkowski, ale nieco fantasy, poza wątkiem jeszcze m.in. Komuda) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152567 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.