![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nina Ricci, Vichy, Minesol, Couvrance i inne
NINIEJSZYM WąTEK UZNAJE ZA NIEAKTUALNY I ZAPRASZAM TUTAJ:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...33#post5737333 W związku z tym, że jestem początkująca paczki wyslę pierwsza. Moje kosmetyki wysyłam czyste, zakrętki zaworki wyczyszczone, w bąbelkach itp. Zapraszam do wymianki ![]() uwaga na szaro zaznaczyłam rezerwacje, ale prosze pytać moze coś się zmieni jeszcze nie wszstkie wymianki sa "ustawione na 100% " ![]() B] ZAPACHY Nina Ricci "Premier Jour" EDP 50ml ubytek widoczny na zdjeciu, do tego jest balsam perfumowany do ciała 50ml, oryginalne z bezcłówki kupione we wrzesniu. Wymienie TYLKO na inny zapach np. Armani Mania, Lanvin Eclat d'Arpege lub inne o podobnej pojemności lub 2 mniejsze. REZERWACJA Alchimie de Rochas EDP poj. początkowa 50ml zuzycie widoczne na zdjęciu. [url]http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=542 Miss Dior Cherie EDT, pojemność początkowa 50ml, zużycie widoczne na zdjęciu. WŁOSY [B]SERUM DO WŁOSÓW JOHN FRIEDA 'Frizz ease'[/B]---> polecam jest świetne, służy o prostowania włosów, bardzo je wygładza, na moich wystarczy wysuszyć suszarką od góry i tyko potem przejechać na końcach prostownicą aby uzyskać świetny efekt. Zuzycie widoczne na fotce. Matrix Sleek Look Maska wygładzająca, zrobię duża odlewkę np. 150ml ( jak mała maseczka w słoiczku) lub tylko próbkę. Po zastanowieniu mogłabym wymienić na innną odżywkę do włosów o podobnej pojemności, najepiej z kosmetyków profesjonalnych. (mam 500ml) .Absolut Repair L'Oreal Serum do koncowek, zostało około 3cm na dnie z opak. 150ml, wymienie za drobiazg,bardzo wydajne. L'oreal, studio architect Wax wosk na bazie wody, "strukturyzujacy efekt, jedwabisty blask", ubytek widoczny na zdjęciu. MAKIJAŻ L'OREAL GLam Shine Cream, pomadka kolor 105 Glam Red piekna polyskujaca czerwien, stan widoczny na fotce, do niej dodaję pasujący lakier inglota. AVENE Couvrance, Correcteur de teint , kolor 02 natural, podklad w kompakcie, zlustereczkiem, wypraną gąbeczką, kupiony we wrzesniu, ma okres trwałości 12m. AVENE COUVRANCE Correcteur de teint, poudre mosaique translucide. Transparenty puder mozaika, do każdej cery, lekko matuje, 'nie gryzie sie' z kompaktem Avene dlatego polecam je razem. L'Oreal Color Riche Star Secret, nawilzajaca szminka z wit E, kolor Natalie Imburglia, zostalo ok 2.4cm. AVENE Cold Cream Lip Balm ( jak na foto) BOURJOIS Suivez mon regard, cienie do powiek w pyłku, kolor 03 regard rose or ( połyskujący na złoto róż) BOURJOIS Volume Glamour Tusz do rzęs Mascara Ultra Voluminateur, kolor fioletowy, trudno stwierdzić ubytek ale był mało przeze mnie używany, nie chcę aby się przeterminował, jest świeży i mokry. LANCOME Definicils Mascara haute definition, jest super, swietnie wydłuza rzęsy, zostało niewiele mysle ze ok 20%, ale jest jeszczemokry, oddam chętnie na wypróbowanie. LANCOME Resztka pudru brązującego Star Bronzer, napisy z tyłu starte, ale kolor to 02 z delikatnymi drobinkami złota. Potłuczony. Bourjois, KOHL & CONTOUR Kredka do oczu, kolor czarny ubytek widoczny na fotce. Bourjois, Regard Paillete Kredka czarna do oczu z delikatnym srebrnym brokatem, podobno nowość w Polsce, ubytek widoczny na zdjeciu. Yves Rocher, Luminelle błyszczyk bezbarwny, małe zużycie. DODAM GRATIS DO WYMIANKI PIELEGNACJA Roc, MINESOL, samoopalacz w piance do ciala i twarzy, bardzo wydajny jedno "pompniecie" starcza na cala noge Ubytek 50% z opakowania 125ml. Yves Rocher, Bio Specific Re-Hydratation Body Spray, bardzo dobre opinie na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6471 zostało 50% Bielenda, Tonik różany w żelu, ubytek ok 10%. Vichy Traitement Anti Transpirant, kuracja, zostało ok 60%. Ziaja, Sopot, Samoopalacz do twarzy. 50% Scholl Foot & Nail Cream, dorzuce gratis do wymianki Evian, Woda w spray niewielki ubytek mysle ze ok 30%, ciezko okreslic dokladne, mgiełka odswiezajaca, kupiona we Francji, ma właściwosci jak wody termalne. Ładowarka do telefonu Nokia z cienką wtyczką, nowa tyko raz ładowałam nia tel na wyjezdzie. Z pudełeczkiem. SZUKAM: Armani Mania, Lanvin, kuracja dotleniajaca Soraya, kosmetyki do pieegnacji włosów Dove, pielegnacja wlosow profesjonalna, kremy do biustu, balsamy i mleczka do ciała, i inne rzeczy które wpadną mi w oko. ![]() Edytowane przez _Novotna_ Czas edycji: 2007-11-09 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Nina Ricci, Vichy, Minesol, Couvrance i inne
moze znajdziesz cos u mnie za to:
L'OREAL GLam Shine Cream, pomadka kolor 105 Glam Red piekna polyskujaca czerwien, zostalo 2cm AVENE Couvrance, Correcteur de teint , kolor 02 natural, podklad w kompakcie, zlustereczkiem, wypraną gąbeczką, kupiony we wrzesniu, ma okres trwałości 12m. L'Oreal Color Riche Star Secret, nawilzajaca szminka z wit E, kolor Natalie Imburglia, zostalo ok 2.4cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabys cos za kompakt avene
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Lumino woalabym oddac za cos do włosków
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ja również
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Nina Ricci "Premier Jour" EDP 50ml ubytek widoczny na zdjeciu, do tego jest balsam perfumowany do ciała 50ml, oryginalne z bezcłówki kupione we wrzesniu
AVENE Couvrance, Correcteur de teint , kolor 02 natural, podklad w kompakcie, zlustereczkiem, wypraną gąbeczką, kupiony we wrzesniu, ma okres trwałości 12m. L'Oreal Color Riche Star Secret, nawilzajaca szminka z wit E, kolor Natalie Imburglia, zostalo ok 2.4cm. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za waxa?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Bourjois, Regard Paillete, kredka czarna do oczu z delikatnym srebrnym brokatem,
Evian, Woda w spray niewielki ubytek mysle ze ok 30% Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
yyy.musze Cie przeprosic ale nie spojrzalam dobrze i myslalam ze chodzi o odzywke WAXA a nie o wosk
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217598 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
u Ciebie najbardziej Nina ale to chyba nierealne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za Nine Ricci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Nina Ricci. Na wymianę mam zapachy: Pure White Linen EL (nowe, z kartonikiem, kupione w lipcu, nie otwierane), Emporio Armani 20ml/30ml, Simply Clinique 30ml/50 ml, EternityMoment 35ml/50ml, Gucci II 20ml/30ml. Oprócz tego mam podkład Lancome Photogenic Ultra Naturel odcień beige diaphne, Neostrata Oil Free Lotion SPF 15 i mleczko Loreal proffesionnel liss control tecni.art.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Lasiu czy ten armani to jest to? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=343
Podoba mi sie też u Ciebie Eternity, a co do Niny to rozumiem ze balsam też Cię interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
moze zainteresuje Cię coś u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216929 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie za Nine??
poza watkiem mam perfumy Bvlgari Au the rouge |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.