![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
**Wiosenne porzadki - m.in.Rilastil, LRP Hydraphase,L'oreal, Kadus, EL Amber Bronze**
nieaktualne
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-04-11 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **Wiosenne porzadki - m.in.Rilastil, LRP Hydraphase,L'oreal, Kadus, EL Amber Br
C.D. zdjec
Bluzeczka H&M rozmiar M, prawie nowa (raz prana) Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-03-18 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: **Wiosenne porzadki - m.in.Rilastil, LRP Hydraphase,L'oreal, Kadus, EL Amber Br
Witaj pola
![]() interesuje mnie Hydraphase , o ile pamietam w moim watku zgłaszałaś chęć wymiany na podkład LRP ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ZNAJDZIESZ COŚ U MNIE ZA:
•LA ROCHE HYDRAPHASE XL RICHE KREM NAWILŻAJĄCY DO SKÓRY SUCHEJ 50 ML (pozostalo 45-40ml) •Nivea Visage, Aqua Sensation, Krem pod oczy (2/3 z 15ml) data wazn. 09/2008 Estee Lauder AMBER BRONZE - puder brązujący w kamieniu kolor Sun Bronze 12 - ubytek 10-15%
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-11 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
witam w watku mam dwie pianki zwiekszajace objetosc, moze cie zainteresuja? mnie zainteresowalo
GLISS KUR PERŁOWA ODŻYWKA REGENERACYJNA WŁOSY BLOND NATURALNE I FARBOWANE pozostało 70% z 150ml •LA ROCHE HYDRAPHASE XL RICHE KREM NAWILŻAJĄCY DO SKÓRY SUCHEJ 50 ML (pozostalo 45-40ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej!
Bardzo podoba mi się zegarek... Z rzeczy które poszukujesz mam maseczkę avene kojąco-nawilżającą, o tę (ubytek 1 -2 ml): http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=509 Mam też cały nieotwierany krem avene cicalfate, oraz sporo próbek aptecznych (jeśli byłabyś zainteresowana to mogę naskrobać które) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem na TAK |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pianka do włosów Guy Kremer Finishing Line dodająca objętości Czy ona "skleja" wlosy? niektore pianki nadajace objetosc czynia to zostawiajac taki hmmm nalot czasem troche lepki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi i probki to moze bys miala : LRP (tylko) cos z witaminka C Moze byc avene (odzywczy, alo jakies przeciwzmarszczkowe), moze cos z svr, Lierac... mozesz naskrobac co tam masz ![]() Choc troche jeszcze cenowo by bylo nierowno ale pomyslimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazlam ![]() Najchetniej wymienilabym sie na cos z mojej listy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam mala dokladke JOHN FRIEDA HIGHLIGHT ACTIVATING SHAMPOO Platinum to Champagne - dla włosów w jaśniejszych odcieniach blond.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-avene hydrance optimale riche (5ml) oraz optimale legere (5ml) -LRP hydraphase -Oceanic AA help, krem półtłusty do skóry suchej, nadwrażliwej i atopowej (2ml) -A-Derma Exomega 5 ml -Bioderma Sensibio krem -SVR Topialyse Plus krem -Iwostin krem rozjaśniający przebarwienia -Iwostin Solecrin SPF 40 -Vichy thermal fix mat 1,5 ml -LRP Effaclar -Avene krem z wysoką ochroną przeciwsłoneczną -LRP Mela-D -Aknicare krem 5ml Mam też z połowę opakowania żelu do mycia twarzy LRP toleriane, oraz nowy nieotwierany tropikalny krem do stóp łokci z kwasami AHA (ja go bardzo lubię): http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6534 Jeśli chodzi o wit C to mam samą czystą wit C w proszku do samodzielnego przyrządzania serum (przepis wzięłam z wizażu). Mogłabym Ci oddać część i byś ją sobie wypróbowała... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do netu,wracam w srode wiec wtedy dokonczymy "pertraktacje" ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
hmm co do sklejania wlosow, jezeli chodzi o jakies stragi itp to wydaje mi sie ze zalezy od tego ile sie nalozy, efektu lepkosci i nalotu na pewno nie bylo. generalnie w porownaniu do innych pianek (jednak nie takich dodajacych objetosci, bo takich nie uzywalam) ta pianka jest zdecydowanie lepsza, nie czuje sie jej na wlosach, ladnie delikatnie pachnie. mam ja z wymiany od wizazanki z holandii bo z tego co wiem, na polskim rynku nie wystepuje. ja jej nie uzywam bo po 1 w zasadzie nie potrzebuje dodawac moim wlosom obietosc, bo i tak sa za puszyste, a po 2 staram sie jak najmniej meczyc je chemia. jednak zeby miec czyste sumienie, nie moge ci zagwarantowac ze bedziesz z niej zadowolona, kazdy ma wlasne wymagania i na kazdym kosmetyk reaguje inaczej. pozdrawiam serdecznie i czekam na twoja decyzje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Zainteresowal mnie u Ciebie EL Amber Bronze. Jestem w stanie oddac bardzo wiele za niego ![]() Przejrzyj prosze moje watki ![]() Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei ostatnio dużo pracuję i jestem na Wizażu tylko wieczorami, mam nadzieję, że jednak jakoś się dogadamy,tym bardziej że mogłybyśmy ominąć pośrednictwo poczty polskiej bo obie jesteśmy z W-wy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej,
znajdziesz coś u mnie za LA ROCHE HYDRAPHASE XL RICHE KREM NAWILŻAJĄCY DO SKÓRY SUCHEJ 50 ML? ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucci EDP, poj. wyjściowa 60 ml, zostało ok 40ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale daj mi jeszcze troche czasu to sobie pomysle, bo zegrek u mnie lezy i chetnie bym go wymienila ale nie tak na sile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
pola_ czy wybierzesz cos ode mnie za:
John Frieda Nuxe Declare? Poza watkiem mam jakies probki zapachow, oraz ze 100-150ml maski Absolut Repair dobre recenzje na KWC |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Daj znać jakbyś zmieniła zdanie, może wówczas napisz mi prywatną wiadomość, nie będę Cię już wątku nagabywać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale nic mi sie nie przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
w takim razie pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Czy u mnie coś by Ci się spodobało?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175371 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.