|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodnie z tradycją na wiosnę odświeżam półki. Zapraszam
Nieaktualne
UWAGA !! PILNIE POTRZBUJĘ PRÓBKĘ LES BELLES LIBERTY FRIZ (zielone)-choć kropelkę Dokładka 17-04 Potrzebuję Kredka z gumeczka - czarna Masterpiece lub pełnia rzęs LRP - Kerium Bielenda - olejek do kąpieli różany Garnier szampon - Neril Micel Maybelline,Sensibio i in. Dermalibour Mazidłowe półprodukty wszelkiego rodzaju (hydrolaty, oleje,maceraty, masła ) Kosmetyki fitomedu Odżywki do włosów ( chętnie Alfaparfu Semi di..,) Glineki Maseczki Cliniqua (np. Deep cleanser ewegency mask) aspiryna Tonik nr.2 Cliniqua- próbka SVR 50B - nowe Effaclar K- nowy Zel Effaclar do twarzy Calma żel do twarzy Oliwką Hipp Dzieciaczka Avene próbki lub resztki podkładów, pudrów. LISTA NIE JEST SKOŃCZONA, MOŻLIWE ŻE COŚ MI WYPADŁO Z GŁOWY ![]() JEŚLI KTOŚ POSIADA RZECZ DLA MNIE NAJPILNIEJSZA - A NIC NIE WIDZI W ZAMIAN - PROSZĘ PISAĆ O SWOICH POTRZEBACH. Można mnie również skusic pielęgnacją kosmetykami Bielendy, Tołpy, Oceanic'a, Dax'a ,YR, Cliniqua czy próbkami zapachów. Każde ilości kremiku czekoladowego Ziaja, kilka pozycji z serii Planet Spa. ZAZNACZAM - że większość kosmetyków oddam jedynie za najpilniejsze potrzeby, są to pozycję które używam lub czasem po nie sięgnę, czy też zapasy.Są jednak i takie które oddam za drobiazg DODATKOWO -W miejscach w których nie podaję stopnia zużycia PIELĘGNACJA: Dr. Hauschka , krem z płatków róż pozostało około 60%- trwają rozmowy Sally Hansen, Odżywczy krem do rąk, paznokci i naskórka - mega pak 149gr. - nowy Kinerase z Kinetyną, nawilżający krem do twarzy - dostępny w Sephorze - nowy- - tylko za coś specjalnego,jedną konkretną rzecz Apotheker Scheller, krem ananasowy - raz użyty Apotheker Scheller ,tonik grapefruit'owy - ubytek 20% LRP, żel Toleriane do mycia twarzy-wymienię jedynie za żel Effaclar,zainteresowanych wymiana proszę o zapytanie o aktualne zuzycie LRP,Anthelios XL Aqua-Lait -Nowy, wymienie jedynie na dzieciaczka Avene LRP, dzieciaczek spf 40 - chętnym na próbę mogę zrobić odlewkę LRP, Autohelios, samoopalacz - chętnym na próbę mogę zrobić odlewkę Avene, Diacneal - chętnym na próbę moge zrobić odlewkę. Oriflame, (Budyń)Kremdo ciała Mleko i Miód - zainteresowanych proszę pytać o aktualne zuzycie Oriflame, (Budyń)Krem różany do ciała - nowy Sally Hansen,No more mistakes- pen do korekty makijazu paznokci - Nowy- trwają rozmowy Ziaja Masło Kakaowe w sprayu- pozostało 70% KOLORÓWKAOriflame, Majrankowy żel pod prysznic - nowy z uchem Oriflame, Krem do stop antyperspiracyjny , ubytek max 10% Oriflame, Spray do stóp (obuwia) , ubytek max 10% Yves Rocher, Szampon z Hammamelisem (Oczar)- raz wypróbowany. Względnie mogę oddac żel (nowy) z tej serii. Argiletz, Mydełko z białą glinką ok. 50ml. Clinique,pomadka w kolorze wodnego fioletu - wypróbowana na dłoni Clinique,minimaletka cieni i błyszczuków -nowa-trwają rozmowy Clinique,minipaletka cieni - raz maźnięty jeden cień-trwają rozmowy Disney,Błyszczyk Prosiaczek - truskawkawki w śmietanie , tylko wypróbowany Lotta Luv (?) Smakowy Błyszczyk Cynamonowy z aplikatorem - tylkowypróbowany N.Y.C błyszczyk w kolorze ciemny bordo/fiolet/czekolada (?) , z aplikatorem w formie pędzelka. - nowy w folii Revlon, Emulsja rozświetlająca Skinlights kolor 03 Peach Light - ubytek max. 15% Sally Hansen, Airbrush Sun - samoopalacz do twarzy w sprayu - tylko wypróbowany Oriflame, Samoopalacz w starszej wersji pozostało 60-70% Maybelline, DMM - podkład w piance - dwa jasne odcienie Lancome, Colour Focus - cień jasny fiolecik- oryginalny - ubytek nieznaczny ,starty czubek góreczki , aplikator mi wsiakł, mała strata bo nie dało się go używać TO NIE KONIEC, ZOSTAŁA MI JESZCZE JEDNA SZAFKA DO PRZEJRZENIA !!! PROSZĘ ZAGLĄDAĆ Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-05-17 o 07:38 Powód: Dokladka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zgodnie z tradycją na wiosnę odświeżam półki. Zapraszam
Interesuje mnie to:
Dr. Hauschka , krem z płatków róż - czy mozesz opisac jego dzialanie? Oriflame, (Budyń)Krem różany do ciała - nowy
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekamy na więcej A tymczasem znajdziesz coś u mnie za to co powyżej, zwłaszcza Hauschkę?
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 3 opakowania Aspirin Bayer po 10 tabl. data ważności 2011 bez witaminy C oczywiście
Byłabyś zainteresowana? mój watek dodatkowo w podpisie
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
blue aspiryna w zasadzie umieściłam jako wieczny niezbędnik jednak dodatek do wymiany, oczywiście nie wykluczam większej wmiany, jednak bardzo proszę określ co u mnie Cię interesuje.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że tyle czasu mi to zajęło bo wymieniłam się już na wodę oczarową, a w domu jeszcze mam 3 toniki i 4 wody. niemniej pomyslę nad zapasami - do tego potrzebowałabym daty ważności płynu lawendowego i toniku malwy. Oraz jeśli możesz wklej mi link do kwc kremu Arniki - wiem że jest ich kilka a ja nigdy ich nie rozróżniam
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co potrzebuję jest z niewspółmiernej półki do moich kosmetyków-stąd zastanowienie nad innymi (chyba że dysponujesz czymś spoza wątku z moich potrzeb) Zaś z twoich szukanych rzeczy - iformuję że mogę podzielić sie maska z serii SC i żelem (?) - muszę sprawdzić. Męskie próbki równiez się znajdą Różyczki dla Ciebie w pamięci |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie leży ta Apiryna i na pewno nie będę jej używać bo brak mi czasu na to, za pierwszy rzut oka zainteresował mnie rozświetlacz revlon, ale nie mam pojęcia jaki to kolor, a mam bardzo jasną cerę i czy nie będzie za ciemny.
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, ta pomadka clinique to waterviolet kolor ?
chetnie bym się zamieniła gdybys coś u mnie znalazła http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=ragutka |
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Witaj, Palau. Biję się od wczoraj z myślami o Twoim Cytat:
Pozdrów kota - żywiciela
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem pewna że to on, szukam po pokoju i gdzieś skutecznie się przede mną chowa . Przejrzałam na szybko wątek i widzę żel o zapachu frezji - nie znam wartosci więc nie wiem czy byłoby ok. chetnie głębiej wczytam się w watek. Cytat:
. O kremie sporo się naczytałam- tobie również polecam lekturę. Napewno będziesz zadowolonaEdit Poziomeczko - niestety tylko j'adore. |
||
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Creme puff niekoniecznie, przepraszam, sprawdziłam wpis w twoim watku i przekonałam się że nie sprecyzowałam czym dokladnie jestem zainteresowana. Mazidła juz do mnie lecą - poczytam co jeszcze od Ciebie może mi sie przydać. tylko bardzo proszę o podanie terminów ważności oraz tego co Cie w zamian interesuje u mnie.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz... ja jestem zainteresowana wylacznie wymiana na calosc.
Poczekam, moze ktos zechce to wszytko ![]() tylko polysorbate ma termin do konca tego miesiaca, reszta to rok 2008/2009 kwas do 2010. |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8661 Dokładne daty ważności toniku i płynu mogę Ci podać w piątek, ale na pewno są długie, bo niedawno kupowałam.
|
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Effaclar jedynie do chomikowej szawki, proszę więc napisz co chciałabyś u mnie - wówczas pomyślę. A jaka jest data nowego effaklaru? Cytat:
, dziękuję |
||
|
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
hej
idealist nadal wolny, tak samo tonik clinique, u ciebie wypatrzylam krem hauschki i avene, i mam nadzieje ze masz jeszcze cos aptecznego poza watkiem widze ze wymieniasz zel toleriane na effaclar..mialam toleriane i jak dla mnie kiepsko oczyszczal, effaclar jest lepszy pod tym wzgledem??link do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182920 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hauschka z płatków róż - mam rezerwacje ( chyba 3 osób ) ząb po wczorajszej kanałówce nie daje mi spokojnie mysleć więc musze prosić o cierpliwośc - oczywiście nie ważne jest kto pierwszy o niego zapytał. Przeanalizuje co mi sie bardziej przyda. Zaś z Avene mam tylko Diacneal, a jako taki oddam jedynie w postaci odlewki na próbę ( max połowe opakowania - jest bardzo wydajny i niewiele się go używa jednak wciąż stosuję więc nie oddam całego )W tym wypadku zrezygnuję z Idealista - dobrze? Będzie łatwiej sie wymienić. Ale póki co poprosze o cierpliwość - mam nadzieję że jutro już ząb sie uspokoi Odnoście Toleriane kontra effaclar - zdecydowanie świeżej czuję sie po tymdrugim - no i zapach wyjątkowo lubię ![]() Edit : wielkie dzięki za pamięć
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
witaj, zajrzyj do mnie- mam chrapkę na krem hauschki
![]() mam poza wątkiem gdzieś schowane u siebie kilka próbek po 15 ml szamponu kerium- ale musialabym dokładniej sprawdzić, co i jak
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Proszę poszukaj próbek Kerium oraz podaj informacje który to jest (zdaje się że jest w nich wybór (?) ), interesowałaby mnie równiez odleweczka Unifiance - oba kosmetyki chętnie wypróbuję. Jednak niestety krem Hauschkowy odpada za próbki i odlewkę. Może mogłabym coś jeszcze poszukać dla Ciebie w zamian? EDIT: Patrzę na liste potrzeb. Mam zieloną glinkę w paście - mogę się podzielić |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
moze zainteresuje ciebie podklad vichy normateint?
![]() za Dr. Hauschka , krem z płatków róż pozostało około 60% Avene, Diacneal - chętnym na próbę moge zrobić odlewkę. a jesli bylo by to za malo to moge czegos poszukac dolozyc
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
odp w swoim watku
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niestety, z małych kerium znalazłam tylko pół próbki- wydaje się, że moi współlokatorzy poczynili z nich użytek, ostatnio było ich jakoś więcej no nic to, sorki za zamieszanie i pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
patii w końcu mialam chwilę aby poczytać o clinique, przeraża mnie ten alkohol i skrajnie różne opinie. Bardzo chętnie bym go wzieła ale najpierw musze zdobyć próbkę,aby nie była to kolejna kosmetyczna wpadka. Chyba że wypatrzyłaś w zamian u mnie cos czego i tak nie będę uzywała - wowczas mogę zaryzykować.Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
wiesz..w sumie u ciebie na ten czas interesuje mnie tylko krem rozany (wywnioskowalam ze kwasy w diacnealu moga mnie podrazniac). wiec jakbys byla chetna na ten tonik to daj znac
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie kremik hauschki oddam jedynie za coś niewątpliwego co do przydatności, nie wykluczone jednak że odezwę się w momencie kiedy zdobede miniturkę toniku i okaże sie że to jednak to
Pozdrawiam.A teraz mała reklama :Diacneal nei taki straszny- wręcz przeciwnie jeśli uzywany z głową. Polecam wypróbować - najlepiej próbeczkę ( zresztą jest tak wydajny że próbka starczy na długo) - warto . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

jestem pewna że to on, szukam po pokoju i gdzieś skutecznie się przede mną chowa
)
no nic to, sorki za zamieszanie i pozdrawiam