|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje kosmetyki na wymianę!!!!! Zapraszam!!!
SZUKAM:
Kosmetyki Vichy, zdaję sobie jednak sprawę że moje kosmetyki nie są warte kosmetyków Vichy, dlatego w zamian za kosmetyki oferuję raczej swoje ubrania, i jednocześnie zapraszam do mojego wątku ![]() Różu do policzków, i takie tam ![]() WYMIENIĘ: 1. Róż do policzków Manhattan, nie odpowiada mi kolor, wymienię na inny róż, zużycie rózu niewielkie - nie ma 2. Błyszczyk Manhattan, kupiłam w berlinie, użyłam kilka razy i leży... 3. Szminka Rival De Loop, także z niemiec, kolor bardzo odważny, brązowa ![]() 4. Błyszczyk Miss Sporty, z brokacikiem 5. Krem do depilacji nóg Sensual, raz użyty, są w nim jeszcze nieużywane chusteczki po depilacji, brakuje tylko łopatki do ściągania włosów, ale można zastąpić inną ![]() 6. Szminka Avon, zostało tylko ile widać na zdjęciu (to ta biała) leży u mnie już 2 lata ![]() 7. Masło kakaowe do twarzy, użyte 2 razy, ma przepiękny zapach, niestety dla mnie za tłuste ![]() 8. Błyszczyk Inglot, Capuccino, zostało tyle ile widać na zdjęciu, opakowanie mi sie połamało 9. Róż do policzków i cień do powiek w jednym Inglot - po terminie ![]() 10. Nivea Visage Young Beatiful skin, podkład dopasowujący sie do koloru skóry ![]() ![]() 11. Rozświetlacz do twarzy Avon, kilka razy użyty, zostało jakieś 95% ZAPRASZAM DO MOJEGO WĄTKU Z FIRMOWYMI UBRANKAMI ![]() oto link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189052
Poszukiwane na wymiane kremy - Vichy Normaderm lub Skinset! Edytowane przez Anastazja87 Czas edycji: 2007-05-20 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje kosmetyki na wymianę!!!!! Zapraszam!!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462
Może znajdziesz coś u mnie ? Interesują mnie róże do polików Manhattan i Inglot (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hop
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
cześć, przepraszam że ostatnio nie dałam znać, nauka, sprawy osobiste, nie miałam do tego głowy...
odpowiem w tym tygodniu, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.