![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowy wątek - nowe rzeczy zapraszam - kosmetyki , ubrania , płyty itd.
NIEAKTUALNE
KOSMETYKI Kolorówka [size=2][b]^Błyszczyk oriflame day dream kolor bliss ( czekoladowy) użyty kilkanaście razy ^Błyszczyk Joko waterproof 2w1 biały (przeźroczysty) i fioletowy użyty kilkanaście razy ^Błyszczyk oriflame starstruck (czerowny) - połowa ^Błyszczyk avon colortrend - fioletowy o zapachu czekolady niesety po daciew ważnośc , ale pachnie , samkuje i rozprowadfza sie tak smao jak przedtem ![]() ^Pomadka w płynie Bell Twist style użyta tylko na spróbowanie ^Pomadka jasno czerwno - Twist nie użwana chociaż troche zniszczone opakownie ^Kredka do oczu double-colour jasno niebieski i granatowy uzyta kilka razy[color=Red] ^Opalizujący cień do powiek w żelu mona lisa mincer z 10 ml została ok. ^Cień vollare brazowy ( prawie cały zuzyty) jaśniejszy brązowy oraz beżowy ale z rozwalonym opakowaniem ^Brokatowy Żel do upiększania skóry i włosów mona lisa mincer ^Podkład Dermacol - numer 215 - więcej niz połowa ^Podkład Soraya - kuracja anty trądzikowa - matująco-kryjący , antybakteryjny kolor jasny beż - myślę że zostało mneij niż polowa z 30ml ^Podkład L'oreal true match kolor C5 - trudno mi powiedziec ile zostało podejrzewma ze polowa może mniej , wymienię albo na jasniejszy kolor albo na inny podkład ^ Korektor w sztyfcie Pierre Rene - użyty kilkanaście razy PIELęGNACJA ^Avon bezbarwny sztyft przeciwk wyprosykom , zostało ok 1/3 ^Avon zel przeciw wypryskom Drzewo herbaciane i grejfrut - trudno powiedzieć iel zostało chyba kolo połowe, moze mniej ^Brevoxyl - na wypróbowanie myślę ze starczy na raz , albo dwa ^acne-derm też raczje na wyporóbownaie - na kilka razy ^Afrodyta adonis - płyn na trądzik- mogę zrobić odlewkę ^Avon - intensywnie nawilżajaca mgiełka do twarzy - aloe&avocado ubytek ok.1/4 ^Avon - krem ochronny na zime - ubytek ok 1/3 ^Tin tin - tonik antybakteryjny - zostało ok 1/4 ^Krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota- soraya - połowa ^Sudocrem - połowa z 60g WłOSY ^Avon - SPRAY przedłużający świeżosć włosów , ubytek ok 2 cm ^Avon – advance technoiques przeciwłupieżowy szampon z odżywka 2w1 zostało troche mniej niż ¼ ^nivea Hair Care - Szampon odżywiający kolor do włosów farbowanych –10 ml Inne ^Wilkinson - pilniczek do paznokci , używany n z przykrywką na sma pilniczek ![]() ^Woreczki na tampony - mam ich bardzo dużo ^Szczoteczka do czesania brwi i rzęs UBRANIA ^Bluzka niebieska rozmiar s/m ^.Komplet kamizelka + spódniczka z cienkiego materiału ^Kamizelka jasno fioletowa ^Czarne spodnie rozmiar dość mały pisze na metce że na 1,64m dł. nogawki to 92 cm a szerokosc w pasie 35-36. ^granatowa bluza z napisem na rękawie 'only' ^ Sweterek recznie robiony rozm ok L ^ czarna długo spódnica z klamra rozm. 40 zdjęcia w najblizszym czasie ![]() BIżUTERIA ^3 bransoletki kółka ^bransoletki koralikowe , jedna z bursztynków branzoletki b,c,e,f nieaktualne ! ^koraliki można je nosić na ręke lub szyję ![]() ^ozdobny naszyjnik zapinany na szyi ^bransoletka kolorowa ^. bransoletka - łańcuszkowa ^bransoleta z łańcusza na tabliczce napis 'cobra' ^bransoletka na nogę ( zamek trosze luźny) ^plastikowy pierścionek z kwiatuszkiem w środku ^spinki do włosów c , d i e to dwie spinki ale spięte ![]() ^opaska do włosów KSIążKI [COLOR=Silver] książkA o pielęgnacji paznokci w języku angielskim 'technical guide to beatiful hands and nail' z firmy mavala CD ^Podręczny Leksykon leków leki bez recepty ^Testy gimnazjalne ^Shrek 2 cd-rom multimedialny ( sama nie wiem co dokładnie tam jest mogę sprawdzić jeśli kogoś to zainteresuje ![]() ^Ich troje - z Magdą Famme 6 piosenek ![]() ^Piosenki Hip hop ( min. Eminem , 2pac Snoop Dogg , 5 piosenek) ^Harry Potter i kamień filozoficzny - fragmenty ksiązki czyta Piotr Fronczewski ^Disney - gry komputerowe ^Elementarz internauty ^Portal edukacji ekonomicznej - 2 części na 2 płytach + 3 płyta a na niej nowy , inny kurs ![]() ^Zimowe Igrzyska olimpijskie - stare dobre eomcje , wielkie wydarzenia olimpiad zimowych , VCD ^Multimedialny przewodnik po Carvingu i stacjach narciarskich ^Królewskie brami Polaków mundiale 1938 - 1986 ^Pustynna przygoda Bombika -chyba słuchowisko ![]() ^Słowo Papieża - pierwsza pilegrzymka 1979r - 20 fragmentów wypowiedzi Papieża ^Wszystko o seksie - encyklopedia multimedialna ^Romeo i Julia reportaż z przygotowań do musicalu RiJ reż Januesz Józefowicz - kilka piosenek zdaje się ![]() ^Salsa - filmowa lekcja uczy tańczyć Jose Torres ![]() ^DVD - pokój Marvina - bardzo polecam świetny film ![]() RóżNOśCI DO DOMU ^Portret słodziutkiego kotka ^Termometr w kształcie kotwicy ^3 ramki wszystkie 9x13 w tej szklanej ze złotą obwódką nie mam nózki ![]() ![]() ^Tabliczki z psami 'uwaga...' ![]() ^flirt towarzyski ^farba fioletowa do szkła ![]() ^sztuczny słonecznik ^sztuczny kwiatek w doniczne bardzo ładny ![]() ^zbiór karteczek o zwierzątkach które kolekcjonowałam kilka lat temu ( o psach kotach i rybach) ^plany lekcji ^2 nowe ( jeszcze w folii) kartki walentynkowe ^smyczki' do kluczy i innych gadżetów ( jak widać mam ich dużo białe , zółte ,czarne , czerwone....) ^tabliczka na magnesy do powieszenia np na lodówkę.Można na niej zapisać rózne rzeczy a potem je wymazać ![]() ^szelki ze smyczą dla kota czy małego pieska nieużwane , zielone [size=2][color=RoyalBlue][i][b]SZUKAM !! 1. filtrów powyżej 50 2. Zeli / kremów / toników/maseczek na trądzik oraz przebarwienia 3. Rzeczy do zdobienia paznokci - lakiery , naklejki itp 5. Maseczki drożdzowej ( najlepiej Bandi ! ) 6.Odżywki do paznokci 7..Kremów do rąk i stóp 8.spray do stóp jakiegos zapachowego czy antyperspitacyjnego 9.odżywek do włosów - wygładzajacych, nawilżających , do zniszoczych i suchych włosów 10.jakiegoś ładnego dłuuugiego sweterka ![]() 11. spódniczki przed kolano rozmiar 38 najlepiej białej 12.talku do ciała 13..nivea visage young krem+podkład 14. słodkich perfum 15.balsamu nawilżającego o ciekawym zapachu 16.oliwki w żelu 17. mgiełek do ciała a oprócz tego jestem otawrka na wszystko , nie jestem wybredna ![]() Zdjęcia rzeczy których nie ma , chętnie wstawie ale piszczcie które Was interesują ![]() Edytowane przez Karolinka:):) Czas edycji: 2007-04-28 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Witchdoctor
|
Dot.: Nowy wątek - nowe rzeczy zapraszam - kosmetyki , ubrania , płyty itd.
Sudocrem - połowa z 60g
zbiór karteczek o zwierzątkach[/B] które kolekcjonowałam kilka lat temu ( o psach kotach i rybach) szelki ze smyczą dla kota czy małego pieska [/B]nieużwane ,
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2007-03-31 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za podkład loreala?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180589
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
szkoda
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Podkład Dermacol - numer 215 - więcej niz połowa a jaki to jest odcien?? a co za niego bys chciała?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Podkład Dermacol - numer 215 - więcej niz połowa przedwszystkim
Podkład L'oreal true match kolor C5 - trudno mi powiedziec ile zostało podejrzewma ze polowa może mniej , wymienię albo na jasniejszy kolor albo na inny podkład Krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota- soraya - połowa ^Podkład Soraya - kuracja anty trądzikowa - matująco-kryjący , antybakteryjny kolor jasny beż - myślę że zostało mneij niż polowa z 30ml a co z tych rzeczy jestes w stanie oddac za spódniczke? buziaki |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
Co??? przepraszam ty chyba myslisz o wymianie kosmetyków na kosmetyki.. wyobrazasz sobie zebym ja dawała ci spódniczke białą za 55 zł jedwab za 10 zł , cien (czarny) prawie nowy za 20zł Odżywka na noc dla wszytskich rodz.włosów nie wiem za ile... a ty chcesz mi dac pół dermacolu
mniej jak pól 30 mil podkładu soraya i krem rozsw.. połowe?? Jesli tak to ja podziękuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Karolinko, przeglądałam wczoraj Twój wątek i dalej podobają mi się zielone grzebyczki do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może coś znajdziesz za:
^Avon - SPRAY przedłużający świeżosć włosów , ubytek ok 2 cm ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
to ty jestes w tym momencie niegrzeczna... frajerki sobie nie znalazłas przykro mi.. i tak duzo zrobiłam ze chciałam sie zamienic za ciuch na kosmetyki ale widocznie nie umiesz tego docenic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
a ile tam jest tych testów??
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Prosze tesh o fotki kosmetyków
![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam narazie nie znalazłam odpowiedniej rzeczy ale jak będziesz miała coś nowego daj znać, chętnie obejrze.Pozdrawiam mikikola
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
KSIążKI
książkA o pielęgnacji paznokci w języku angielskim 'technical guide to beatiful hands and nails' z firmy mavala
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
hey kliknij do mnie na gg 217 090 5 tylko wpisz go bez spacji
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
napisz co Ci się podoba u mnie
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
mam bolerko białe M,ale nie oodam go za drobiazg,najwyżje za kilka rzeczy lub jedną,porządniejszą
![]() ![]()
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Hej. Moze jednak bym cos znalazla... Interesuje mnie:
^ Korektor w sztyfcie Pierre Rene - użyty kilkanaście razy - jaki numer? Interesuje mnie bardzo jasny bezowy kolor, na zdjeciu wyglada na ciemny... Mozesz okreslic ten kolor? ^Podkład Soraya - kuracja anty trądzikowa - matująco-kryjący , antybakteryjny kolor jasny beż - myślę że zostało mneij niż polowa z 30ml - jeszcze sie nad tym zastanawiam. Odp u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.