![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cienie i puder
WITAM!
Wymienie: 1) sypki cień JOKO z serii Winter Glamour nr 834 (srebrzysta biel) - zużycie ok.10% 2) sypki cień APC nr 13 - zużycie około 5% 3) Puder prasowany YRIA z Yves Rocher - kolor 131 CLAIR - ubytek max.5%, mam do niego pudełeczko. 4)cień BOURJOIS nr 37 - delikatny fiolecik; bez lusterka; ubytek 5-10% 5)czarny cień GOLDEN ROSE - ubytek niewielki 6)sypki cień CINEMA - biały opalizujący na zielony - ubytek 20% 7)miniaturka cieni LANCOME COLOUR FOCUS - kolor LATTE/MOCHACCINO - gramatura pierwotna 0,56 g - ubytek jasnego cienia 15%, ciemnobrązowy prawie cały 8)pryzmy/rozświetlający puder SEPHORA - odcień 02 ROSE - ubytek minimalny SZUKAM:cieni bell Planete , wody SAGI Oriflame, pudru w kulkach rozświetlającego, bardzo jasnego podkładu... Edytowane przez fryderyka Czas edycji: 2007-04-16 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cienie i puder
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za sypki puder?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...08#post3288408 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za puder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
moze cos za puder?
a może skusiłabyś się na coś z mojej skromnej listy?mnie interesuje sporo rzeczy, ja na zbyciu mam: +róz chanel joues contrase ,odcień caprice 96 ,oceniam może 5% zużycie +exofoliating manicure avon-kartonik ,ultoka +essence bibułki mataująco-odświeżajace makijaż +matrix curl.lifehttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8674 +the body shop lotion +krem do rak z minerałami z morza martwego avon +balsam opalizujacy yves rocher ode l 'amour +elizabeth arden błyszczyk-szminka w grubej kredce jasny róż +2 blyszczyki glam shine loreal +true match loreal n4 +cienie cantare +gosh powder effect +cien givenchy(brąz)prisme mirror regard +jil sander sensations +happy clinique +maseczka galenic +róż bourjois +loreal true match jak Cie coś zaciekawi opisze szczegóły. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U Ciebie interesuje mnie róz chanela lub bourjois tylko podaj mi jego numer ![]() Edytowane przez fryderyka Czas edycji: 2007-01-03 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1167218340 odp u mnie w wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hej! u Ciebie intersuje mnie:
*APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70% Bell, Planete, cień pojedynczy nr 309, pięknie połyskujące złoto – użyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zapomniałam dodać w opisie, że nie mam puszka do tego pudru, bo był tak ubrudzony pokruszonymi kuleczkami, że go wyrzuciłam. No i sama puderniczka ma pozdzierany napis i złotą obwódkę na zakrętce, ale w przypadku pudrów APC to norma, że tak się dzieje i to w bardzo krótkim czasie. Zresztą mogę cyknąć fotki, jeśli chcesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
nie pamiętam kiedy go kupiłam, chyba pół roku ma.Puderniczka jest w bardzo dobrym stanie,moge ewentualnie zrobic fotke dla Ciebie. Tylko nie bardzo mi się opłaca wymienić go za te kulki APC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
troszke mało tych kulek..
jeśli nadal jesteś zainteresowana wymianą to ja propunuje mój puder i cień za: APC, puder w kulkach nr 00 – mam z wymiany, dostałam go delikatnie mówiąc w rozsypce, ale doprowadziłam go do ładu i składu dodając kuleczki z innej mieszanki APC i w miarę zgadzają się proporcje (brakuje bodjaże paru kuleczek fioletowych i zielonych), zużycie ciężko mi ocenić, ale uznajmy, że jest go 60-70% Avene, woda termalna 50ml – nowa, zafoliowana Dove, Summer Glow, brązujący balsam do ciała, 250ml - mam 2 butle: wersji do karnacji jasnej i normalnej zostało jakieś 50% Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Pisałam w jakim stanie je dostałam i na ile oceniam mniej więcej zużycie. A one nigdy nie są w opakowaniu do pełna
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.