![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Bourjois Volume Clubbing, L'oreal, Celine Dion, Dessert Treats oraz inne, zapraszam
NIEAKTUALNE
nieaktualne kosmetyki zaznaczam na szaro dokładki na zielono rozpatrzę wszelkie propozycje UWAGA! Nie będę reagować na PW związane z wymianami. Jeżeli coś Cię u mnie zainteresowało, napisz to w wątku. Na PW wymieniamy wyłącznie adresy czy informacje dot. wysyłki. szukam przede wszystkim - dobrego granatowego cienia - różu np. bourjois - pędzla szerokiego do cieni (najchętniej inglot) - pędzla skośnego do brwi dłuższa lista poszukiwanych znajduje się tutaj Na wymianę mam odrobinkę kosmetyków Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka W oryginalnym kartoniku, pojemność: 29,5 ml, użyte kilka razy, praktycznie całe! Celine Dion, Paris Nights, zestaw EDT 15 ml + shimmering body lotion 75 ml NOWE nieużywane, zapakowane w kartonik Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy, mokra mam jeszcze inne tusze więc chętnie wymienię Maybelline Volum’ Express, kolor czarny, Nowa nieużywana APC, cienie sypkie, odcień 01 chętnie na inne sypkie APC najlepiej granatowe L'oreal, Contour Khol, kredka, kolor 131 noir intense/jet black Guerlain, Divinora - eyeliner w kałamarzu, czarny, trudno ocenić ile pozostało ale myślę że sporo, przynajmniej połowa. mam go z wymiany z jagabrz, Cils Demasq Lotion Fraicheur nowy płyn do demakijażu Botanics (from Boots), Monthly Intensive Hair Treatment Shampoo For dry, dehydrated hair saszetka 20 ml The Body Shop, Spa Wisdom, On a high hydrating puree (1/2) Botanics (from Boots) revitalising body lotion 3/4 z 75 ml Oriflame tinted self tan cream – krem samoopalający do twarzy i ciała Planet Spa mgiełka dotleniająca brazilian forest (1/2) Ziaja krem do rąk i stóp 2-3 razy użyty - oddam za drobiazg lub dorzucę do wymiany Avon, Foot Works, krem zmiękczający do stóp, spokojnie ponad połowa proszę wpisujcie co was konkretnie interesuje odpisuję u siebie ...oraz u Was, gdy coś znajdę zapraszam także do szperania w wątku ciuszkowym Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2008-05-13 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bourjois Volume Clubbing, L'oreal, Celine Dion, Dessert Treats oraz inne, zapra
![]() Edytowane przez e-xx Czas edycji: 2007-12-26 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bourjois Volume Clubbing, L'oreal, Celine Dion, Dessert Treats oraz inne, zapra
hej ;* znajdziesz cos u mnie za ktoras z tych rzeczy
Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy, mokra mam jeszcze inne tusze więc chętnie wymienię Maybelline Volum’ Express, kolor czarny, Nowa nieużywana L'oreal, Contour Khol, kredka, kolor 131 noir intense/jet black prosze odp u mnie ![]() pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy, mokra mam jeszcze inne tusze więc chętnie wymienię Maybelline Volum’ Express, kolor czarny, Nowa nieużywana L'oreal, Contour Khol, kredka, kolor 131 noir intense/jet black ? ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może cos u mnie za bourjois?
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
nie napisałaś co Cię u mnie interesuje i nie wiem za co mam szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
niestety nie dobrałam nic do AMC... także może innym razem, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za celine dion?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cześć
znajdziesz coś u mnie za: Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy, mokra mam jeszcze inne tusze więc chętnie wymienię ??
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
Jessica Simpson DESSERT TREATS lub Celine Dion, Paris Nights ?
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
nie podałaś linka ale jakoś znalazłam wąteczek
![]() niestety nic nie znalazłam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka W oryginalnym kartoniku, pojemność: 29,5 ml, użyte kilka razy, praktycznie całe!
Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy, mokra L'oreal, Contour Khol, kredka, kolor 131 noir intense/jet black Botanics (from Boots), Monthly Intensive Hair Treatment Shampoo For dry, dehydrated hair saszetka 20 ml najbardziej mi zalezy na bourjois i dessert treats
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chanel roz w pieknym etui z lusterkiem, aplikatorem miejscem na wklady zostalo 10% -blyszczyk maybelline shiny-licious malinowy,prawie pelny czy mogłabym zobaczyć zdjęcia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
prosze oto zdjecie shinylicious
a kasetki nie moge teraz zrobic bo nie mam aparatu - dostane jak tata wroci od rodziny ale to standardowa kasetka :lusterko ,prostokatna,2 prostokaty jeden na roz drugi na pedzelek - rozu jest naprawde malo
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
spodobał mi się ~~ puder brązujący YSL YVES SAINT LAURENT - fantastyczny brązujący puder, kolor nr. 4 - średni brąz z delikatnymi, mieniącymi się drobinkami, minimalne zużycie - użyty 2 razy, widać tłoczenia YSL na pudrze. PRZEPIĘKNY ! W oryginalnym kartoniku i czarnej saszetce, 9,5 g. Oddam tylko za inny wysokopółkowy puder brązujący nowy lub z minimalnym zużyciem. Na zdjęciu to środkowy puder.
tylko napisz mi proszę jak ten odcień się ma do terracoty 2 oraz czy dobrałabyś coś bo widzę że jest go więcej niż mojego guerlaina - (zrobię zdjęcia mojego pudru, sama ocenisz ubytek) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
co by Cię interesowało w zamian za te rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Jessica Simpson DESSERT TREATS - smakowite perfumy o zapachu i SMAKU waniliowych babeczek! Faktycznie po użyciu skóra jest słodka W oryginalnym kartoniku, pojemność: 29,5 ml, użyte kilka razy, praktycznie całe!
Bourjois Volume Clubbing mascara, czarna, otwarta miesiąc temu, użtya zaledwie 8-9 razy, mokra L'oreal, Contour Khol, kredka, kolor 131 noir intense/jet black Botanics (from Boots), Monthly Intensive Hair Treatment Shampoo For dry, dehydrated hair to mnie interesuje
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hej, mam poza wątkiem kosmetyki do włosów Keune (szampon i odzywka z serii So Pure i dwie maski do włosów. Byłabyś zainteresowana?
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.