![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Alien, Nature YR, Visit, Donna, Halloween, Dermablend i ciekawostki.
NIEAKTUALNE! ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...21#post4581521 Witam ![]() ![]() Pachnąco: -J.Del.Pozo- Halloween = ok 20-22/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), mam pudełko od zestawu ( z wymiany, ale nie podpasował mi za bardzo) Link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=149784 -YR Nature edt. Ze 100 ml zostało ok 42-46 ( widać na zdjęciu) -Tester SergioTacchini DonnaBez korka. Jest 3/4 z 75 ml . Niestety jest zepsuty atomizer, ta rureczka się odczepiła i nie da się normalnie psikać, napewno da się to jakoś naprawić rozkręcając, ale ja naprawdę nie mam na to głowy. Śliczny zapach, idealny na ciepłe dni i wieczory, subtelny ale z pazurkiem( to piżmo ![]() ![]() Link do KWC : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=133013 - Alien . Żel do mycia 100 ml o zapachu Aliena, pięknie się utrzymuje na ciele. Nowy, całkowicie pełny. -Visit for women 50ml, Azzaro, perfumowany balsam do ciała o zapachu Visit. Z 50ml zostało ok.45% ale trudno do końca stwierdzić, bo na górze tubki się jeszcze odłożyło. Piękny zapach dla zmysłowych kobiet, po użyciu skóra jest miękka, a balsam pozostawia świetlistą poświatę. Cudo. Podkładziki: -VICHY Dermablend 15 Opal. Świetny, niestety dla mnie i tak za ciemny( to najjaśniejszy odcień, ale wygląda naturalnie) musiałam rozrabiać jaśniejszym podkładem. Zostało chyba ponad połowę, ale nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić przez opakowanie. -Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. -Podkład Oriflame "Visions" Fresh look Foundation 35ml, nie wiem ile zostało chyba ok 75%, dla mnie za ciemny kolor mam baaardzo jasną karnację, Kolor naturalny "Natural Beige" -Podkład Sephora SPF 15 z witaminą E. Bardzo ładnie rozprowadza się po skórze. Trzeba wstrząsnąć przed kazdym użyciem bo odkłada się taki oleisty płynek, jak się tego nie zrobi ( to już było jak kupowałam, na to pomagać w rozprowadzaniu no i nawilżanie skóry). Oddcień podkładu to najjaśniejszy z dostępnych nr 001. Zużycie koło 8-10%, bo nawet ten jest dla mnie za ciemny Włosy: - Odżywka cynamonowa do włosów, z profesjonalnej serii fryzjerskiej "Selective professional" wygładzająca włosy- do modelowania. Została mniej więcej 1/4,ze 150 ml ale jest baaardzo wydajna - Pianka zwiększająca objętość włosów, z fryzjerskiej linii "HulaHoop" z firmy Emsibeth, opakowanie w stylu VINTAGE( ma niestety wgniecenia 2, nie widoczne za bardzo). Bardzo dobry jakościowo kosmetyk. Będę wymagająca co do tej pianki, mi niestety nie służy ( podobno świetna do kręconych włosów) tania nie była ( wręcz przeciwnie ;P). Ma niestety chybotliwą końcówkę, ale to zupełnie nie przeszkadza w używaniu. Ciało i usta: -Muss do ciała o cudnym cynamonowym zapachu, z serii "Dermika- Variete, figura do ciała" modelujący ciało zostało ok. 45% ale to dużo bo z 250 ml - Smakowe balsamy do ust SMACKERS, na tym forum dość znane i lubiane 3 sztuki: -s'Whirl Gloss Berry-Strawberry Twist ubytek bardzo nieznaczny (może 3%)Nie mam oryginalnej nakrętki- jest od innego smackersa -s'Whirl Gloss Cherry'Nilla Twist ubytek jak wyżej -Lip Smacker Sugared Spicy Cookie bez ubytku- maźnięty kilka razy. -NEW Vichy Oligo 25 Levres, Pielęgnujący błyszczyk uwalniający blask ust. Mocno nawilżający, i ogólnie poprawiający stan ust. Kolor: Musujący Róż. "Intensywnie nawilża i Odżywia kolor ust" Użyty chyba 2 razy. Na zdjęciu jest większa pojemność. Ja mam ten 6,5 ml. Szukam: Najbardziej: -Femme de Mont Blanc(to te fioletowe)!!! -D'elicies de Cartier -Kompletnie biały podkład dobrej firmy( Stargazer, albo coś) A nad resztą jeszcze pomyślę. ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2007-06-17 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Alien, Nature YR, Visit, Donna, Halloween, Dermablend i ciekawostki.
Kolejne zdjęcia ( I miejsce na ew.dokładkę)
Edytowane przez alorah Czas edycji: 2007-04-15 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pianka zwiększająca objętość włosów, z fryzjerskiej linii "HulaHoop" z firmy Emsibeth
Vichy Oligo 25 Levres, Pielęgnujący błyszczyk zerknij do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
-VICHY Dermablend 15 Opal. Świetny, niestety dla mnie i tak za ciemny( to najjaśniejszy odcień, ale wygląda naturalnie) musiałam rozrabiać jaśniejszym podkładem. Zostało chyba ponad połowę, ale nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić przez opakowanie.
-Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. -NEW Vichy Oligo 25 Levres, Pielęgnujący błyszczyk uwalniający blask ust. Mocno nawilżający, i ogólnie poprawiający stan ust. Kolor: Musujący Róż. "Intensywnie nawilża i Odżywia kolor ust" Użyty chyba 2 razy. Na zdjęciu jest większa pojemność. Ja mam ten 6,5 ml. Znalazłabyś coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiek1987 U ciebie niestety nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to ta pianka az tyle kosztowala ???
attracion wymienie tylko na inne perfumy raczej na 100% z nevada87 bo juz prawie dogadalysmy wymianke) moze znalazlabys cos innego i tak z ciekawosci na ile wyceniasz ta pianke??? nie wiem czy na zdjeciu o Ty ale jesli jestes blondynka to moglabym Ci zaproponowac np. maske do wlosow blond Rene Furterer |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za wodę Hallowen?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdzeszcos za:
-J.Del.Pozo- Halloween = ok 20-22/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), -YR Nature edt. Ze 100 ml zostało ok 42-46 ( widać na zdjęciu) -Tester SergioTacchini DonnaBez korka. Jest 3/4 z 75 ml .
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś umnie za dermablend?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za Dermablend?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
VICHY Dermablend 15 Opal. Świetny, niestety dla mnie i tak za ciemny( to najjaśniejszy odcień, ale wygląda naturalnie) musiałam rozrabiać jaśniejszym podkładem. Zostało chyba ponad połowę, ale nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić przez opakowanie.
znajdziesz cos u mnie? ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
U ciebie podoba mi się ten balsam w sztyfcie do ust, i tusz do rzęs lancome.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej, podoba mi się podkład sephory, dermablend i smackersy- może coś za któreś z tych rzeczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
hej, mam praktycznie kompletnie bialy podklad z lancoma teint idole ultra odcien 01(porcelain tej najjasniejszy) bez dodatku ani rozu ani zółtego czy bezu czysta biel jak tak teraz patrze, mysle ze bylby dla ciebie w sam raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za vichy dermablend?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za smackersy???
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
_Lunka_ Szukam właśnie jaśniutkiego/białego podkładu, lub zapachu z mojej niewielkiej listy ;P Ale można mnie kusić różnymi propozycjami :tak:
Mała króweczka... Podoba mi się u ciebie tylko Insolence U reszty dziewczyn nic nie znalazłam ![]() Zapraszam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
- Alien . Żel do mycia 100 ml o zapachu Aliena, pięknie się utrzymuje na ciele. Nowy, całkowicie pełny.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
NEW Vichy Oligo 25 Levres, Pielęgnujący błyszczyk uwalniający blask ust. Mocno nawilżający, i ogólnie poprawiający stan ust. Kolor: Musujący Róż. "Intensywnie nawilża i Odżywia kolor ust" Użyty chyba 2 razy. Na zdjęciu jest większa pojemność. Ja mam ten 6,5 ml.
zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
[quote=alorah;4143436]Pachnąco:
-Podkład Sephora SPF 15 z witaminą E. Bardzo ładnie rozprowadza się po skórze. Trzeba wstrząsnąć przed kazdym użyciem bo odkłada się taki oleisty płynek, jak się tego nie zrobi ( to już było jak kupowałam, na to pomagać w rozprowadzaniu no i nawilżanie skóry). Oddcień podkładu to najjaśniejszy z dostępnych nr 001. Zużycie koło 8-10%, bo nawet ten jest dla mnie za ciemny Zapraszam do mnie ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, niestety nic.
Zapraszam !! W górę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
lipiec na maksa!!! :)
|
znalazłabys cos u mnie za dermablend?
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u ciebie:
1. Miss Dior Cherie ok. 25/30ml, kartonik, oryginał. 2. Baby Doll YSL ok. 18-20/30ml, brak kartonika, oryginał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
alorah podoba mi sie u ciebie dermablend.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.