|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam ZABAWEK EDUKACYJNYCH
NIEAKTUALNE
Dziewczyny poszukuję zabawek edukacyjnych dla małego dzidziusia. Najchętniej firmy Fisher Price, ale nie wykluczam, że cos innego mi się nie spodoba ![]() W zamian proponuję to co w moich wątkach, a oprócz tego poniższe rzeczy (UWAGA- oddam je tylko za coś z wish listy ![]() Jeśli macie jakies zabawki, których szukam, a nic Was u mnie nie zainterersowało- piszcie- chętnie pogrzebię w swoich zasobach ![]() 1. NEW LOOK- mała różowa torebka- stan bdb 2. BERSHKA- mała torebka, NOWA 3. ATLANTIC- fajny niebieski staniczek, NOWY 75 B 4. QIOSQUE- bluzeczka z przezroczystymi ękawkami, pudrowy róż, NOWA rozm. M/L 5. BERSHKA- fajna fioletowa bokserka, NOWA, rozm. M, ma wadę- dziurki po jednej stronie koło zatrzasków- jak się zaszyje to myślę, że w ogóle tego nie będzie widac Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2007-10-08 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam ZABAWEK EDUKACYJNYCH
6. NEW LOOK- bluzeczka z koronką i cekinami przy dekolcie, NOWA, rozm. S, ma z tyłu maleńką dziurkę
7. SELECT- czerwony (nie taki jaskrawy jak na zdjęciu ![]() 8. JEAN-S fajne jeansy z wywinietymi nogawkami, stan bdb, rozm. S 9. Spodnie z haftem- stan bdb, rozm. wg mnie S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
10. RINASCIMENTO- seksowny sweterek z gołymi plecami, NOWY, rozm. z metki L, ale wg mnie M
11. PROMOD- ciemno- pomarańczowa mini ze sztruksu, NOWA, ale gdzieś mi się oderwała metka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
kilka propozycji:
1. "przywieszka" do łóżeczka - gwiazdka przy naciśnięciu piszczy a ksieżyc przy poruszaniu dźwięczy ziarenkami, które ma w środku 2. miś grzechotka 3. krab gryzak - jego łapki szeleszczą, rączki z boku są wykonane z różnych w dotyku materiałów, można go złapać za czerwony uchwycik... ogólnie daje dużo wrażeń zmysłowych dla malca 4. sześcian - jest naprawdę świetną zabawką, dziecko może go oglądać z różnych stron, obracać, wyginać boki, kręcić lusterkiem, przeglądać się w nim, a umieszczone po przeciwnej stronie czarne i białe pokrętełka z wypukłościami (oddziaływującymi na dotyk) można obracać w dowolne strony, wydają świetny dźwięk coś w rodzaju "trrrrt", umieszczone w przezroczystych pręcikach kuleczki również dźwięczą ![]() 5. dziewczynka - można kręcić dookoła jej głową, tułowiem, rękami, nawet kitką, kwiatuszek mozna wcisnąć - przy mocniejszym naciśnięciu piszczy ![]() te pluszowe w razie wymiany naturalnie wypiorę w proszku dla niemowląt i przylecą do Ciebie świeżutkie popołudniu zadzwonię jeszcze do znajomej, której pozyczyłam w zeszlym roku karuzelkę do łóżeczka, dowiem się czy jeszcze ją ma ![]() daj znać czy coś Ci się spodobało, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.