![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Straganik --- Zapraszam! NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Na początek mam do zaoferowania kilka zapachów, trochę pielęgnacji i jeszcze mniej kolorówki ![]() Jeśli chodzi o zapachy interesują mnie raczej odlewki, nie oddaje calych falkonów. ( z wyjątkami ) Zgodnie ze zdrowym rozsądkiem za odlewkę oczekuję odlewki, za próbkę próbki etc. Ale jestem otwarta na propozycje --- tak aby obie strony były zadowolone ![]()
Dior Addict EDP tester Jean Paul Gaultier Gaultier2 EDP tester nieaktualne wymiana z Favkes Donna Karan Black Cashmere EDP --- na zdjęciu nie widać zawartości --- wody zostało na kilkanaście psiknięć Guerlain L'Instant EDP tester Avon Surrender EDP damski --- oddam cały flakon, zawartość jak na zdjęciu ( mniej niż połowa), bez kartonika Avon Extraordinary EDP --- również oddam cały flakon, zawartość jak na zdjęciu ( mały ubytek ) bez kartonika, uwaga! woda ma około 1,5 roku[/LIST] Obecnie poszukuję Cartiera'a Le Baiser Du Dragon ! Ponadto raczej nie szukam konkretnych zapachów,ale interesują mnie odlewki woni pudrowych, słodkich, orientalnych ![]() ![]()
Avon Serum rozświetlające Ryż i Sake Planet SPA --- zawartość jak na zdjęciu( grubo ponad połowę ), serum jest nowe Dove Krem nawilżająco-brązujący Summer Glow wersja dla ciemnej karnacji, użyte kilkanaście razy, zawartość +/- połowa Ziaja SopotSun SPF 30 przeciw zmarszczkom --- krem nowy, użyty dwa razy próbki: Logona seria Age Protection --- próbka fluidu przecizmarszczkowego, kremu do twarzy na dzień i kremu do rąk; Nivea seria DNAge próbki --- 3 x krem na dzień, 3x krem na noc i 3x krem pod oczy; Nivea seria Soja + próbka kremu na dzień, na noc i pod oczy; L'Oreal seria Age Re - Perfect próbka kremu na dzień i na noc[/LIST] Ciało: Olejek na rozstępy Babydream nowy, uzyty 3 razy Avon Balsam na noc Sródziemnomorska Oliwka Planet SPA nowy, uzyty 1 raz[/LIST] Włosy: Schwarzkopf Professional Osis Thrill Modelująca guma do włosów---gumę uwielbiam, daje efekt wlosów potarganych przez wiatr, nie obciąża,ale jest piekielnie wydajna---oferuje odlewke Kallos Relax balsam do prostowania włosów, 300 ml nowy użyty raz---oddam całe opakowanie Kallos Placenta Maska regeneracyjna z wyciągiem z łożysk, nowa użyta kilka razy, zawartość na zdjęciu Avon Advance Techniques Serum na zniszczone końcówki użyte kilka razy, wyprodukowane w lipcu 2006 Joanna Effect.Net Wilgotny żel do włosów, nowiutki, raz użyty Dove Krem Wygładzający Jedwabista Gładkość kupiony w kwietniu, uzyty raz[/LIST]W pielęgnacji również nie mam konkretnych typów. Wymienię się za coś co mnie zainteresuje.
Clinique Perfectly Real Makeup odcień Shade zostało go na dwie, trzy (może więcej) aplikacji, oddam za próbkę Revlon Colorstay z Softlex dla cer mieszanych/tłustych odcień 320 True Beige, zawartość ponad połowa Avon cienie do powiek Złociście połyskujący odcienie Bronze i Chocolate użyte dwa, może 3 razy bez kartoników Guerlain Meteoryty odcień Beige Chic tu w grę wchodzi odsypka i raczej tylko raz nieaktualne, wymiana z iwcia74 Szukam podkładu Chanel Teint Innocence w kompakcie odcień Naturel! Dużo za niego oddam ![]()
I'm not livin' to be a Mrs. Edytowane przez Ptaszysko Czas edycji: 2007-08-04 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Straganik --- Zapraszam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
Kallos Placenta Maska regeneracyjna z wyciągiem z łożysk, nowa użyta kilka razy, zawartość na zdjęciu Avon cienie do powiek Złociście połyskujący odcienie Bronze i Chocolate użyte dwa, może 3 razy bez kartoników |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
CZeśc! Mam do wydania Eternity Moment edp 70/100 ml - może Cię interesuje ten zapach? Z tym,że nie chciałabym robić z niego odlewki.
![]() U Ciebie interesuje mnie JPG 2 i L'Instant. Mam jeszcze Miracle 27/30 edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
jaka to pojemnosc Addicta?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
znajdizesz cos za:
Dove Krem nawilżająco-brązujący Summer Glow wersja dla ciemnej karnacji, użyte kilkanaście razy, zawartość +/- połowa 1. Kallos Placenta Maska regeneracyjna z wyciągiem z łożysk, nowa użyta kilka razy, zawartość na zdjęciu 2. Avon Advance Techniques Serum na zniszczone końcówki użyte kilka razy, wyprodukowane w lipcu 2006 oddam duuużo ![]() 4. Dove Krem Wygładzający Jedwabista Gładkość kupiony w kwietniu, uzyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj, interesuje mnie
1. Dior Addict EDP tester 2. Jean Paul Gaultier Gaultier2 EDP tester 3. Donna Karan Black Cashmere EDP --- na zdjęciu nie widać zawartości --- wody zostało na kilkanaście psiknięć Zapraszam do mojego kramiku z perfumamii |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jestem zainteresowana odsypką meteorytów, w zamian to co w wątkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Kafetko --- nic interesujacego dla mnie u Ciebie nie znalazlam
![]() Maggie--- u Ciebie podoba mi sie Biotherm emulsja zamykajaca pory ![]() Gosia 197 --- zapachy, ktore podalas to niestety nie moje klimaty ![]() Figg pojemnosc to 100 ml Karolinko u Ciebie interesuje mnie baza pod podklad Astora, moglabys napisac mi cos wiecej o niej ? Eldl --- raczej zaden zapach mnie nie interesuje ![]() Iwciu74 zainteresowal mnie puder sypki La Praire ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
niesety baza juz nieaktualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
witaj
u CIEBIE bardzo intersuje mnie Addict - moze coś u mnie za niego? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191654
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Fakt
![]() ![]() W jakim odcieniu masz emulsje rozswietlajaca Revlon? Do uzgodnienia ![]() A jaki ma odcien ?
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaki on ma odcien --- chlodny czy cieply?
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie odlewki perfum.Znajdziesz cosik u mnie?Może Tesori?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy to ten?
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś za Revlon Colorstay z Softlex dla cer mieszanych/tłustych ??? Może jakiś ciuszek?
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
a może za Donna Karan Black Cashmere chcialabys Fantazje Fendiego, zobacz w moim wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196902
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
W takim razie bylabym zainteresowana
![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
ok dzieki
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.