|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Collistar plus Clinique
NIEAKTUALNERobię generalne porządki w kufrze i pozbywam sie wszelkich kosmetyków, których nie używam, a są w dobrym stanie i na pewno znalazłyby lepszą właścicielkę
![]() Do wymiany mam: *COLLISTAR Crema Bronzante Compact, kolor 2. Kremowy kompakt w puderniczce nadający skórze szlachetną promienność i wyrównany złocisty kolor opalenizny.Dzięki obecności nawilżających właściwości cennych aminokwasów i witaminy E działa przeciwzmarszczkowo,nawil ża,wygładza i chroni skórę.Zawiera filtr UV-A i UV-B. Puder był użyty 2 razy na całą twarz w celu testu - okazał się sporo za ciemny. Posiadam do niego jeszcze oryginalny kartonik.(w rezerwacji) *CLINIQUE Anty blemish solution Day Time Shield - 40 ml z 50. Także posiadam kartonik. - nieaktualny- leci do cheer Poszukuję w zamian: *błyszczyki - od bezbarwnych, poprzez jasny beż, cielisty róż, oranż, koral aż do ciemnego różu. *kwasy(Lyssanell Active, Acnederm, Effaclar, Diacneal, Glico A), *kosmetyki apteczne do demakijażu(żele, płyny micelarne) *Toniki apteczne Effaclar, Lyssanel SVR, Avene *dobry krem pod oczy(Avene) *maseczki apteczne
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2007-08-28 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Collistar plus Clinique
Co byś chciała za:
*CLINIQUE Anty blemish solution Day Time Shield - 40 ml z 50 ?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Za Clinique?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202304
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy zz clinique byłabyś zainteresowana pore minimizer w wersji 30 ml cały, ponad 20 z 30 ml ddm gel i tonik e lauder clean finish 100ml cały ? mam jeszcze jakies balsamy (sephora, b&b works, YR,) może cos Ci się przyda?
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9531? I zainteresował mnie Twój mus do ciała Sephora.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Maju,wstepnie bylabym zaintresowana collistarem ,jesli pozwolisz ostateczna odp. dam po weekendzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dobrze - w takim razie wstępnie rezerwuję dla Ciebie Collistara i czekam na odpowiedź po weekendzie. Nawet mi na rękę, bo w weekend wyjeżdżam da Zakopanego więc też nie odzywałabym się.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() *COLLISTAR Crema Bronzante Compact, kolor 2. Kremowy kompakt w puderniczce nadający skórze szlachetną promienność i wyrównany złocisty kolor opalenizny ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Collistar na razie w rezerwacji, ale nie znalazłam nic co byłoby mi potrzebne.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
To jest thermal active skin refiner, byc może ten drugi link ale cos mi sie nie chce pokazać..
A sephora o krem do ciała o konsystencji musu, nowy tylko folia lekko odchylona żeby sprawdzic zapach.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() Clinique już wymieniony, a Collistar na razie chwilowo zarezerwowany. Jeśli będę wiedziała co z Collistarem, to odezwę sie w Twoim wątku.
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Maju,jesli jestes nadal zainteresowana wymiana to ja chetnie
![]() pisz pw jakby co. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak późno odpowiadam ale wątek już nieaktualny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.