![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Codziennie nowości! Selektywne marki! Oddam duuuużo za coś czego szukam ! Zapraszam !
Wątek przeniesiony. Link w moim podpisie.
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2007-09-10 o 18:58 Powód: unieważnienie wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Codziennie nowości! Selektywne marki! Oddam duuuużo za coś czego szukam ! Zapra
Karolinko podoba mi się błyszczyk Revlon jaki jest jego numer , nazwa koloru / ewentualnie poproszę o fotkę / i co byś sobie za niego życzyła ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Codziennie nowości! Selektywne marki! Oddam duuuużo za coś czego szukam ! Zapra
znajdziesz cos u mnie, u ciebie podoba mi siekilka rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za to
3.Unikat !!! Ralph Lauren Romance Sensual Notes woda toaletowa ze 100 ml zostało 80. Niedostępna na polskim rynku letnia wersja zwykłego Romance bardziej subtelna acz niezwykle trwała.Różni sie od tej na naszych półkach kolorem flakonu - ten jest szroniony leciutko różowo perłowy. Tester bez korka. oto co moge zaproponowac: -hot couture Givenchy -odlewke np. 40 ml Valentino Rock'n Rose lub Romance Ralpha -Dkny summer women - limitowanka -probki kosmetykow nuxe w kosmetyczce -puder brazujacy w kuleczkach Avon -zostala ok 1/3 -wode malinową i truskawkowa Yves Rocher -nową maskę mleczno-kokosową Kallos -nową odzywkę L'Oreal SOlar Sublime w sprayu -odżywkę L'oreal Volume Extreme w sprayu -tusz Astor Volumetrix -nowy tusz maybelline xxl i probki zapachow: escada into the blue chanel allure sensuelle miss dior cherie valentino rock'n rose burberry brit gold guerlain insolence
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
3. DAX Cashmere Secret - baza wygładzająca 3D Silicone z 30 ml zostało około 18. ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Vichy balsam, i pewnie coś jeszcze - muszę dokładnie przeanalizować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zamieszczam Ci fotke tego błyszczyka , na ustach nie wychodzi taki intensywnie rozowy wrecz przeciwnie ładny parwie transparenty , z delikatną poswiata rózowego , naparwde ładny. a nie wypatrzyłas czegos jeszcze? bo chyba za sam blyszczyk się nie opłaca
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
- JPG2, - Mellow R.Verino - określ po krótce zapach - Sally Hansen na twarz - jaki kolor ? - Abacosun - tylko za diabła nie wiem co to jest ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5697 Sally Hansen do twarzy nie ma wyszczególnionych kolorów. Z rozświetlaczy mam revlon jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ok 40/100 ml to mało
![]()
![]() |
#16 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
idiaminka a nie dobralabys sobie czegos z watku?
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
YSL chciałabym wymienić za perfumy (najchętniej za angela) a nic innego cie nie zainteresowalo w moich wątkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Indiaminko po głębszym zapoznaniu niestety ciekawa jestem jedynie Vichy, ale nie za wszelką cenę. Zapachów jednak za niego nie oddam - wybacz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wybacz za OT. Patrze na twój tytuł i deklarujesz spore dokładki - będę zaglądała - może coś mnie poruszy ![]() ![]() edit: przypomniało mi się - mogłabym sie podzielić tym - same świetne opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8957 , podzielam owe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale chętnie przyjmę propozycję. Podziel się jeśli mozesz tym cudeńkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Firma to Margo, puder jest sypki, moze 1/4 ubyla , 2 razy go tylko uzylam, kolor jest raczej jasny , ale ja mam ciemna karnacje i bylo ok, jest z brokatem i daje naprawde trwaly i fajny efekt, ladnie pachnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.