![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki z różnych półek od orchid87:)!!!
5. Avon Advance Techniques-Intense repair - kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów, z wymianki, nieużywana, więc zostało całe 150 ml (nie ma zakrętki, ale to niczym nie szkodzi, bo to opakowanie z pompką)
9. Extreme Gloss GLAZEWEAR Avon, tylko wypróbowany, wersja mini-jeden z trójpaku, kolor Sand (choć chciałabym zobaczyć zdjęcie, bo nie jestem pewna czy dobrze to sobie wyobrażam ![]() znalazłabyś coś za to? Linki do moich watków w podpisie ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dziekuje, ale juz ja mam
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
nr3,4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej,interesuje mnie to :5. Avon Advance Techniques-Intense repair - kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów, z wymianki, nieużywana, więc zostało całe 150 ml (nie ma zakrętki, ale to niczym nie szkodzi, bo to opakowanie z pompką). pisałaś o żelu pod prysznic,więc masz nadal na niego ochote?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hej. po za wątkiem..hmm jeśli chodzi o kosmetyki to mam krem 50 ml. z serii Avon Care, nawilżający (jest fajny) oddam nie cały, mam też taką jakby paletkę z gazety, kiedyś kupiłam. 2 cienie (fiolet i niebieski) oraz 2 błyszczyki (rózowy i bezbarwny) to wszystko jest bez aplikatora, a cienie trochę pokruszone. no i....chyba tyle. mogę też odlać płynu do higieny intymnej i....tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj interesuje mnie u ciebie
2. Vichy NormaDerm krem na dzień, z 50 ml została co najmniej połowa, nie wiem o który dokładnie krem chodzi, bo na KWC jest co najmniej 2, dlatego napisz proszę oraz 5. Avon Advance Techniques-Intense repair - kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów, z wymianki, nieużywana, więc zostało całe 150 ml (nie ma zakrętki, ale to niczym nie szkodzi, bo to opakowanie z pompką
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Rimmel Stay Matte make-up, odcień 001 Ivory 30 ml, tylko wypróbowany
i jaki kolor ma blyszczyk eveline?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
5. Avon Advance Techniques-Intense repair - kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów, z wymianki, nieużywana, więc zostało całe 150 ml (nie ma zakrętki, ale to niczym nie szkodzi, bo to opakowanie z pompką)
jeszcze to mnie interesuje. Napisz może, co Cię u mnie zainteresowało, bo może się zdarzyć tak, że nie będę chciała wymienić tych rzeczy za te, które wymieniłam u Ciebie i wtedy rozwiążę Twój dylemat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
6. Soraya matujący make-up w odcieniu 01 jasny beż 30 ml, użyty tylko 3 razy --->oddam za nic, jeśli ktoś mieszka w mieście obsługiwanym przez InPost 7. Matte Mousse Make-up od Wibo, najjaśniejszy (odcień nr 1), minimalny ubytek (prawie żaden) --->oddam za nic, jeśli ktoś mieszka w mieście obsługiwanym przez InPost 12. Korektor Vipera odcień opalony (nr 5), tylko wypróbowany--->oddam za nic, jeśli ktoś mieszka w mieście obsługiwanym przez InPost coś za to u mnie ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206303 mieszkam w mieście obsługiwanym przez inPost ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Vichy NormaDerm krem na dzień, z 50 ml została co najmniej połowa Korektor Vipera odcień opalony (nr 5), tylko wypróbowany Avon Advance Techniques-Intense repair - kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów, z wymianki, nieużywana, więc zostało całe 150 ml (nie ma zakrętki, ale to niczym nie szkodzi, bo to opakowanie z pompką) 6. Soraya matujący make-up w odcieniu 01 jasny beż 30 ml, użyty tylko 3 razy 7. Matte Mousse Make-up od Wibo, najjaśniejszy (odcień nr 1), minimalny ubytek (prawie żaden) 8. Rimmel Stay Matte make-up, odcień 001 Ivory 30 ml, tylko wypróbowany 9. Extreme Gloss GLAZEWEAR Avon, tylko wypróbowany, wersja mini-jeden z trójpaku, kolor Sand ?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej, u mnie nie odpisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
interesowałby mnie ten Dove
![]() jaką ma datę? ![]() oczywiście musiałabyś sobie coś dobrac jeszcze ![]() buzka! 1. Dove Summer Glow Body Lotion dla karnacji jasnej-normalnej, z 250 ml ubytek wynosi chyba z 1/4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
czesc! cos u mnie za
L'oreal Elseve Nutri-Blask, Avene seria słoneczna(50+, po opalaniu, Cold Cream), Logona aloesowa na dzień i na noc.
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
2. Vichy NormaDerm krem na dzień, z 50 ml została co najmniej połowa
znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.