|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Par Amour Clarins EDP 100 ml wymienię
nieaktualne
Wymienię cudny zapach Par Amour Clarins, 100 ml (wypsikane jakieś 40 ml, niżej w watku fotka,ale caly czas jest w uzywaniu, wiec na bieząco będę informować) , 200% oryginał, kupowany przeze mnie osobiście, za którego oryginalność ręczę głową, tester. (dla niewtajemniczonych-podróba tego zapachu nigdy nie ukazała się na rynku-nie jest tak chodliwy jak np. szanelki ![]() Bez kartonika, na dole naklejka. KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10121 Interesuję mnie TYLKO zapachy, bo zostałam beż żadnego ![]() Może być też zapach + coś innego. Wysyłka w twardym kartoniku. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2007-11-27 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Par Amour Clarins EDP 100 ml wymienię
Czy byłabyś zainteresowana : Clinique Simply, Joop Femme (świetne KWC), Kenzo Flower albo Diesel ++ ?
![]() i jeszcze to, co w wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212930 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie??
z zapachow mam Bvlgari Au the rouge oraz kolorowke - moze bys cos dobrala ![]() Moglabym Ci tez zrobic duza odlewke Very Wang Princess (nie chce sie pozbywac calosci ale moge sie podzielic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze C.Herere 212
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A moze ok 70/80ml Ultraviolet Paco Rabbane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carolina Herrera 212 Sexy teraz nie pamietam - ale ta sa dwie 'kulki" po 50ml. jedna kilka razy psikana a w drugiej ubytek jakies 5ml (jak wroce do domku to sprawdze) jesli bylabys zainteresowana to zrobie zdjecie. Perfumy oryginalne, sama kupowalam na lotnisku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przepraszam za tak dlugi czas bez odzewu, powącham JUTRO foliflorę Bietki oraz ulatrviolet Lalesi-o ile jeszcze aktualny.
Acha, z racji tego ze teraz mam tylko 1 zapach, wypsikalam z niego ok. 10 ml, oczywiscie dolacze fotke o ile dobiję z kimś targu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: Sylwiu, teraz jestem ogromnie Cię przeprosić za zamieszanie, jakiego narobiłam ![]() ![]() Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-11-11 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Bietko, oczywiscie nie ma sprawy
![]() ![]() Lalesiu, Ultraviolet sobie przypomnialam i bardzo mi przypadl do gustu. Czy jest w 100% oryg i swiezy, skąd go masz? ![]() Jeśli jestes nadal zainteresowana, wstawię fotkę (zuzylam go troszkę przez te ostatnie dni) i proszę o to samo Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moze bylabys zainteresowana Escada Magnetism??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.