![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Błyszczyki DiorKiss, filtr Avene, Roxy, Dior - tylko za coś wyjątkowego - moja lista
Mam do oddania kilka rzeczy, które są dla mnie wartościowe, dlatego wymienię je tylko za coś czego szukam lub kosmetyk z górnej półki, który wpadnie mi w oko
![]() Szukam: Kolorówka: Givenchy Prisme Libre – kolor 02 Delicate Beige Guerlain Meteorities Jasnoróżowy/różowy iskrzący błyszczyk Brązowy cień do powiek (najchętniej Chanel Ombre d’eau) Podkład Chanel kolor Clair Zapachy: Escada – Sunset Heat (już mam ![]() Coco Chanel - Mademoiselle Victor & Rolf - Flowerbomb Pielęgnacja: Avene do cery naczyniowej SVR Rubialine SVR Xeraline lub LPR Lipikar emulsja Kosmetyki do rąk z Alessandro Masełka The Body Shop Oddam: 1. Błyszczyki DiorKiss 002 Plum Tart (cały zestaw) z pięknymi drobinkami, limitowana edycja, przy każdym błyszczyku zawieszka z literką "D"! - nieaktualne - wymiana z Blonde_Stranger 2. Avene Lait / High protection lotion SPF 25, 100 ml - kupiony pod koniec sierpnia, zostało 60%, ważny do 04.2008 3. Nowy portfel Roxy - z metką i ceną 69,99 4. Portfel Dior - nie używany, zapakowany w pudełeczko i firmowy papier - nieaktualny.
![]() Edytowane przez MissSunshine Czas edycji: 2008-02-05 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Błyszczyki DiorKiss, filtr Avene, Roxy, Dior - tylko za coś wyjątkowego - moja
Zdjęcie Paris Hilton z portfelikiem.
5. Kojący szampon Sensi Balance - L'oreal Professionel - 1500 ml, pozostało: ilość na zdjęciu. Wielka butla z pompką. Nieaktualne, wymiana z Milena72. 6. Dior - Midnight Charm EDP 50 ml - limitowana edycja, oryginalny tester z korkiem, pozostało 30-35 ml (na życzenie zrobię foto) - przepiękny flakonik - nieaktualne Opis: "Sam zapach jest zmysłowy, kwiatowy, słodki. Midnight Charm pachnie magicznie i tajemniczo. Jednak w żadnym, nawet minimalnym stopniu nie kojarzy mi się ze świętami. Nie jest ciężki i duszący, tak jak zapachy zimowe. Przeznaczony raczej dla młodych dziewczyn. " Więcej na stronie http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=9709 7. Próbeczki damskiego, bardzo świeżego zapachu Cottonfield 8. Nowy, nie testowany puderek brązujący Ruby&Millie z nienachalnymi, bardzo delikatnymi drobinkami. Srebrna kasetka z logo R&M. Na jednej ze stron kosztuje on 14 funtów. Na zdjęciu drugi od lewej. Dostałam go w prezencie z Londynu, ale nie używam pudrów brązujących.
![]() Edytowane przez MissSunshine Czas edycji: 2008-02-05 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Błyszczyki DiorKiss, filtr Avene, Roxy, Dior - tylko za coś wyjątkowego - moja
9. Niewielka kosmetyczka Douglas, super do torebki, nowa.
10. Mini woda toaletowa Davidoff Cool Water - pierwotna pojemność 5 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. 11. Kojąco-chłodzące płatki do oczu Planet Spa firmy Avon, nowe. 12. Trzy lakiery Oriflame (użyłam każdego max. 2 razy). 13. Spray przyspieszający wysychanie paznokci Avon, nowy.
![]() Edytowane przez MissSunshine Czas edycji: 2008-01-30 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie szampon L'oreal Sensi.Znajdziesz cos u mnie za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za blyszczyki dior'a?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Midnight Charm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
a propos ![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Odpisałam u Ciebie
![]() Jak wyżej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, czy myślisz, że te zabrudzenia dało by się jakos sprać? Czy są bardziej widoczne, czy może mniej niż na zdjęciu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hmm, a czy może chciałabyś za niego perfumki Chupa Chups Hot Pink?ślicznie pachną, ale tuż po zakupie dostałam Kate Moss i już się do nich przyzwyczaiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czyli po za Herrerą nic u mnie nie widzisz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
No właśnie - lubię jeszcze Herrerę
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dostałam nowe, niemal identyczne
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za poniższe rzeczy?
5. Kojący szampon Sensi Balance - L'oreal Professionel - 1500 ml, została połowa - wielka butla z pompką. 6. Dior - Midnight Charm EDP 50 ml - limitowana edycja, oryginalny tester z korkiem, pozostało 30-35 ml (na życzenie zrobię foto) - przepiękny flakonik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
I jak, byłaś już w perfumerii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
a co szukasz za:
6. Dior - Midnight Charm EDP 50 ml - limitowana edycja, oryginalny tester z korkiem, pozostało 30-35 ml (na życzenie zrobię foto) - przepiękny flakonik?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie te rzeczy:
2. Avene Lait / High protection lotion SPF 25, 100 ml - kupiony pod koniec sierpnia, jest pełniutki - użyty raz, po lekkim nacisnięciu tuby od razu wydobywa się krem 6. Dior - Midnight Charm EDP 50 ml - limitowana edycja, oryginalny tester z korkiem, pozostało 30-35 ml
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mojego nowego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za szampon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.