|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wish Lista Qrczaczka :)
Witam Witam !
![]() Rozpaczliwie poszukuję następujących rzeczy i będę za nie oddawała baaaardzzooo baaaardzzoooo duuuużo...! ![]() 1. Szukam super stroju kąpielowego - warunek musi być jednoczęściowy i wiązany na szyi, chciałabym żeby był w stylu retro, albo jakiś ciekawy, za takie standardowe dziękuję, rozmiar M 2. Rurki rurki rurki mooooooocno zwężane u dołu...za nie oddam bardzo bardzo wiele - szukam akurat czarnych, ale inne kolory też mile widziane, rozmiar M 3. Czółenka na platformie jak na zdjęciach rozmiar 39 4. Trencz jesienny - najlepiej w kolorze czarnym, brązowym, rozmiar M, albo S jeżeli to duże S 5. Longi longi longi longi longi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6. Szukam też kosmetyków pielęgnacyjnych do włosów suchych najlepiej profesjonalnych firm... 7. wielkie torby mile widziane ![]() Póki co proszę o propozycje w tym wątku a nie w wątku gdzie mam rzeczy ![]() Pozdrawiam ![]() Oferuję to co mam w wątku, oraz jeszcze więcej jeżeli coś bardzo mnie zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wish Lista Qrczaczka :)
poproszę jeszcze o zmierzenie ile mają w stanie. I czy były dużo noszone?
Wody z avonu niestety mnie nie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wish Lista Qrczaczka :)
ile masz w pasie i jaka dlugosc nogawek tych rurek?
moze znajde cos poza watkiem ![]() zalezy mi na tej czarnej sukience bo ide wkrotce na slub ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.