![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
BODY SHOP,AQUOLINA,DIOR,ARDEN, HILFIGER,JOOP,AVENE i częste dokładki!!
nieaktualne
zapraszam do nowego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...69#post5634969 Edytowane przez irsin Czas edycji: 2007-10-28 o 13:25 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BODY SHOP,AQUOLINA,DIOR,ARDEN, HILFIGER,JOOP,AVENE i częste dokładki!!
zdjęcia
Edytowane przez irsin Czas edycji: 2007-10-21 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia
1\ stanik Henderson GOLD - r. 75 B- na zdjęciu z firmy jest turkusowy ,ale w rzeczywistości tło stanika jest bardziej białe, niebawem dodam prawdziwe zdjęcia Edytowane przez irsin Czas edycji: 2007-10-25 o 22:46 Powód: dokładka zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() nieaktualne/wymienione: ***YVES ROCHER - PURE CALMILLE - mleczko do demakijażu - 200 ml, całkiem nowe nie otwierane ***AQUOLINA -Lody Waniliowe z Malinami - żel/płyn 125 ml , pozostało jak na moje oko pół ***BODY SHOP - body butter - Satsuma - naprawdę mega mandarynkowa ![]() ***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej ***BODY SHOP - balsam do ust miętowy w słoiczku, uzyty kilka razy, ubytek znikomy - max 5-10 %, wystarczy na lata ![]() *** REESE'S (Lotta Luv) - CZEKOLADOWO ORZECHOWE MASEŁKO DO UST - 3-4 razy maźnięte (na pędzelek) pojemność 2,4 gr- ubytek znikomy. Opakowanie w kształcie babeczki.rezerwacja ***L'OREAL PROFFESIONAL - szampon Absolut Repair odlewka 250 ml- mam butlę 1,5 litrową z któej zostało jakieś o,5 litra więc połową się podzielę. Najchętniej za jakiś szampon lub odżywkę. ***AVENE podkład korygujący we fluidzie do skóry wrażliwej ( kolorek O3- Sable Beige ,SPF 15,użyty kilka razy, nie uczula, nie zatyka porów, naprawdę dobra rzecz dla cery z problemami i alergiczek) - dla mnie zdecydowanie za ciemny ***PROVOCATIVE WOMAN - ELIZABETH ARDEN 20/30 ml (kartonik) ***TOMMY GIRL - T. HILFIGER - 35/50 ml *** JETTE BY NIGHT-JETTE JOOP 25/30 z kartonikiem (kartonik) Edytowane przez irsin Czas edycji: 2007-10-26 o 19:07 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hej znalazłabyś coś za
***Bourjois - odżywka wzmacniająca paznokcie - z 12 ml pozostalo 3/4 - przezroczysta ***SMACKERS - o smaku i zapachu waniliowym ,nowy ***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej Czy ten tonik lancome też masz na wymiankę? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5484543 bo nie widzę go na liście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
toniku już niestety nie ma pojechał dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
*** BELL - Eyeliner w kolorze złotym , nie potrafię określić zużycia ponieważ jest w czarnym opakowaniu,ale na pewno na jakiś czas wystarczy- ja niestety nie umiem się malować eyelinerami
***AQUOLINA -Lody Waniliowe z Malinami - żel/płyn 125 ml , pozostało jak na moje oko pół *** FARMONA - MASŁO DO CIAŁA 'CYNAMON I KARMEL' seria Tutti Frutti - jest napewno 1/3 z opakowania 300 ml *** ZIAJA - MASŁO KAKOWE - ubytek max. 20% - kupione kilka dni temu ***ZIAJA - MASŁO WANILIOWE - została połowa *** CANUS -Naturalny, Nawilżający balsam do ciała ze świeżego, koziego mleka (150ml) - raz użyty na dwie nogi ***SMACKERS - o smaku i zapachu waniliowym ,nowy ***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej coś za coś u mnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
mam tylko ciuchy. bo z kosmetyków to tylko żółty cień inglota [maźniety 1 czy 2 - nie mój kolor] i błyszczyk loreal 60%. A reszty nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kasia 2439 niestety nic, nie lubie avonu
![]() honej zaraz zajrze do ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czy decydujesz sie na wymiane Lolity na YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
***BODY SHOP - body butter - Satsuma - naprawdę mega mandarynkowa - pojemność 50 ml
***AQUOLINA -Lody Waniliowe z Malinami - żel/płyn 125 ml , pozostało jak na moje oko pół ***SMACKERS - o smaku i zapachu waniliowym ,nowy ***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej ***BODY SHOP - balsam do ust miętowy w słoiczku, uzyty kilka razy, ubytek znikomy - max 5-10 %, wystarczy na lata może cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Doroto, przepraszam,ale jednak się nie zdecyduję - dostałam dzisiaj z wymianki perfumy i chyba już nei chcę Lolitki
przepraszam za klopot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
e-xx niestety nic:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Smackersa i Joopa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za : *** FARMONA - MASŁO DO CIAŁA 'CYNAMON I KARMEL' seria Tutti Frutti - jest napewno 1/3 z opakowania 300 ml *** ZIAJA - MASŁO KAKOWE - ubytek max. 20% - kupione kilka dni temu ***ZIAJA - MASŁO WANILIOWE - została połowa ***L'OREAL PROFFESIONAL - szampon Absolut Repair odlewka 250 ml- mam butlę 1,5 litrową z któej zostało jakieś o,5 litra więc połową się podzielę. Najchętniej za jakiś szampon lub odżywkę. prosze o odp u mnie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie, u Ciebie podobają mi się:
***BODY SHOP - body butter - Satsuma - naprawdę mega mandarynkowa - pojemność 50 ml ***AQUOLINA -Lody Waniliowe z Malinami - żel/płyn 125 ml , pozostało jak na moje oko pół ***SMACKERS - o smaku i zapachu waniliowym ,nowy ***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej ***BODY SHOP - balsam do ust miętowy w słoiczku, uzyty kilka razy, ubytek znikomy - max 5-10 %, wystarczy na lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za Tommy Gilr? Moge oddac caly watek
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Marsylio niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
***SMACKERS - o smaku i zapachu waniliowym ,nowy
***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej cos u mnie za nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dominko, sereno nic z rzeczy przydatnych, które zużyję a nie zmagazynuję nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej ***BODY SHOP - balsam do ust miętowy w słoiczku, uzyty kilka razy, ubytek znikomy - max 5-10 %, wystarczy na lata Może znajdziesz coś: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212930 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Może cos za
***SMACKERS - o smaku i zapachu waniliowym ,nowy ***SMACKERS - nowy,nie używany o zapachu gumy balonowej ![]() ![]()
ODPISYWAĆ W MOIM WĄTKU ! Mooje Ciuszki i Dodatki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234377 Ciuszki które oddam tylko za coś z mojej wish listy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6584113 (..).. Życie nie po to tylko jest by brać..(...) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
no dobra, moze jeszcze cos wyszukasz za odlewkę szamponu
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.