![]() |
#1 |
Przyjaciółka KWC
|
![]() Collistar, L'oreal, Bourjois, Sally Hansen, IsaDora, Inglot i inne.
kramik nieaktualny, zapraszam tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...52#post5782852
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-11-14 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciółka KWC
|
![]()
PIELEGNACJA:
*Dior J'adore, perfumowane mleczko do ciała, 90% z 50 ml *Dior J'adore, perfumowany żel pod prysznic/do kąpieli, nieużywany, 50 ml - oba oddam za coś fajnego, najchętniej z wish-listy; oba pochodzą z zestawu - perfum używam, ich jakoś nie; są na 100% oryginalne, zestaw był kupiony w Sephorze L'oreal Body-Expertise NutriBronze, mleczko nawilżające, efekt stopniowej opalenizny, karnacja normalna i jasna, zostało ok. 70-75% z 200 ml (tubka nie jest napełniana do końca, balsamu jest do złotej kreski na opakowaniu), data ważności: 04.2010 L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż, preparat do demakijażu twarzy, ust i oczu, zostało ok. 75% z 150 ml, data ważności: 04.2010 Oriflame Lip Balm with beeswax, balsam do ust z serii bożonarodzeniowej, przypomina kremik uniwersalny Oriflame, zostało ok. 95% z 10 ml, data ważności: 07.2009 Oriflame Sun Spray spf 15, mleczko do opalania w sprayu, ubytek max. 1/5 z 150 ml, data ważności: 04.2010 Pantene Pro-V Intensywna Regeneracja, ekspresowa maseczka odnawiająca - potrójna ilość aminokwasów, dla włosów zmęczonych i zniszczonych, zostało ok. 50% z 150 ml, data ważności: 10.2009 Vichy, dezodorant do skóry wrażliwej lub po depilacji (tzw. biała kulka), zostało ok. 1/3 z 50 ml - w sam raz na dokładne testowanie; z wymiany PAZNOKCIE: Bourjois Vernis Anti-Choc, kolor nr 72 Violet Seduction (bardzo ciemny fiolet bez drobinek), ubytek ok. 1/5 z 12 ml - oba lakiery są płynne, nierozcieńczane Sally Hansen Nail Prisms, tęczowy lakier do paznokci, kolor nr 21 Scarlet Ruby, ubytek ok. 1 cm z 8,8 ml, data ważności: 07.2007, ale lakier jest płynny, nie wytrąca się, jest trwały; z wymiany KOLOROWKA: ArtDeco, pojedyńczy cień do powiek, kolor nr 223 (jasnopomarańczowy, bez drobinek), ubytek ok. 10% z 0,8 g Bourjois Doctor Glamour, szminka, kolor nr 17 Rose requinque, zostało ok. 60% z 3 g; z wymiany (dostałam nową, zużyta przeze mnie) Bourjois Rouge A Levres Puor La Vie, kolor nr 12 Touracine pour heroines (klasyczna ciepła czerwień - kolor jest jaśniejszy niż na zdjęciu), kilka razy uzyta H&M Shimmer Powder Pearls, rozświetlająco-brązujący puder w kulkach, są bardzo miękkie, dają ładny i wyraźny efekt, zostało ich tyle, ile widać na zdjęciu - kilka wypadło, kilka się pokruszyło, a kilka zużyło - powiedzmy, że zostało ich 75%; wyjściowa pojemność 17,5 g H&M, sypki cień do powiek w kolorze Party Silver, bardzo ładny i mocno mieniący, z drobinkami, użyty 2 razy, wieć w zasadzie nowy, pojemność 2 g Inglot, sypki cień do powiek, nr 33 (ciemna, opalizująca śliwka), 2 g, 2 razy użyty; zdjęcia: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=199 *IsaDora Triple Eye Shadow, kolor nr 08 Patina (kremowy/jasny brąz/khaki; perłowe), każdy odcień użyty kilka razy, a więc prawie nowe; tak naprawdę sama nie wiem, czy chcę je oddać, ale można pytać ![]() L'oreal Telescopic Clean Definition, czarny tusz do rzęs, świeży, mokry, kupiony na początku września, użyty max. 10 razy, dobry tusz, niestety nie do moich rzęs, 7 ml, data ważności: 03.2010 L'oreal Volume Shocking, tusz do rzęs, kolor czarny, mokry, mam go z wymiany, ale dotarł do mnie prawie nowy, sama używałam bardzo niewiele (nie umiem), ubytek oceniam na max 15%, być może mniejszy, 2 x 6 ml, data ważności: 04.2008 Nivea Beaute, cień do powiek nr 98 Cassis (fiolet), prawie nowy, kilka razy użyty Nivea Beaute Lumillusion, rozświetlający podkład do twarzy, kolor nr 93 Beige Reflets, zostało ok 55-60% z 30 ml Nivea Beaute Stay Real Terra Powder, puder brązujący, kolor nr 79 Sunset Gold, ubytek ok. 5-10% z 9 g Mam też na zbyciu błyszczyk Bourjois Effet 3D z serii Les Nudes, kolor nr 33 Beige Poeme, użyty ok. kilkanaście razy z tego co pamiętam - błyszczyk chwilowo tkwi uwięziony w zepsutej kieszonce w torebce - jest do wzięcia, ale dopiero po wymianie zamka. AKCESORIA: We-Ma, pędzel do różu, zaokrąglony; użyty 2 razy, wyprany; mam go z wymiany, dostałam nowiutki Sephora, pędzelek do korektora nr 6; używany kilka razy, dokładnie uprany WYMIENIONE: ArtDeco Camouflage Cream, kolor nr 2 (rozbielona żółć na cienie pod oczami), ubytek ok. 5% z 4,5 g; z wymiany (dotarł do mnie nowiutki i świeży na początku sierpnia) -> paprak The Body Shop, cień powiek, kolor nr 16 (szary), prawie nowy, użyty kilka razy, 1,4 g -> paprak La Roche-Posay Posthelios, nowa miniaturka 5 ml; z wymiany -> sama wypaćkam La Roche-Posay Effaclar, płyn micelarny do demakijażu, raz użyta miniaturka 15 ml -> j.w. L'oreal Dermo-Expertise NutriBronze, nawilżający krem do twarzy, efekt stopniowej opalenizny, karnacja normalna i jasna, zostało ok. 85-90% z 50 ml, data ważności: 02.2010 -> silencio Sally Hansen Get Strong, multiwitaminowa odżywka wzmacniająca do paznokci, zostało 2/3 z 13,3 ml -> silencio L'oreal Lumi'Base, rozświetlająca baza pod podkład z tegorocznej, wiosennej limitowanej edycji, transparentna z złoto-różowymi, delikatnymi drobinkami, kolor nazywa się Apricot, ok. 80% z 30 ml, data ważności: 12.2009 -> silencio Bourjois Blush, róż do policzków, kolor nr 15 Rose Eclat, ubytek niewidoczny, max. 5% - zostaje u mnie Collistar Fondotinta Superidratante Effetto Seta, podkład nawilżający do skóry normalnej i suchej, kolor nr 1 Cammeo (jaśniutki, ciepły żółtawy beż), kupiony w Douglasie i otwarty 2.10, używany krótko ponad tydzień, tak więc ubytek niewielki, zużyte max. 15% z 30 ml, myślę, że mniej, ale tubka jest na tyle nieprzezroczysta, że nawet lampą nie da się jej prześwietlić, więc nie mogę tego dokładnie oszacować; jest kartonik i ulotka - również zostaje
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-11-10 o 11:58 Powód: zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Collistar, L'oreal, Bourjois, Sally Hansen, IsaDora, Inglot i inne.
L'oreal Volume Shocking, tusz do rzęs, kolor czarny, mokry, mam go z wymiany, ale dotarł do mnie prawie nowy, sama używałam bardzo niewiele (nie umiem), ubytek oceniam na max 15%, być może mniejszy, 2 x 6 ml, data ważności: 04.2008
cos za to?
![]() |
#6 |
Przyjaciółka KWC
|
Niestety, nic nie znalazłam.
Wklejone. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj, cos u mie za podkład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciółka KWC
|
Collistar, czy Nivea? Bo nie wiem, za czym się rozglądać?
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witj. Czy moge cię prosic abys zajrzała do i zobaczyla czy cos cie interesuje u mnie , bo mnie kilka rzeczy u ciebie.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za:
ArtDeco Camouflage Cream, kolor nr 2 (rozbielona żółć na cienie pod oczami), ubytek ok. 5% z 4,5 g; z wymiany (dotarł do mnie nowiutki i świeży na początku sierpnia) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciółka KWC
|
Podoba mi się paleta Givenchy, ale to nijak ma się do siebie cenowo, chyba że jeszcze coś Ci się u mnie podoba.
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
na razie nic u Ciebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciółka KWC
|
Up.
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214948
za L'oreal Telescopic Clean Definition, czarny tusz do rzęs, świeży, mokry, kupiony na początku września, użyty max. 10 razy, dobry tusz, niestety nie do moich rzęs, 7 ml, data ważności: 03.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż, preparat do demakijażu twarzy, ust i oczu, zostało ok. 75% z 150 ml, data ważności: 04.2010
Inglot, sypki cień do powiek, nr 33 (ciemna, opalizująca śliwka), 2 g, 2 razy użyty Bourjois Effet 3D z serii Les Nudes, kolor nr 33 Beige może coś u mnie za coś z tych rzeczy? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciółka KWC
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyjaciółka KWC
|
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciółka KWC
|
Up.
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Inglot, sypki cień do powiek, nr 33 (ciemna, opalizująca śliwka), 2 g, 2 razy użyty
*Bourjois Blush, róż do policzków, kolor nr 15 Rose Eclat, ubytek niewidoczny, max. 5% cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2007-10-23 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyjaciółka KWC
|
Up.
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Bourjois Rouge A Levres Puor La Vie, kolor nr 12 Touracine pour heroines (klasyczna ciepła czerwień - kolor jest jaśniejszy niż na zdjęciu), kilka razy uzyta
- Może coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyjaciółka KWC
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#27 |
Przyjaciółka KWC
|
Up.
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyjaciółka KWC
|
Podobają mi się róże Lancome i Deborah.
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Inglot, sypki cień do powiek, nr 33 (ciemna, opalizująca śliwka), 2 g, 2 razy użyty; zdjęcia: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=1 99
H&M Shimmer Powder Pearls, rozświetlająco-brązujący puder w kulkach, są bardzo miękkie, dają ładny i wyraźny efekt, zostało ich tyle, ile widać na zdjęciu - kilka wypadło, kilka się pokruszyło, a kilka zużyło - powiedzmy, że zostało ich 75%; wyjściowa pojemność 17,5 g *Bourjois Blush, róż do policzków, kolor nr 15 Rose Eclat, ubytek niewidoczny, max. 5% cos za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.