|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ADDICT, PACIFIC PARADISE i parę innych pierdułek
Nieaktualne!
Witajcie! ![]() Na wymianę mam: - ADDICT 17/20ml z pudełkiem, - Llilly - Pacific Paradise 7-8/30 z pudełkiem (chętnie na końcówkę innych perfum, odlewke, miniature, ale nie koniecznie), Mogę zrobić odlewkę w buteleczce z atomizerem L'instant Magic (5ml) (za inną odlewkę lub jakąś miniature), - DIOR BRONZE SUN GLOWING MOISTURIZER - krem nawilżająco koloryzujący. Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej naturalną opaleniznę - Peach 002. Pozostało ok 30/40ml, - L'OREAL GLAM SHINE - bezbzrwny błyszczyk clear crystal 01,- 90% - L'OREAL GLAM SHINE JUICE - błyszczyknr. 209 juice love (bordowy, na ustach transparentny)- 70%, - AVON ADVANCE TECHNIQUES- odżywka wygładzająca 250 ml - raz użyta, Chętnie przygarnę: - z zapachów: Magnetism, Flowerbomb, Very Irresistible sensual, Initial, Classique, i wiele innych - smackersy, kremy do cery tłustej, odżywki do włosów zniszczonych, balsamy, żele zwykłe i peelingujące (aquolina lub inne smakowite), balsamy ujędrniające, antycellulitowe, do pielęgnacji biustu, możliwe, że o czymś zapomniałam tak więc śmiało proponujcie. Niestety nie mogę dołączyć w tej chwili reszty fotek, bo komputer nie wykrywa mi ani aparatu ani telefonu ![]() Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2007-12-14 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: ADDICT, PACIFIC PARADISE i parę innych pierdułek
Wiesz, niedawno przeglądałam Twój wątek i tak się zastanawiałam nad innocentem. Kiedyś go wąchałam i pamiętam, że mi się podobał, ale i tak musiałambym sobie przypomnieć. Najpózniej w perfumerii będę w weekend, to o ile nie dostanę ciekawszej propozycji i Twoja będzie nadal aktualna, to się odezwę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Moze chcialabys Puder sypki Clinique? Kolorek 04 Jeden z lepszych, duze opakowanie, ladnie matuje, dla mnie za ciemny lekko a ty masz ciemniejsza karnacje ![]() ![]() U ciebie mam chetke na Addicta Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Addict?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś za addict?
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Chyba niestety nie ma go w Polsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
A moze ktorys z moich zapachow za Addict?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.